שרשור פסח!!!

subatoi

New member
וכמובן שהערוב (או הארבה?) הם ה...

משכפלים

Chelnak

New member
הארבה (הערוב זו מחלה) ../images/Emo13.gif

אבל הרעיון נהדר! :)

subatoi

New member
אני זוכר דווקא שערוב זה

"ערב של חיות", או משהו כזה. שחין היה מחלה.

kanshoof

New member
ערוב ושחין שתיהן מחלות

ערוב פוגעת בבקר, שחין זו מחלת עור.

Chelnak

New member
אופס...../images/Emo9.gif

אתה צודק! הפירוש המקובל לערוב הוא באמת "ערב של חיות", אם כי לא ברור בדיוק מה זה... (ואני חשבתי בטעות על הדֶבר כשכתבתי את זה...). סליחה! ובקשר למשכפלים - בכל זאת נראה לי שיותר מתאים להם הארבה, כי הם דומים אחד לשני, מגיעים בכמויות ענקיות, ומחסלים כל דבר שעומד בדרכם...

moti43

New member
סבבה!!!!!!! ../images/Emo6.gif

כעת מה שצריך לבנות זה פרוש רשי אלטרנטיבי להגדה יש לנו כבר את הכריכה של ההגדה הזו ויהיה אפשר להוציא את זה ב icon הקרוב ככה תוכלו להכניס הרבה חברה חדשים לתוך העלילה בקלות ובהומור האמת שאם יש פה אנשים זריזים אפשר אפילו להוציא גירסה בכנס הקרוב בפסח הכל שאלה של זמן שלי לצערי אין. בנוסף אין לי את הידע בסטארגייט מה שכן יש לי זה את יכולת הניסוח הדתית בעקבות עברי הרב בדת.

Sam Anand Nityo

New member
הניסים זה האסגארד

האסגרד שלחו את משה לומר לפרעה "שלח את עמי". הרי אנחנו יודעים שלפחות במספר עולמות האסגארד באו רק כדי להעביר את העם "מאל רע לאל טוב". לדוגמה: כשהספינה של ת'ור יורדת לאטמוספירה מקיף אותה "עמוד עשן" (ענן) האסגרד יכולים ליצור הולוגרמות של מה שהם רוצים (עמוד האש, הסנה הבוער). יוסף אולי קיבל את הטוקר'א שהיה מרגל אצל פרעה
בתור שר המשקים/האופים. בתור טוק'רה הוא מלך במצרים בחסד שלום ושגשוג כלכלי. הפרעה שהחליף אותו היה גו'אולד. הצבא שלו היה צבא של ג'אפה. מספיק דברים לדבר עליהם בסדר? חג שמח

kinspirit

New member
שרשור פסח!!!

ובכן, הגעתי למסקנה (קצת מאוחר, אבל מוטב מאוחר מלעולם לא) שאנחנו צריכים פה שרשור מיוחד לכבוד פסח. סטארגייט היא סדרה ששורשיה מצויים במיתולוגיה המצרית, וככזאת, ניתן לקשר אותה ללא בעיה לדברים רבים שקשורים לחג המתקרב אלינו בצעדי ענק. כמה דברים מגניבים ביותר עלו כבר, ומאחר והחג עוד (קצת) רחוק, הגעתי למסקנה שצריך לקבץ את הכל תחת קורת גג אחת, שהדברים לא ילכו לנו לאיבוד. אני אנסה לשרשר את הדברים שכבר קיימים (תחזיקו לי אצבעות שאני אצליח), ואתם מוזמנים להמשיך ולשרשר פה את כל הדברים שקשורים לחג! let the games begin

kinspirit

New member
עוד משהו קטנטן

חכם - סם קרטר רשע - אנוביס תם - דניאל ג'קסון ושאינו יודע לשאול - ג'ק אוניל שלכם
(מרצ'לו) נ.ב. אגב, לכל העצלנים שלא יודעים היכן קבורה הגדת פסח שלהם (וממש רוצים לחשוב על קישורים לסטארגייט
) מצורף לינק להגדה אונליין, מלאה. עכשיו אין לכם תירוצים

kanshoof

New member
אחד מי יודע ?

אחד - וולטר (או המונד) שניים - סטארגייט על כדור הארץ שלושה - בני אדם בס"ג 1 ארבעה - חברים בס"ג 1 חמישה - חברים סה"כ אי פעם בס"ג 1 (
) שישה - ? שבעה - ? שמונה - עונות עד כה לתוכנית תשעה - ? עשרה - ? אחת עשר - ? שנים עשר - ? שלושה עשר - ? טוב נו, קשה לי, אני חלש בדברים האלה... אבל הנה - העליתי רעיון. תשלימו מספרים !

nzkiwi

New member
טוב זה ממש מתבקש...

שבעה - שברונים לחיוג בתוך גלקסיה כמה צוותי SG יש, 12? אולי גם את זה אפשר לשלב...

Sam Anand Nityo

New member
6 קבוצות כוכבים לחיוג (בלי נק' מוצא

9 עונות בטוח יש לסדרה , התשיעית מצולמת AS WE SPEAK ,

Enderew

New member
מה עם פרק לפסח?

מישהו אולי יכול לדבר עם המפיקים שיעשו איזה פרק מגניב שיסתדר יפה עם המיתולוגיות המשותפות של היהודים ומצריים? כאילו פרק שיסביר את סיפור יציאת מיצריים? זה יכול לצאת מגניב אם יעשו את זה נכון :)

למעלה