שרשור פנינים

הפעם גם אנחנו

עומר רצה לראות טלויזיה הבוקר אז אמרתי לו שיצפה בשקט כי אבא נרדם בסלון לפנות בוקר והוא עייף מאד . עומר התישב על הספה הדליק טלויזיה ואמר : "הנה הדלקתי בשקט. אין קול ואין עונה....." עומר מספר לחבר שהיה אצלנו : "גיא תינוקי מתוקי היה בבטן של אמא שלי ועכשיו הוא כבר נולד . גם אני הייתי בבטן של אמא שלי לפניו אז זה אומר שהוא היה בבטן בתוך בטן " פגשנו חברים בגן משחקים והזמנו אותם לבוא איתנו לסוכה של סבתא ושנכין לכולם ארוחת ערב שם .. עומר אומר לחבר שלו : " בוא נהיה מאושפזים ביחד בסוכה של סבתא " -+

עוד אחד :

אני : עומר , בא לך לבוא איתי לסופר ? עומר : כן חכי אני כבר בא .. ( עומר הולך לחדר וחוזר עם כמה מטבעות של 10 אג' \ ) עומר : אמא הבאתי לך כסף של חנוכיה (הסימן על המטבע ) כדי שתקני לי בזה קונרפלץ וגבינה

סוף סוף גם לי יש אחד

אני: קרין, מה את רוצה לאכול? קרין: שקדי אני (מנסה להבין): מה?! קרין: ש ק ד י ! אני: אה, שקדי מרק! קרין: לא!!!!! לא מרק!!! רק שקדי! אני: הבנתי, את רוצה שקדי מרק בלי מרק. קרין: לא!!!!!! לא מרק - רק שקדי!!!

עוד אחד:

הבוקר התלבשתי ועומר עומד לידי ואומר : " אמא , את חיננית ... " עומר משחק בחצר עם הקורקינט שמדרדר ונופל לתוך ערוגה עומר : אין בעיה, עומר יציל .....( בקול של סרטי גיבורי על ) . עומר, יציל .. אמא זה חרוז \ אני : עומר ויציל זה לא חרוז עומר : נכון , זה חיבה

buba300

New member
מהבוקר../images/Emo6.gif

בדרך ברכב להשאיר את רומי אצל סבא וסבתא ואני ממשיכה לעבודה: רומי: "אמא אני אוהבת שלגיה מאוד, לא אוהבת ספיידרמן". אמא: "גם אני אוהבת שלגיה. בנים אוהבים ספיידרמן". רומי: "אמא את אוהבת ספיידרמן". אמא: "אבל אמרתי שאני אוהבת שלגיה". רומי עונה לי וצוחקת תוך כדי: "לא. לך יש בולבול, לי יש תותה".

למעלה