שרשור ערב

צרצרה1

New member
הם החזיקו אותה הדחה אחרי הדחה!

והיא לא עברה כלום ממה שהיא עצמה עשתה. הרי סך הכל הציבו לה מראה לעצמה

רותי167

Well-known member
ואני עונה,כן! להרים את הראש,להגיד לבן

שהוא אפס מאופס שנידב את המיליון שלה לאיתן,לסגור איתו את הזוגיות,לקחת את התיק וללכת הביתה. שההפקה תתמודד אחרי שהפכה אותה למטרה קלה ונוחה מול אתי לרמוס אותה עד דק. הו אלוהים כמה שכואב לי על הילדה הזאת. אף אחד לא מושלם,גם לא היא וזו לא סיבה לרמוס אותה.

adiyon2

New member
את צודקת במאה אחוז

אבל בגלל אופיה (אני לא אחזור על ההתכתבות מהשרשורים הקודמים) היא לא עושה זאת. היא אוכלת את מה שבישלה, כל כך נלחמה להגיע לגמר, נלחמה בצופים שאמרו לה שלא אוהבים אותה, וכנראה שזה המחיר.

רותי167

Well-known member
adiyon2 ,את יודעת הייטב שכולנו לא

מושלמים,לא אסרטיביים ולא כריזמתיים,האם זו סיבה לרמוס אדם? לדעתי האישית דווקא לאלה צריך לעזור ולהראות שאפשר אחרת ומה שראיתי במהלך התוכנית היא רמיסה עד דק ולא כי היא לא מתורבתת,מנומסת או שקרנית אלא רק כי חלשה וזה הכי קל ונוח. הדפקט הגדול שלי הוא תמיד להיות לצידם של אלה ולקחת אישית את כאבם. מה שקרה היום גרם לי לאי איכפתיות מי יקבל את המיליון ולא אסמס לאף אחד.

adiyon2

New member
משהו לא ברור לי?

מי רומס את ליהיא בדיוק? היא ממש לא חלשה, היא היתה מאוד חזקה על הרבה אנשים בוילה, גם אתמול בלילה עם קרן היא היתה חזקה על אתי ודניאל, הא גם היום בצהרים. אף אחד לא רומס אותה, אני בטח לא מכירה אותה, היא דמות בתוכנית שאני צופה, ופה בפורום זה המקום להביע דעות. כמו שהדעה שלך לגיטימית, כך גם שלי. לרמוס אותה יהיה לפגוש אותה ברחוב ולשטוח בפניה את כל מה שאני חושבת. את זה אני לא אעשה. גם אם פעם אראה אותה ברחוב או יזדמן מצב שניפגש (ת"א עיר קטנה, כולם מכירים את כולם) ונדבר, אני לא אשפוט אותה על סמך התוכנית. אני כן חושבת שהיא חייבת לטפל בעצמה וכמה שיותר מהר.

KEEK

Member
היא כזאת חצופה

גם אתמול בלילה היא בחוצפתה התעצבנה על הבנים שבן סיפרה לה שלא כולם היו בעד שהיא תגיע לגמר

היא אשכרה מרוכזת רק בעצמה

כפויה טובה...האמת שאני די מרחמת עליה... עם כל הדמעות שלה בתוכנית, מפלס הכינרת בטוח היה עולה לו היה אפשר להעביר את הדמעות לכינרת...

קשקשה9

New member
היא רואה רק את עצמה

כרגע חברה שלה קרן מאוד פגועה ונסערת ומה ליהי בוחרת לעשות? להיכנס למיטה וליילל

noaxxx

New member
זה בגלל שבן לא תמך בה לזכיה בזמן הראיון שלהם

היא אמרה שעדיף היה שבן ישקר ויגיד שהוא רוצה שהיא תזכה, לפחות בראיון בפני כולם, במקום להכריז שאיתן הוא הזוכה היחיד מבחינתו, כשהיא יושבת שם לידו ומרגישה מושפלת.

noaxxx

New member
היא לא צודקת!

אני מבינה למה היא מרגישה פגועה מזה, אבל בתכלס היא לא היתה צריכה בכלל לצפות שהוא יגיד שהוא חושב שהמיליון צריך ללכת אליה. בן חושב שהזכיה מגיעה לאיתן, והוא נכנס לתכנית בשבילו. היא ציפתה שהוא ישקר מול כולם, אחרי שיום קודם הוא חזר ואמר את זה כ"כ הרבה פעמים?

noaxxx

New member
היא כנראה שכחה שהם במשחק ומי השחקנים הראשיים

ושאם לא איתן, בן בכלל לא היה מגיע לשם. לדעתי, היא טעתה כשלקחה את זה בקטע כזה, אני לא חושבת שהוא בייש אותה, הוא נתן את התשובה הכי צפוייה שיש.

