שרשור פנינים

שרשור פנינים

אני חייבת לספר לכם איך הבוקר שני נפתח אני עובדת מהבית - יום עבודה עמוס מלא טלפונים כבר ב 7 בבוקר אני עולה לקומה למעלה למשרד שלי ומשאירה בקומה למטה את מעיין ושקדי על מזרון לראות טלויזיה ואני בטוחה שהטלפון ימשך רק דקה - אבא נמצא בחדר שינה בקומה למטה מתארגן ליום עבודה מעיין מתחיל לבכות והרבה שקדי מחליט להיות "אח גדול" והולך להכין ל"תינוק" סימילאק פתאום אני שומעת בום מאיזור המטבח יורדת בטיסה למטה ואני רואה את מעיין באותה פוזה במזרון בסלון עדיין בוכה אבל בטוח מסובבת מבט לשקדי ורואה אותו במטבח אוסף מהרצפה אבקת סימילאק לתוך כוס חד פעמית אני : "שקדי מה קרה " שקדי : "מעייני בוכה אני מכין לו סימילאק בכוס" מסתבר שכשהוא הרים את הקופסא של הסימילאק היא נפלה לו מהידיים ונשפכה אבל הוא לא ויתר והמשיך "להכין" למעייני לאכול כדי שלא יבכה

איזה מקסים

גם אצלנו הגדולה מתנהגת הרבה פעמים כמו אמא של הקטנה (במיוחד כשהיא בוכה). וגם לנו יש פנינים- ישבנו כל המשפחה המורחבת בסוכה, ואבא שלי ברך על הלחם. ראשית שאלה: "מי מוציא לחם מן הארץ?" אז אחותי אומרת לה: "אדו..." ראשית משלימה: "דים" (יעני, הדודים מוציאים לחם מן הארץ). ולניב (מזכירה היא בת שנה ושבעה חודשים) נשפך משהו אני אומרת לה: "אוי, חבל..." אז היא אומרת לי: "חבל על הזמן"

ועוד פנינה של ניב מהיום

ניב משתעלת,ואומרת לי: "השתעלתי" אני מיד באמפטיה: "אוי..." ניב: "קצת, לא נורא!"

גם לי יש הפעם!

הנסיכות הקטנות שלי נתנו קפיצה רצינית ביכולתן הורבלית, לשמחתי
יש פנינים כל הזמן ובשוטף - ניתן לסכם בכך שהן פשוט קורעות אותנו מצחוק. אבל אתמול והיום היו שני קטעים עם שחר, שממש הפילו אותי... אתמול שחר החליטה שהיא לא רוצה להיות עם החיתול. הורדתי לה את החיתול, והיא נשארה עם חולצת טוניקה בלבד. היא הלכה לבעלי, קראה לו בשקט, הוא הסתובב אליה והיא נעמדה בפוזת דוגמנית ואמרה לו: "אבא תראה, אני יפה מאוד מאוד". מיותר לציין שהבחור נמס על הרצפה כמו שלולית ולא ידע את נפשו. אחר כך כל כמה דקות הצענו לה לשבת בסיר כי אולי יש לה פיפי, והתשובה שלה כל עם היתה: "לאאאאאאאא, אני יפה מאוד מאוד!" היום בבוקר שיחקתי איתן קצת בסלון עד שבעלי סיים להתארגן. ואז הוא הגיע לסלון, לקח משהו ליטף אותן בראש ושוב נעלם לחדר שינה. שחר נעמדה, הביטה סביב בפליאה, הביטה שוב ושוב, ואז שאלה אותי תוך כדי שהיא פורשת את כפות ידיה הקטנות לצדדים: "מה קרה פה?". מה קרה פה שחר? שאלתי אותה בחזרה, והיא עונה: "אבא נעלם!" |מאוהבת||מאוהבת||מאוהבת| ועוד בקטנה... אתמול הן אכלו פתיתים וגזר, וישבו בכסאות אוכל אחת ליד השנייה. באיזשהוא שלב שחר שואלת את עמית: "עמיתי, טעים הפתיתים, כן? כן?" ועמית מהנהנת בראש תוך כדי פה מלא אוכל: "מממ כן טעים. טעים". עכשיו נסו לדמיין את המיני שיחה הזו ברוטינה - שוב ושוב במשך כארבע דקות. לא הייתם נשפכים מצחוק?

