** שרשור ערב - היום ה104 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

אחמאודגדול

Well-known member
טוב, תקשיבו, אתם מלחיצים אותי פה אז אני מתלבטת אם לפרוש עכשיו, כי אם תרצה לא בגמר ועוז מתכוון להעיף אותה כדי לתת מקום לשירז או יוכי - אני סיימתי. נמאס לי להתאכזב.

Aye123

Well-known member
טוב, תקשיבו, אתם מלחיצים אותי פה אז אני מתלבטת אם לפרוש עכשיו, כי אם תרצה לא בגמר ועוז מתכוון להעיף אותה כדי לתת מקום לשירז או יוכי - אני סיימתי. נמאס לי להתאכזב.
הוא יוותר על שני לפני שיוותר על תרצה
זה שקוף מדי שהוא מוביל לשם

KAPSULA1

Well-known member
אני לא יודעת מה לעשות, לפי מה שאומרים פה אם שירז מקבלת חסינות הוא עלול לוותר על תרצה או שני ואני נמאס לי
אם שירז מקבלת חסינות יכול להיות ששון בחוץ. הקהל שלה יצביע ליוכי ויובל.
אם איסקוב (שגם לו יש סיכוי, זה בין שניהם) יקבל את החסינות אז מאוד יכול להיות ששני בחוץ. הקהל שלו גדול, יבקשו להצביע לשירז ולשון. שני יכולה למצוא את עצמה בבעיה.

אחמאודגדול

Well-known member
אם שירז מקבלת חסינות יכול להיות ששון בחוץ. הקהל שלה יצביע ליוכי ויובל.
אם איסקוב (שגם לו יש סיכוי, זה בין שניהם) יקבל את החסינות אז מאוד יכול להיות ששני בחוץ. הקהל שלו גדול, יבקשו להצביע לשירז ולשון. שני יכולה למצוא את עצמה בבעיה.
אבל אם תומכי ארז יצביעו לחלשים, זה יכול לפגוע גם בתרצה

KAPSULA1

Well-known member
הוא יוותר על שני לפני שיוותר על תרצה
זה שקוף מדי שהוא מוביל לשם
כן, לא יהיה אמין שדוקא תרצה תעוף (אם בחסינות של איסקוב או של שירז).
לדעתי לשני עדיין יש קהל גדול אבל לא לזלזל בקהל של איסקוב. שרד את כל ההדחות, כל הקולות של המודחים הולכים אליו. יש לו 167 אלף באינסטגרם( והוא גבר, זה לא כזה נפוץ - עוקבים שהצטרפו אליו בתחילת הדרך כשעדיין התחיל טוב וכל הזמן עולה לו).
איסקוב הוא היחיד שלא תלוי בעריכה של עוז, מי שאוהב נשאר, מי שלא גם ככה לא יאהב.

נטעאפרת

Well-known member
ויש לו גם תומכים בפורום.. אני למשל.. חושבת שהיה מאוד משמעותי בעונה. ואם מנקים שכבות של רוח, צלצולים ועוד חסרונות של אישיות ותרבות, חושבת שמתחת לכל אלה נמצא גבר כריזמטי וחד כתער, מהיר מחשבה, חוש הומור, רגיש וטוב לב, חבר, וישר. פיו וליבו שווים.​

KAPSULA1

Well-known member
אגב, תיקחי בחשבון שתרצה לא תזכה. פשוט רואים שהיא לא הבולטת אצלו במשדרים. לא להתאכזב, גם ככה עוז בוחר.

KAPSULA1

Well-known member
אני רוצה אותה לפחות בגמר, לפי המשדרים זה יובל או איסקוב זוכים בכלל לצעריבגמר תהיה, תזכה לדעתי לא. גם לא איסקוב.
זה הולך ליובל לפי מה שנראה. עוז לא רוצה את שון. ליוכי אין סיכוי סביר וגם לא לשירז. את שני אני לא רואה זוכה.
לדעתי היא תהיה בסוף מקום 2-3 כי יש לה קהל נאמן אבל סיכויי הזכיה שלה פוחתים.