adiyon2

New member
הם לא השחקנים הראשיים

המשחק הוא או שזוג לוקח או שרוקה לוקחת. אבל היא לא ידעה לנצל את המקום בו היא עמדה לטובתה.

izmeral1

New member
ליהי מסרה את נפשה לבזיון מס 1 בארץ. ועוד רוצה

כסף הכסף מעבר אנשים חכמים. רק שכאן יש טעמים וכמובן מנובלים. על להיא מסרה את נפשה לילה אחד במקלחת כדי להישאר שם. וקיבלה אצבע. והנולד. לא מזמן אומר . -נתתי לך אתבע. מה אתה רוצה את כול היד. חוליגנית ברמות חינוך אין יופי אין חוכמה בגרוש. למה כי הרבה פעמים הבורג בוריח כאן. ומיד שהיא מקבלת מאיריס הברגה..אז היא דורשת יותר. מה קרה לכם חברים שלי? לתוכנית אני בסדר עם בן נתתי לו הרבה ובעבוסים כול היום. למה לא תתנו לי גם וגם. סליחה כנ"ל כלפי אורטל. אני גם אומרת דומה קצת לליהי לקראת סוף המשחק. גם וגם אורן ביד אחד והמיליון ביד השני. למה שאני אסמס לכאלה בכלל.והרבה אנשים עם חשד למה ומי מסמס לה? כמובן נדע בסוף מקווה בישבילה שזה כשר? כי יש לה ביטחון גדול בכל ההדחות שהיו. הפעם חחשה . מין הסתם אמרה חישוב שלי? מטעה. ושוב היא שם אני והרבה חברים סימנו לה. אבל זה עדיין לא אומר הרבה. היא במקום הגבוה.? גם לא לזוג המלכותי? דניאל ואיתן. חבל שאורטל מבזה את עצמה ליד הטמבל הזה. לא אולי טוב אחד טמבל מאשר אלף חרות. מה יש לכם להגיד על זה שאורן החמוד" היה כך והיום חמוץ. אפילו הכורב של חזן יותר יפה ממנו פח -ועודפחד שיקשק על מה שעשו לליהי. פחד שפותחים את תיבת הפנדורה. כי בגד באיתן. איתן ועוד איתן הכניס את עצמו לבוץ. הכניס את החברים ומה יצא חרא אחד גדול אחד חפר לו אני החבר תן כבוד לטמבלית שלי ליהי. והשני לא לגעת בדניאל. אורן. והכוח הנבזי שבו מאוהב בדניאל. מה אם לא זה. איזה אדם אומר לחבר שלו בצורה בוטה. לא להיות עם בת זוגך עד אחרי התוכנית. גם על ובזה עזרה לגב .אם זה מתכונן או לא. קשה לי לדעת. כי ההפקה רוצה זוג זוג לא צחוק. . והכנסו את גב ואורן הפך להיות סחבקי איתו .עד לספר מה הולך בבחדר הבנים התחמן שלגב קונה הכול. ומכאן ירד להרבה אנשים מהלב אורן טמבל או לא קשה לדעת אבל אין הרבה שם בראש. וכמובן יש לו את אורטל. האם היה צריך לעשות כזה דבר. לא המסכן פרימיטיבי.נו באמת. הכול ברור יש לו סוג של אהבה אפלטונית לדניאל. משיכה טובה לאורטל. אז איתן חברים אין. אולי חצי מיוני אמיתי רק חצי. כי גם יוני היה מאוהב אהבה אפלטונית לקרן. לעשות את הבחורה לאורך כול העונה מלכה. כן מלכת הפחחחחחחח ועוד להבין אותה. פשוט סוג של פלירט. כך יוני היה וכזה . לא אני ולא החברים שלי מאמינים יותר במה שנותר. ערב טוב לכם.

sendibar0

New member
אני חושבת שזה דבר מזעזע להגיד לבן זוג

גם אם אתה חושב ככה יכול היה להמנע בטאקט מלהגיד את זה אני הייתי זורקת אותו לקיבינימט אחרי שהתנה תנאי כזה בפרהסיה אידיוט מגודל

קשקשה9

New member
סנדי בוקר טוב../images/Emo6.gif

אני הייתי זורקת אותו הרבה לפני שהיה מנסה להיתקרב אליי אפילו

noaxxx

New member
OK אולי הוא היה צריך להמנע מלענות על זה,למרות

שזה לא פייר כלפי איתן שזה לא יאמר ע"י אחד מהפמליה שלו. אבל עדיין, התגובה שלה, לדעתי, נופחה מעבר לכל פורפורציה.

למעלה