היי-חשוב מאוד לאוהדי קרן-וגם אורטל!כנסו
אני אשמח מאוד אם קרן או אורטל יזכו.הכי אשמח ואני אפרט למה ביום יומיים הקרובים. אבל אני כל כך לא אשמח, אם איתן ודניאל, יקירי ההפקה בלי ספק-יזכו.מה גם, שעל פי התכניות האחרונות-לא הגיוני בהכל התהפך לטובת איתן ודניאל, ואם כן, פשוט נדע בוודאות שכל ההפקה מזוייפת ומפוברקת-ולא נאמין לחברת ההפקות הזאת לא חשוב באיזה תכנית! בהמשך אני אפרסם איזו חברת הפקות. דניאל שיקרה היום כמו תמיד. תיחמנה אותנו, ואת כולם שם בווילה. היום אבא של דניאל שלח לה מסר לגבי ווגאס-היום היא אמרה לא למדתי-כי אין לנו כסף

לכל אורך התכנית,היא דיברה על: רמת אביב ג' ואפקה,על מגיל 17 כל שנה מכונית חדשה מאבא, על בגדים אך ורק מכירה המדינה-וכל זה-בזמן שמכניסים להם לווילה, את המחאה הגדולה של המצוקה בארץ

מה זה אם לא רברבנות? מה זה אם לא חוסר טאקט וחוסר אכפתיות לסובב אותה? חברת ההימורים שהיא מנהלת ומפילה בה אנשים חלשים וקשי יום-משגשגת ופורחת, ודניאל בעזרת המיליון אם תיתנו לה-תמשיך.כך טענה. כמובן שזה לא חוקי בארץ! לכל אורך התכנית השתמשה באנשים לרעה, לטובתה האישית.תיחמנה את כולם. זה רק סיכום ביניים,אני אבוא עם עוד סזיכום ממצה. אל תתנו לאורבך שעדין לא דיברתי עליו, ולא למהמרת טרקאי-את המיליון!