בוודאות תהיה לנו תוכנית "מעולה" ,
והדחה מותחת שאין כמוה .

ערב טוב לכולם
והדחה מותחת שאין כמוה .
ערב טוב לכולם
נכון וקרה לי כמה פעמים, כאילו משחקים אותה מתים. אני ממשיכה להסתכל עליהם ובמצמוץ הם פתאום מתהפכים חזרה ורצים...איזה יצור , לא סתם אומרים שזאת החיה היחידה שתשרוד אחרי פיצוץ גרעיניהתראה - ג'וקים יכולים להיראות מתים, שוכבים על הגב ופתאום להתהפך ולהסתובב שוב בבית. שימי לב שלא יהיו לך הפתעות...
גועל, אכן מגעיל. לפחד ממנו? מה הוא יכול לעשות לך?חחחחחח
אין יצור שאני נגעלת ממנו, ופוחדת יותר מג׳וק.
שנה לדעתידפניה34
התכוונתי לשאול מה הפרש הגיל בין שירז לחן בשרשור הקודם שננעל על הפנים .
23 חןדפניה34
התכוונתי לשאול מה הפרש הגיל בין שירז לחן בשרשור הקודם שננעל על הפנים .
היא חושבת שזוגיות זה מה שיחזיק אותה, הרי מי שבאמת מצא חן בעיניה זה יובלאני לא אוהבת את ההתעלקות הפיזית של שירז על חן.
לא משנה כמה מותק ומרעננת היא, זה לא עובר לי חלק.
אני גם לא מאמינה באותנטיות של זה.
כאילו היא מצאה את הבחור היחיד שיש אפשרות
והוא זורם כמו שזרם עם אנה או כל אחת שתסתכל לכיוונו.
לי זה לא עובד ואם היא תמשיך ככה מבחינתי היא יכולה לעוף יחד איתו.
לך תצעק את זה לשניהיא חושבת שזוגיות זה מה שיחזיק אותה, הרי מי שבאמת מצא חן בעיניה זה יובל
כזאת קירבה פיזית צמודה לעיני כולם בחוץ על הספסל , לא זוכר באח הגדול לדורותיו במשך 17 שניםאני לא אוהבת את ההתעלקות הפיזית של שירז על חן.
לא משנה כמה מותק ומרעננת היא, זה לא עובר לי חלק.
אני גם לא מאמינה באותנטיות של זה.
כאילו היא מצאה את הבחור היחיד שיש אפשרות
והוא זורם כמו שזרם עם אנה או כל אחת שתסתכל לכיוונו.
לי זה לא עובד ואם היא תמשיך ככה מבחינתי היא יכולה לעוף יחד איתו.
שני ויובל לפעמים כמעט נכנסים להיריון ליד כולםכזאת קירבה פיזית צמודה לעיני כולם בחוץ על הספסל , לא זוכר באח הגדול לדורותיו במשך 17 שנים
העניין שלא ברור איך הם הגיעו בכלל למגע. היה את הקטע ששאלו אותה הארזים שאלות על חן ואחרי זה את המשימה שלהם ביחד אבל חוץ מזה כלום. לדעתי זה הכוונה של האח, חן נראה פחות בעניין אם כי הוא חצי זורםכזאת קירבה פיזית צמודה לעיני כולם בחוץ על הספסל , לא זוכר באח הגדול לדורותיו במשך 17 שנים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.