וכדי לא לקפח את עמית... ../images/Emo163.gif

כמעט ושכחתי את פנינותיה שלה: אתמול הן בירדקו את החדר משחקים והפרוזדור, ולקחו נייר טואלט וחתכו אותו להמון חתיכות קטנות שהתפזרו בכל מקום. באישהוא שלה הן שכחו מזה, ועברו לסלון. כשעמית חזרה אחר כך לפרוזדור וראתה את הכל מפוזר, היא נעמדה ואמרה בקול רועם: "מה סה? איזה באלאגן!" תוך כדי נענוע הראש מצד לצד וציקצוק קל בלשון. עמית מאוד קשורה לאבא שלי, בעיקר מאז שהתחילה את הגן. תמיד כשאני שואלת אותה עם מי היא משחקת בגן היא עונה קודם כל עם סבא איציק, ואז אומרת עוד שמות לא ברורים. אתמול ניסיתי להכין אותה קצת לעובדה שהיא חוזרת לגן אחרי כמה ימים בבית, ושאלתי אותה מי החברים שלה בגן, אז היא ענתה לי: סבא איציק, מיקי מאוס, גופי, מיני ודאק (דונלד דאק)
הילדה מושפעת קשות מהמועדון של מיקי

dididushi

New member
מצטרפת גם ../images/Emo99.gif

הקדמה: שפת האם של בעלי ומשפחתו היא אנגלית, והם מדברים עם עדי רק באנגלית. היינו בקניון עם אחות של בעלי והורים שלו ויש שם מתקנים לילדים של דיסני שמכניסים כסף קטן ועדי כמובן רצה שיפעילו לו את המתקן של מיקי.. עדי: נתי (אחות של בעלי) תני לי כסף נתי: אין לי אבא של עדי: nati is broke עדי: מי שבר לנתי את הכסף?

gallish

New member
../images/Emo221.gifמזמן לא היו לנו פנינים...../images/Emo221.gif

אבל אתמול היתה
נעם: "אמא, את יודעת מה אני רוצה שתגדלי לנו?" אני: "מה?" נעם: "אני רוצה שתגדלי לנו תינוקת קטנה בבטן" אין ספק שהילדה מוכנה

shani74

New member
יצאת בזול...

הבת שלי מתחילה משפטים ב:"כשיהיו לנו תאומים...", כנראה כי יש לנו חברים שיש להם שתי בנות (כמו לנו) ואחר כך זוג תאומים. נניח אתמול היא לקחה את שני הסינרים של אחותה, ואמרה "כשיהיו לנו תאומים, ניתן להם ללבוש את הסינרים האלה".

muga

New member
פעם ראשונה פה ../images/Emo9.gif

הילדונת, בת שנה ו-10, קיבלה נשיכה בגן, בכתף. אני - "רון, מי נתן לך מכה בכתף?" רון - "ילדים" אני - "איזה ילד?" רון - "ילד אחד" אני - "ואיך קוראים לו?" רון - "אחד!"

kutsha

New member
../images/Emo99.gif אין דברים כאלה!!../images/Emo99.gif

פשוט אין דברים כאלה!! כמה אהבה אפשר לקבל ביצור כ"כ קטן?? לפני כ45 דקות הרדמתי את הנסיכה- השכבתי אותה במיטה והלכתי לסלון. פתאום אני שומעת "מא"- היא קוראת לי- "מה?" אני משיבה והיא- "בואי". אני עונה שאני כבר מגיעה. זה חוזר על עצמו כל ערב ואני מתמהמהת והיא נרדמת. היום היא לא ויתרה- "מא? בואי" חזרה על עצמה שוב ושוב. כשהגעתי (לוקח זמן ממושך להיפופוטם לקום מהכורסא..) היא שכבה במיטה והושיטה אלי ידיים "בואי, בואי" נעמדתי מעליה והיא "בוק"- הנסיכה רוצה חיבוק- אין אמא שתגיד לא לדבר כזה- נכנסתי איתה למיטה (מיטת מעבר שבדרך נס לא נשברה והתפרקה ממשקלי העצום..) וחיבקתי אותה. והיא- הביטה בעיני, ליטפה את פני וחייכה אלי. ואני ? מה יש להיפופוטם כמוני לעשות?? פרצתי בבכי!! הרגעים האלה ועוד רבים מזכירים לי מה באמת חשוב בחיים!!!

הזאטוט רוצה לשאול משהו לגבי סבא שלו -

אבא, כשאני הייתי בבטן של אמא והיו דינוזאורים , סבא היה נהג אוטובוס?

למעלה