KAPSULA1

Well-known member
כמובן שהמשימה הסופית תהיה בזמן המשדר. ובה עוז יעשה מה שהוא רוצה ויחליט על הזוכה.
אני בשבריר שניה שהבנים היו עם כדורי הטניס ראיתי איך ממש בזריקות ניסו להדביק על יובל את הכדורים. בסוף איסקוב ניצח.

פאף פה

Well-known member
כבר לא אכפת לי מי יזכה
ממילא זו העונה הגרועה אי פעם
וזו לא רק העריכה
הדיירים עצמם נהיים בלתי מעונה לעונה
הליהוק גרוע
וזו כבר עונה שניה שאין לי פייבוריט
מתנחמת בעובדה שאולי שון יזכה זה יהיה נחמד

KAPSULA1

Well-known member
כבר לא אכפת לי מי יזכה
ממילא זו העונה הגרועה אי פעם
וזו לא רק העריכה
הדיירים עצמם נהיים בלתי מעונה לעונה
הליהוק גרוע
וזו כבר עונה שניה שאין לי פייבוריט
גם לי , לא אתעצב רק בזכיה של שון או יוכי שזה ברירת מחדל. כל האחרים ממש יהיה גרוע אם יזכו.
וגם ממש משעמם נהיה בשבוע האחרון. הם איתנו סופרים את הדקות שיגמר. היום משימה אבל מה יעשה איתם שבועיים. הם יטפסו על הקירות ויהיו בילתי נסבלים.

פאף פה

Well-known member
כרגיל צנזורים ללא סיבה גם כשממילא תהיה שיקופית בקרוב

3245NELLI

Well-known member
בזמן האחרון אני מנמיכה ציפיות מזכיה של תרצה ואפילו הגעה לגמר. למרות שאני רואה שהיא מאד חזקה בפייסבוק, עדיין המשימות האחרונות לא היטיבו איתה. מתנחמת בזה שהיא אדם איכותי וערכי, שלא הייתה מוכנה לדרוך על אף אחד או לדבר על דברים שיביישו את המשפחה שלה. אני יודעת שהיא תקבל המון המון אהבה ומעט מאד שנאה ביחס לאחרים וזה משמח אותי מאד

אחמאודגדול

Well-known member
בזמן האחרון אני מנמיכה ציפיות מזכיה של תרצה ואפילו הגעה לגמר. למרות שאני רואה שהיא מאד חזקה בפייסבוק, עדיין המשימות האחרונות לא היטיבו איתה. מתנחמת בזה שהיא אדם איכותי וערכי, שלא הייתה מוכנה לדרוך על אף אחד או לדבר על דברים שיביישו את המשפחה שלה. אני יודעת שהיא תקבל המון המון אהבה ומעט מאד שנאה ביחס לאחרים וזה משמח אותי מאד
כן, הייתי בטוחה לפני חודש+ אולי שהיא בגמר או מנצחת לפי העריכה כי היו פרקים שסבבו רק סביבה, אבל מאז? עוז לא מתמקד בה בכלל ומנסה רק להוריד לה, חבל לי כי הגיע לה

רות 1234

Well-known member
כן, הייתי בטוחה לפני חודש+ אולי שהיא בגמר או מנצחת לפי העריכה כי היו פרקים שסבבו רק סביבה, אבל מאז? עוז לא מתמקד בה בכלל ומנסה רק להוריד לה, חבל לי כי הגיע לה
אני בטוחה לגמרי בנצחונה של תרצה. כל השאר רעשי רקע. עוד פחות משבועיים על הצ'ק החמוד יתנוסס השם שלה. והדיירים בבית האח + הדיירים המודחים יאכלו את הלב. ואיסקוב? יהפוך לזכרון מטושטש מהר מאוד. לא חסר מחזרים ראויים בחוץ לבחורה כה יפה, נעימה ומקסימה

אחמאודגדול

Well-known member
אני בטוחה לגמרי בנצחונה של תרצה. כל השאר רעשי רקע. עוד פחות משבועיים על הצ'ק החמוד יתנוסס השם שלה. והדיירים בבית האח + הדיירים המודחים יאכלו את הלב. ואיסקוב? יהפוך לזכרון מטושטש מהר מאוד. לא חסר מחזרים ראויים בחוץ לבחורה כה יפה, נעימה ומקסימה
איך את כל כך בטוחה? הלוואי

מצב
הנושא נעול.
למעלה