זה לא הגיוני כי הם העמידו להדחהאני חושבת כמו שכתבתי קודם, שהקאסטה הגבוהה עולה להדחה, כי שני היתה קודם בקאסטה הגבוהה, היא ביקשה להתחלף, ולאח לא היתה בעיה להחליף ולהעביר אותה , כי זה לא עקרוני, הוא ידע כבר שהחמי השני יעמוד להדחה
זה לא הגיוני כי הם העמידו להדחהאני חושבת כמו שכתבתי קודם, שהקאסטה הגבוהה עולה להדחה, כי שני היתה קודם בקאסטה הגבוהה, היא ביקשה להתחלף, ולאח לא היתה בעיה להחליף ולהעביר אותה , כי זה לא עקרוני, הוא ידע כבר שהחמי השני יעמוד להדחה
לפי הפרק היא לא ביקשה מהאח - דרור החליף אותה עם מוגרבי (שהיה מולה) עוד במהלך שלב הבחירהאני חושבת כמו שכתבתי קודם, שהקאסטה הגבוהה עולה להדחה, כי שני היתה קודם בקאסטה הגבוהה, היא ביקשה להתחלף, ולאח לא היתה בעיה להחליף ולהעביר אותה , כי זה לא עקרוני, הוא ידע כבר שהחמי השני יעמוד להדחה
איפה הקטע שדרור, איסקוב ומוגרבי יושבים בנסט ואומרים שיש להם מספיק קואליציה להדיח את שני/יובליש לי בקשה מיוחדת אנשים יקרים. מישהו יכול להביא את הקטע מלפני כמה שבועות שאיסקוב ומוגרבי יורדים על תרצה בחצר ו״מגרשים״ אותה מהקבוצה שלהם?
אתמול בערב.התחברתי ללייב ואני רואה בכתוביות הרצות למטה
מאי: ״אני מתגעגעת לנתנאל״
מישהו יודע מתי היא אמרה במקרה?
אני גם חושבתאתמול בערב.
היום כבר לא הזכירה אותו. מתחילה חהתאושש. הכל דינמי שם ונשכח מהר.
אהה באמתאני גם חושבת
היום היא פלירטטה עם איסקוב, רצה אחריו וצחקה פה ושם
אני גם לא ראיתי אותה עם הטבעת של נתנאל היום בניגוד לאתמול
אני חושבת שהיא שיחררה
טוב בשבילה
הוא בתכלס החבר הכי טוב שלה בבית (אחרי תהילה)אהה באמת
טוב שלא צפית
חשבתי שיקח לה עוד קצת זמן לחזור לפלרטט איתו
באסה איתה.
צפוי מאודהוא בתכלס החבר הכי טוב שלה בבית (אחרי תהילה)
והתקשורת ביניהם היא בעיקר פלירטוט
זה היה צפוי זה יקרה
תהילה לא ממש חברה שלההוא בתכלס החבר הכי טוב שלה בבית (אחרי תהילה)
והתקשורת ביניהם היא בעיקר פלירטוט
זה היה צפוי שזה יקרה
רשמתי את זה פהתהילה לא ממש חברה שלה
אני כתבתי שמאי שימשה לה מקפצה להתקרב לנתנאל ולאיסקוב ביתר טבעיות. לא חושבת שיש מידי שיח בין מאי לאף אחד יותר משפטים קצרים היא מכונסת ואת השיחות עם נתנאל לא הראו אף פעם והוא גם התלונן שהיא לא מדברת ומנדבת מידע בכ"א לא הראו שיחות ביניהם. בעיקר ברוריםרשמתי את זה פה
היא כביכול החברה הכי טובה שלה בבית כרגע
היא יושבת לידה בארוחות, מארחת לה חברה
אבל בתכלס בתכלס?
לא חושבת שהיא כזו חברה טובה
הן הכי הרבה תקשרו ביניהן כשתהילה רבה עם נתנאל ולא היה לה אדם אחר לפנות אליו
כששתיהן לבד הן לא נראות מתקשרות במיוחד
מאי בכתה אתמול בקידוש ולא שמה לב בכלל
וגם עכשיו יש ביניהן הכי הרבה שיח כשארז נמצא יחד איתן
אבל אולי אני טועה ותהילה פשוט טיפוס שקט והיא מוצאת דרכים אחרות להראות בהן את החברות שלה
היום בצהרייםהתחברתי ללייב ואני רואה בכתוביות הרצות למטה
מאי: ״אני מתגעגעת לנתנאל״
מישהו יודע מתי היא אמרה במקרה?
גם אתמול בערב אמרההיום בצהריים
אמרה ליוסי
אמר לה "על מה, לא דיברת איתו שבועיים"
תודה!היום בצהריים
אמרה ליוסי
אמר לה "על מה, לא דיברת איתו שבועיים"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.