שרשור פינוק

ofcourse

New member
שרשור פינוק ../images/Emo132.gif

החלטתי לקחת קצת יוזמה, ולפתוח שרשור בו כל אחד מהאנשים שעשה פסיכו' וקיבל ציון גבוה לדעתו, יתן כמה טיפים שיעזרו לשאר האנשים שכגע לומדים. אני נבחנתי בפעם ה 1 והאחרונה ביולי האחרון, למדתי לבד כחודשיים בממוצע כל יום +-4 שעות נטו. א.השקעתי ממש מעט במילים, ולמדתי רק את אלו שהיו מגניבות בעיניי, ושהיה סיכוי שאני אזכור אותן. ב.קראתי ספר באנגלית, ומעבר לזה תירגלתי רק פרקים באנגלית (היתה לי אנדלית טובה קודם) ג.בשבוע הראשון רק עברתי על החומר, הכרתי את כל סוגי התרגילים והשאלות השונות. ד.כל יום עשיתי לפחות פרק מכל חלק, וניהלתי סיכום של הטעויות, ורק בנושאים שהיו לי טועיות התמקדתי. ה.3 שבועות לפני הבחינה התחלתי לתרגל בחינה בכל יום, והמשכתי לתרגל את השאלות שהיו לי בהן טעויות. אני חושב שהכי חשוב זה לא ללמוד מה שלא צריך ללמוד, לא כולם מוציאים 700+ וכל מי שמכוון לפחות מזה, יכול לוותר על המון תרגילים שהוא לא טוב בהם, ופשוט לא ללמוד אותם. ו.חשוב לדעתי לדעת לכמה אתם מכוונים ולחשב לפי זה את כמות הטעויות שאתם מרשים לעצמכם בכל פרק. ז.מי שמכוון ל 700+ שילמד כמה שיותר .... בהצלחה

תודה../images/Emo141.gif

זה רעיון נפלא.. כמה הוצאת? אתה חושב שאם היית לומד פחות היית מגיע לאותו הציון? זאת אומרת, היה שווה את ההשקעה?

ofcourse

New member
אנרגיות טובות לכולם ../images/Emo24.gif

אני חושב שאם הייתי לומד פחות לא הייתי מגיע לאותו ציון 727, בדיעבד היה שווה + את ההשקעה. רק המחשבה על לעשות שוב את הבחינה מעוררת בי חלחלה. בהצלחה

nsr

New member
../images/Emo32.gif

באיזה תאריך מתקיימת הבחינה באוקטובר?

nsr

New member
תשובה

אני עדיין לא התקבלתי. אני אתקבל, בעזרת ה'. לא משנה לי איזה מועד, כל אחד מהשניים יתאים. בתודה מראש

1234aaa

New member
רגע רגע

אם אתה רק ניגש עכשיו פסיכו אז אתה עולה לי"ב כמוני??!!?! חשבתי אתה כבר שנה א' או ב'.

nsr

New member
תשובה

סיימתי יב'. פשוט אני מעדיף לעשות עוד פסיכומטרי.

למעלה