שרשור פאניגרלס^^

Light woman

New member
שרשור פאניגרלס^^

שרשרו לכאן כל תמונה שתמיס את לבן של חברותיכן^^ הגלריה שלי מכילה את שוברי הלבבות הבאים: קוג'י, קואיצ'י, ריי, קאי, מאט, קן, וורמון (
), הקייזר, באקורה, יאמי יוגי, ג'ואי, קאיבה (הוא שלי! שלי!!!! מוהאהאהא!) ונראה לי שיש לי איפשוהו תמונה של דיוק, אבל מי רוצה אותו בכלל?! מעצבן חקיין עם קוביות! >< ויש לי גם את טריסטן ופגסוס... ^^ וכמובן וכמובן את פיקי המדהים, וג'י ההורס, וטראנקסוש'י^^ תראו את סטו שלי שהוא היה ילד, מי יכול עליו?!!?!? *מתמוססת בשנית לשלולית דביקה ומזילת ריר*

Light woman

New member
ונכון שהוא קצת מפחיד לפעמים,

ושאין ברצוני לראות שוב את הבעת הטרור האיומה שהתגלתה על פניו ברגע שראה את אקסודיה, ונכון שהוא יושב על ספה מעור (טיפלנו כבר בנושא הזה עם קאי קאי שלי...) אבל, הוא כזה חתיך!!! ויש לו עיניים כחולות... ^^

Light woman

New member
ואחרון להיום (צריכה לחרופ...)

שבה רואים את עינייו המקסימות ביופיין^^

Goggle Girl

New member
אני אתרום לשרשור מחר

ואיזו תרומה זה יהיה 3:< כאן ניראים שני הנאהבים. המתח נבנה

moon flower

New member
קווג'ה!

*תופסת את קוג'י ומחבקת אותו* קוג'י: יש עוד בנדנות? מון: לא למה קוג'י: כי הקוג'יצ'י של לייט אמר לי שטוב להסניף אותם מון: מההה????!!?!? *לוקחת את קוג'יצ'י בצוואר ומטלטלת אותו* אתה בד קוג'יצ'י! שלא תעז ללמד אותו איך להסניף גז מזגים! לייט איפה את???

Goggle Girl

New member
מזימתו של טאקויה! 3:<

הוא לא רצה להציל את קוג'י, הוא רצה... משהו... אחר... *שיעול*

Goggle Girl

New member
הנה החלוקה של הבישים בעונה הזאת

קוג'י - סבל ומעט אנגסט קואיצ'י - אנגסט ומעט סבל טאקויה: שטויות והרבה

Goggle Girl

New member
ואני הלכתי לישון 3:

לילה טוב פורום קוג'י: *עדיין קשור* טאקויה: *צוחק ברשעות* קואיצ'י: *מכסה את כולם בשמיכה* קוג'י: 0.0 שמיכי! כולם: *מביטים בו מוזר* קוג'י: אה... אה הא הא הא... וראסמי "קוג'י" זאת המילה שהם אומרים הכי הרבה 3: אני אתחיל לספור עוד מעט

moon flower

New member
ומאט הלא מוערך מספיק

*מוציאה מאט מאחוריי גבי* אולי אני מגזימה... לא!!!

למעלה