שרשור פרטים

virus2

New member
אמת

כן יש לי להקה, הופענו בביג ביום.. רביעי? רביעי נראה לי.

rainbowgirl

New member
אחותי הייתה בהופעה שלכם

ואמרה שהיה איזה קטע שאמרת למישהו מהלהקה לנבוח... או שזה בכלל לא היה בלהקה שלך.... קורל

yellow cheese

New member
חיחיחיחי אמרו לי שיש לכם שיר על...

רביד... ההיא מהשכבה שלכם..
נייסי.. יומטוב, שי

fireman

New member
אני באר שבעיייייייייייייייייייי!!!!

שלום לכולם תמיד ידעתי שהבאר שבעים שולטים בתפוז.... אז מי אני אני ערן אייל בן 19.5 חייל בחיל האויר (חצרים) הכי אוהב: את העיר כולה ובעיקר את תחנת כיבוי האש! הכי שונא: הסטיגמות הלא נכונות שיצאו לעיר במשך השנים מזל....עקרב ת.לידה...איפשהו ב82 ואני מנהל את פורום מתגייסים ואת פורום כבאות מניעת דליקות כאן בתפוז

yellow cheese

New member
ברוך הבא כבאי ../images/Emo6.gif

מקווה שתהנה פה ותמנע שריפות
בפורום
יומטוב, שי

דנה!

New member
עכשיו תורי ../images/Emo6.gif

היי! שם: דנה כיתה: י´- עולה לכיתה יא´ מקיף: ח אני אוהבת לשמוע את כל סוגי המוזיקה חוץ מטראנסים ודיכאונות. מי שרוצה לשמור על קשר אז איי סי קיו: 115783768 ביי ביי..

דנה!

New member
אהה אופסי שכחתי כמה פרטים ../images/Emo99.gif

אז ככה: הכי אוהבת בבאר שבע: את האנשים. הכי שונאת בבאר שבע: אמממממ... אמממ... זה קשה... טוב אני צריכה להודות אני פשוט חולה על העיר הזאת ולא שונאת כלום
תאריך לידה: 11/09/86 מזל: בתולה

iT DiS

New member
אמממ... אני!!!

טוב... אז זה הולך ככה.. שם: רן בצפר: אקס מקיף ג´... בוגר 2001-2002... טרי... תאריך לידה: 3.9.1985 משמע... עוד מעט 17... הכי אוהב בבאר-7: שהיא לא תל-אביב, אלא באר-7 הכי שונא: אמממ... סתם זה דווקא לא קשה... אני שונא שאין מה לעשות במשך השבוע... מזל שיש ימי שישי, שגם אז אין הרבה...

אז הנה שלי

הנה שלי
שם:שי מקיף:ז´ כיתה:ט´ הכי אוהב בב"ש:את נאפיס ללא ספק הכי שונא בב"ש:את העיר העתיקה מזל:דלי תאריך:סודי
מה עוד צריך?​

פוגלון

New member
והנה אני...

שם : אמיר פוגל כיתה: י´ (Nexy Year ) מקיף: ז´ ( שנה הבאה..) לא גר בב"ש... אני ממיתר

למעלה