אחמאודגדול
Well-known member
טוב, תקשיבו, אתם מלחיצים אותי פה אז אני מתלבטת אם לפרוש עכשיו, כי אם תרצה לא בגמר ועוז מתכוון להעיף אותה כדי לתת מקום לשירז או יוכי - אני סיימתי. נמאס לי להתאכזב.
הוא יוותר על שני לפני שיוותר על תרצהטוב, תקשיבו, אתם מלחיצים אותי פה אז אני מתלבטת אם לפרוש עכשיו, כי אם תרצה לא בגמר ועוז מתכוון להעיף אותה כדי לתת מקום לשירז או יוכי - אני סיימתי. נמאס לי להתאכזב.
אני לא יודעת מה לעשות, לפי מה שאומרים פה אם שירז מקבלת חסינות הוא עלול לוותר על תרצה או שני ואני נמאס ליהוא יוותר על שני לפני שיוותר על תרצה
זה שקוף מדי שהוא מוביל לשם
אם שירז מקבלת חסינות יכול להיות ששון בחוץ. הקהל שלה יצביע ליוכי ויובל.אני לא יודעת מה לעשות, לפי מה שאומרים פה אם שירז מקבלת חסינות הוא עלול לוותר על תרצה או שני ואני נמאס לי
אבל אם תומכי ארז יצביעו לחלשים, זה יכול לפגוע גם בתרצהאם שירז מקבלת חסינות יכול להיות ששון בחוץ. הקהל שלה יצביע ליוכי ויובל.
אם איסקוב (שגם לו יש סיכוי, זה בין שניהם) יקבל את החסינות אז מאוד יכול להיות ששני בחוץ. הקהל שלו גדול, יבקשו להצביע לשירז ולשון. שני יכולה למצוא את עצמה בבעיה.
תומכי ארז יצביעו לשון ושירז.אבל אם תומכי ארז יצביעו לחלשים, זה יכול לפגוע גם בתרצה
וככה גם תרצה יכולה להיפגע, זה מה שאני אומרת, מחזקים חלשים (שירז כביכול) ודייר וותיק אוכל אותהתומכי ארז יצביעו לשון ושירז.
כן, לא יהיה אמין שדוקא תרצה תעוף (אם בחסינות של איסקוב או של שירז).הוא יוותר על שני לפני שיוותר על תרצה
זה שקוף מדי שהוא מוביל לשם
אגב, תיקחי בחשבון שתרצה לא תזכה. פשוט רואים שהיא לא הבולטת אצלו במשדרים. לא להתאכזב, גם ככה עוז בוחר.טוב, תקשיבו, אתם מלחיצים אותי פה אז אני מתלבטת אם לפרוש עכשיו, כי אם תרצה לא בגמר ועוז מתכוון להעיף אותה כדי לתת מקום לשירז או יוכי - אני סיימתי. נמאס לי להתאכזב.
אני רוצה אותה לפחות בגמר, לפי המשדרים זה יובל או איסקוב זוכים בכלל לצעריאגב, תיקחי בחשבון שתרצה לא תזכה. פשוט רואים שהיא לא הבולטת אצלו במשדרים. לא להתאכזב, גם ככה עוז בוחר.
זה הולך ליובל לפי מה שנראה. עוז לא רוצה את שון. ליוכי אין סיכוי סביר וגם לא לשירז. את שני אני לא רואה זוכה.אני רוצה אותה לפחות בגמר, לפי המשדרים זה יובל או איסקוב זוכים בכלל לצעריבגמר תהיה, תזכה לדעתי לא. גם לא איסקוב.
גם לי , לא אתעצב רק בזכיה של שון או יוכי שזה ברירת מחדל. כל האחרים ממש יהיה גרוע אם יזכו.כבר לא אכפת לי מי יזכה
ממילא זו העונה הגרועה אי פעם
וזו לא רק העריכה
הדיירים עצמם נהיים בלתי מעונה לעונה
הליהוק גרוע
וזו כבר עונה שניה שאין לי פייבוריט
כן, הייתי בטוחה לפני חודש+ אולי שהיא בגמר או מנצחת לפי העריכה כי היו פרקים שסבבו רק סביבה, אבל מאז? עוז לא מתמקד בה בכלל ומנסה רק להוריד לה, חבל לי כי הגיע להבזמן האחרון אני מנמיכה ציפיות מזכיה של תרצה ואפילו הגעה לגמר. למרות שאני רואה שהיא מאד חזקה בפייסבוק, עדיין המשימות האחרונות לא היטיבו איתה. מתנחמת בזה שהיא אדם איכותי וערכי, שלא הייתה מוכנה לדרוך על אף אחד או לדבר על דברים שיביישו את המשפחה שלה. אני יודעת שהיא תקבל המון המון אהבה ומעט מאד שנאה ביחס לאחרים וזה משמח אותי מאד
אני בטוחה לגמרי בנצחונה של תרצה. כל השאר רעשי רקע. עוד פחות משבועיים על הצ'ק החמוד יתנוסס השם שלה. והדיירים בבית האח + הדיירים המודחים יאכלו את הלב. ואיסקוב? יהפוך לזכרון מטושטש מהר מאוד. לא חסר מחזרים ראויים בחוץ לבחורה כה יפה, נעימה ומקסימהכן, הייתי בטוחה לפני חודש+ אולי שהיא בגמר או מנצחת לפי העריכה כי היו פרקים שסבבו רק סביבה, אבל מאז? עוז לא מתמקד בה בכלל ומנסה רק להוריד לה, חבל לי כי הגיע לה
איך את כל כך בטוחה? הלוואיאני בטוחה לגמרי בנצחונה של תרצה. כל השאר רעשי רקע. עוד פחות משבועיים על הצ'ק החמוד יתנוסס השם שלה. והדיירים בבית האח + הדיירים המודחים יאכלו את הלב. ואיסקוב? יהפוך לזכרון מטושטש מהר מאוד. לא חסר מחזרים ראויים בחוץ לבחורה כה יפה, נעימה ומקסימה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.