שרשור ערב

didush100

New member
ליהיא ובן מהממים ביחד

הם ממש מתאימים בעיניי הלוואי שיצליח להם בחוץ

poseidon111

Active member
לא מתאימים.בן הוא אפס מאופס,מאותגר

מנטלית,אידיוט שחושב רק על תדמיתו ועדיין עולה מכל הבחינות על ליהי. לכן הם לא מתאימים.הוא טוב מידי עבורה.

poseidon111

Active member
למה הוא חייב לה משהו?

הוא שילם לה מידי שבוע בזה שדאג שהיא לא תודח.היא בגמר רק בזכותו.היא דאגה לו מידי שבוע לסקס.עיסקה הוגנת לשני הצדדים.למה שיהיה חייב לה משהו?

ההיפך, אני משוכנעת שלא חייב לה כלום. אך

בנתיים הוא שומר לה אמונים, למרות שכל הכביסה המלוכלכת יצאה. בן ראוי ליותר טוב! בהתחלה חשבתי שהם מתאימים , אולי בחוץ הכל ישתנה לטובה או לרעה!

גם קרן כמו ליהי בישלה יחד עם ליהי את הדייסה

עכשיו שתיהן חבויות ראש. ליהי מתחת לכרית וקרן עם כובע בלילה??? מעניין מפני מה יש להן להסתתר , מזה שגילו את פרצופם האמיתי???

adiyon2

New member
השאלה מה יקרה במאני טיים

כמו שזה נראה עכשיו קרן אמנם מצוברחת, אבל תיקח את כל הקופה.

didush100

New member
דניאל כ"כ מרוצה מעצמה שבא לי להקיא ממנה

היא כ"כ דוחה בעיניי שאין דברים כאלה.

didush100

New member
איתן יצא חתיכת טינופת היום ואתמול

הוא הכי רוצה את המיליון ומכוון לשם. פתטי ומגעיל

../images/Emo45.gif גב אמר משהו יפה.. מעניין שדווקא הזוג המל

המלכותי מתבכיין על זה שלא יקבל את הכסף. כאילו חסר לאיתן ולדניאל כסף בחיים..

ריף24

New member
היי-חשוב מאוד לאוהדי קרן-וגם אורטל!כנסו

אני אשמח מאוד אם קרן או אורטל יזכו.הכי אשמח ואני אפרט למה ביום יומיים הקרובים. אבל אני כל כך לא אשמח, אם איתן ודניאל, יקירי ההפקה בלי ספק-יזכו.מה גם, שעל פי התכניות האחרונות-לא הגיוני בהכל התהפך לטובת איתן ודניאל, ואם כן, פשוט נדע בוודאות שכל ההפקה מזוייפת ומפוברקת-ולא נאמין לחברת ההפקות הזאת לא חשוב באיזה תכנית! בהמשך אני אפרסם איזו חברת הפקות. דניאל שיקרה היום כמו תמיד. תיחמנה אותנו, ואת כולם שם בווילה. היום אבא של דניאל שלח לה מסר לגבי ווגאס-היום היא אמרה לא למדתי-כי אין לנו כסף:) לכל אורך התכנית,היא דיברה על: רמת אביב ג' ואפקה,על מגיל 17 כל שנה מכונית חדשה מאבא, על בגדים אך ורק מכירה המדינה-וכל זה-בזמן שמכניסים להם לווילה, את המחאה הגדולה של המצוקה בארץ:) מה זה אם לא רברבנות? מה זה אם לא חוסר טאקט וחוסר אכפתיות לסובב אותה? חברת ההימורים שהיא מנהלת ומפילה בה אנשים חלשים וקשי יום-משגשגת ופורחת, ודניאל בעזרת המיליון אם תיתנו לה-תמשיך.כך טענה. כמובן שזה לא חוקי בארץ! לכל אורך התכנית השתמשה באנשים לרעה, לטובתה האישית.תיחמנה את כולם. זה רק סיכום ביניים,אני אבוא עם עוד סזיכום ממצה. אל תתנו לאורבך שעדין לא דיברתי עליו, ולא למהמרת טרקאי-את המיליון!

לאה133

Well-known member
אורטל צריכה לקבל את המליון לבדה

קרן תתחלק עם גב שלא מגיע לו בכלל לאורטל מגיע עברה 3 חודשים קשים יותר מכולם

למעלה