** שרשור ערב - היום ה104 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
זה לא יעזור ליובל בהצבעות אלא בדיוק להיפך
רוב התומכים שלה לא סובלים אותו…
היחידה שיכולה לחזק את יובל בהצבעות היא דווקא שירז
הייתי חייבת לך תשובה,
בדקתי היום (עם מעט אנשים כי הרבה חולים משום מה)
אבל כל מי ששאלתי אוהב את יובל.

אחמאודגדול

Well-known member
אז שירז מובילה
אם היא תנצח זה יהיה קורע
מעניין איזה וותיק עוז לא רוצה בגמר
זה או שהוא רוצה את שני בחוץ כדיי לחזק את יובל
או תרצה בחוץ כדיי לחזק את שון
מהמר על האופציה הראשונה
עוז מעדיף את שון על פני תרצה? באמת?

Banshee2012

Well-known member
דרך אגב, לאיסקוב יש קהל גדול מאוד בחוץ
לא ידעתי את זה

פאף פה

Well-known member
ערב טוב
גם אני הייתי בשוק משני שהתווכחה עם יובל ואיסקוב
טענה כמה פעמים שהאקס שלה יצא נקניק כי העדיף להמשיך לנסוע ולא לצאת מהרכב כדי להתעמת פיזית עם בדואי שאיים עליו ברמזור
אמרו לה שעשה בשכל שהעדיף לשמור עליה ושלא ידקרו אותו חלילה וזו ממשיכה להתווכח שיצא נקניק
זה היה נורא
היא מטומטמת או מה?

svtar25

Well-known member
דרך אגב, לאיסקוב יש קהל גדול מאוד בחוץ
לא ידעתי את זה
עצם זה שאיסקוב שורד הצבעות נגד של קבוצת סשה, הוא די חזק. עכשיו שלקה, דרור, מוגרבי יעודדו את הקהל שלהם להצביע לארז. גם מאי אמרה שעכשיו כשיוסי יצא היא רוצה שאיסקוב יזכה. הקהל של כל אחד מהם לא הציל אותם מהדחה, גם נגיד אני מתומכי מאי ולא אצביע עכשיו על עיוור. יחד עם זאת ככה יצא שאני באמת אצביע לאיסקוב 🙈

KAPSULA1

Well-known member
עצם זה שאיסקוב שורד הצבעות נגד של קבוצת סשה, הוא די חזק. עכשיו שלקה, דרור, מוגרבי יעודדו את הקהל שלהם להצביע לארז. גם מאי אמרה שעכשיו כשיוסי יצא היא רוצה שאיסקוב יזכה. הקהל של כל אחד מהם לא הציל אותם מהדחה, גם נגיד אני מתומכי מאי ולא אצביע עכשיו על עיוור. יחד עם זאת ככה יצא שאני באמת אצביע לאיסקוב 🙈
הוא עובר הדחה אחרי הדחה. העדיפו אותו ולא את החברים. הוא שורד עריכה נוראית למרות שזה לא העריכה - הוא באמת נוראי.
יש הרבה שאוהבים את זה, מחשיבים אותו דומיננטי, עשה את המשחק. מה גם שלצערי בטח גדל פה דור קטן של איסקובים עם דעותיו ועמדותיו? זלזול בנשים? בקטנה אצלם, 2025 או לא

רימון2024

Well-known member
מאי מטומטמת שכרגיל משקרת
יוסי במילים שלו, ביקש לתמוך בשון
לא איסקוב ולא נעליים

מצב
הנושא נעול.
למעלה