שרשור ערב

ריף24

New member
24 גם כשקרן נסעה ליוון-אמרתי ההפקה מכורה.נכון

או לא? גם אז!ההפקה מכורה, זורקת פירורים לשאר-אבל את השרשרת, את הגמר-הם בונים לזוג המלכותי שלהם. זה שישן כל העונה ושכב עם קרן בצורה הזו, וזו שמשווקת אתרי הימורים והקהל איכזב כשלא נתן לה מיליון!

24שעות1

New member
הקהל עם קרן וגב -רק השאלה מה יעשה אבא

של דניאל כמה ישקיע לנצחון בתו - כי אגו גדול זה שם המשחק

ריף24

New member
הקהל גם עם אורטל.נו אז מה?ההפקה בזויה.תביני

שזה לא חשוב בכלל. ההפקה מכורה להם-וזהו!

ריף24

New member
24 את רואה?כולם שם-המצלמה עליה:)הפקה של

דניאל ואיתן. המרוץ למיליון. זילזול באינטליגנציה של הצופים, ומשחק בהם. אני כל כך שמחה שהרייטינג שלהם בריצפה. לא תהיה עוד הפקה-כי אף אחד לא יראה.חוץ מאלה שאוהבים רוע:) שמתחברים לכח, לשילטון, לעריצות,למלכות! המליכו את אורבך ואני צועקת אנשים- ה מ ל ך הוא ע י ר ו ם! והמלכה תחמנית.

ריף24

New member
שניתן לדניאל-200000$ ללימודים?נשאיר לה תאוטו:

לא פייר למכור את האוטו החדש שאבא קנה לה בשביל לימודים! בואו ניתן לה מיליון, כדי להוציא תואר, ולהיות מנהלת קזינו בווגאס:) איזה חמודים אתם! אחלה אנשים:) יודעים לבנות חברה צודקת והוגנת. יישר כח לכולכם! בואו נבנה אתרי הימורים, ונשים קצוץ על הכל.

24שעות1

New member
היום יותר מתמיד קרן וגב למיליון

איזה רמה של ראיון של קרן איזה איטלגנציה הומור,שפה עשירה בלי ללכלך ולהתלכלך - כמו הזוג שחגג ירח דבש בבית חודשיים והיום גם רוצה את הכסף-

קרן קיבלה כאפה לאגו חחחחחח

איתן היתה איתה בגלל מחוייבות לתוכנית! סוף סוף קיבלה את האמת בפרצוף. עכשיו תבכה לגב...

goodpink

New member
זה לא היתה כל התשובה שלו גם לתת הזדמנות

אמיתית אבל בדיוק זה מה שגרם לו להבין שרוצה את דניאל.

izmeral1

New member
ומה לעשות הבכי יעזור. העוקץ שלה תקבל עוד

מעידות מגיע לה . לא לכנס לחטוף גברים בכוח. והשפלה כדי לזכות בכוח. רק אורטל לפרס ואיתן ודניאל לזוג האמיתי. ולא יותר. מקווה שאורול תננער מהזבל של אורן. למען גב שם. ודרס חבר שנתן לו הכול. גם בזכות להכיר אותו יותר בארץ. הדגשה זו לפחד של אורן מי פתיחת תיבת הפנדורה. רעד שישקש עד שאמר מעוס הדבר הזה. כי יש העברת מידע נגד איתן ןנגד התונכית. כן לטובת גב תשהו עם ההודעה שזו שלי. חבל שאורטל לא ראוה כנה נחש הערמומי הזה שפעם אמר היא רע .... אורטל היא הרע זה מה שאמר. חבל שהיא לא מודעת.

../images/Emo41.gifזה כאפה רק לאיתן שההפקה גרמה לו לצאת זבלה

זה נכון שצריך שניים לטנגו אבל הוא ידע מראש שזה קשר למראית עין ולכן הוא בעצם ניצל את קרן ויצא עלוב גם לא חכם גדול שהוציא את האמת לאור

שאפולי

New member
נא להפסיק להצי סרטונים

פתחת שירשור מיוחד לסרטונים תשרשר לשם הכל

ליהי לא מפסיקה לחפור!!!

אפילו אחרי שאיתן הרגיע אותה היא ממשיכה וממשיכה.. ועכשיו קרן אומרת לה שהיא לפחות קיבלה התקפה מהדיירים שהיו בבית ולא מאנשים בחוץ... שתחכה ותראה מה היא תקבל בחוץ.

רותי167

Well-known member
ההפקה נתנה יד לאתי לרמוס את ליהי,כל אדם

שפוי היה לוקח קשה את הרמיסה הזאת. כואב לי לראות את ליהי במצבה . גועל נפש של הפקה שנתנה לזה יד.

למעלה