שרשור פרטים

מאוהבת15

New member
אני שומעת גם...

בעיקר רוק ישראלי!!! ולמרות שאני לא באר7עית אנימרשה לעצמי לרשום פה...אפילו שאני לא בכיוון של באר7... אני מתה על העיר הזו...ועל האנשים כפרות עליהם!!! מי מכאן שומע את אביב גפן? לירז

הדרומית

New member
זנזונת ../images/Emo13.gif

אייייייייייי כמה אני חולה על השלוכית הזאת מתקשרת אליי רק כשהיא צריכה טלפון של מוןנית שעובדת בשבת שרלילה

חחחח קרעת אותי עכשיו מצחוק....

אוי ואבוי לי את יודעת איזה סיפור היה לי באותו יוםם..... לא את לא יודעת....כי את לא שואלת
פויה!!! את עדיין סנובית!

הדרומית

New member
שתקי כבר ../images/Emo13.gif

את כל היום מדברת. נו מה היה באותו יום? ואת יודעת שרק אני מצילה אותך עם המוניות... האאאאאא חכי חכי יגמר לי המלווה אני אבוא לקחת אותך יא מבודדת מהעולם

E l i a n

New member
היי שירליושה וכווווווולם..../images/Emo140.gif

טוב, אז ככה.
שם: אליאן
כיתה: עולה ליא´
הכי אוהבת בבאר שבע:את האנשים,את האווירה של החברויות (כולם מכירים את כולם..לפחות מהסיפורים של אבש´לי).
הכי שונאת:..אני לא חושבת שקיים כזה דבר..אולי..המרחק מפה?
מזל:אריה!
(ותתביישו לכם על זה שאין פה מספיק נציגים של המזל הזה!)
תאריך לידה:16.8.1985
אוהבת לשמוע: רוק ישראלי (בעיקר את נימרוד לב..-מנהלת הפורום שלו כאן,בתפוז) ורוק שנות ה-60-80 באנגלית (בעיקר את the doors). מה אני יכולה להוסיף...אה כן.נולדתי בבאר שבע (בסורוקה,כמובן),אבל כיום אני כבר קיבוצניקית מאיזור רחובות..אני אוהדת של הפועל באר שבע..(כי כולם יודעים שבאר שבע אדומה..
),אבל לא שרופה..הייתי (רק) בארבעה משחקים..
[אני לא ממש אוהבת לדבר על כדורגל..] נעים מאוד,כולם!!! שיהיה לנו כייייייייף!! אני בהחלט אשוב לבקר כאן.
אליאן דבש

yellow cheese

New member
וולקאם מיכלית, וולקאם אליאן..וולקאם

ברוכים המצטרפים
מקווה שיהיה כיף פה..
צבעתי לשחור סיני ת´שיער, מתאים לי מאוטטטטט
שי מנהלת הפורום

אוהב לשמוע...

אביב גפן ולינקין פארק (השולטים!!!) נ.ב: מי פה דימונאי, באיזה בית ספר, כיתה...???

danaaaa

New member
היי לכולם.. :)

היי אני חדשה פה.. :) אז אני דנה.. לומדת במקיף א´.. עולה ל-י´.. אוהבת בב"ש את ה.. את ה.. את מה לא?!? שונאת את חום ואת העובדה שאין פה ים.. מזל גדי.. 25.12.87 זהו.. האמת היא שאני די אוהבת את ב"ש.. מקווה להנות פה.. :) דנה..

yellow cheese

New member
פטריוטית כמוני-דנהההה ../images/Emo23.gif

יווווו מקיף א´
אני מכירה המון משם... נועל"ניקים... <הנוער העובד והלומד-קן נווה נויי שולט
> ברוכה הבאה דנה
מקווה שתהני בפורומנו הקט
,
שי מנהלת הפורום

חיננית

New member
שלום.

שם: דפנה כיתה: י מקיף: עומר, אבל אני לא משם. הכי אוהב/ת בבאר שבע: מה שיש הכי שונא/ת בבאר שבע: מה שאין ומה שיש זאת מסיבה בפסיכודלי יום שבת.. עם מוזיקה שונה מהרגיל.. יהיה פאנק רוק וסקא, רוק וכל מיני אני לא ממש יודעת בכל אופן יהיה מסיבתי.

yellow cheese

New member
וולקאם חיננית../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

ותודה על שנתת לי אפשרות לפרסם אותנו בפורום שלך
שי
מנהלת הפורום
מקווה שתהני

yellow cheese

New member
כלומר...דפנה..תגידי לאמא שלך תודה

רק עכשיו שמתי
שאמא שלך היא זו שנתנה את הזדמנות הפרסום..
ואמממ תגידי, את דפנה שיש לה להקה או משו כזה???
שי

rainbowgirl

New member
עכשיו שמתי לב...

יש פה שני אנשים שהם נולדו יום לפני היומולדת שלי!

ה-23/4 שולט!!!!!! סתאאם!

וואי אחותי אני גדול ממך ביום...... נחמאאאאדדדדדדדדדדד!!!!!!!

למעלה