שרשור עדכונים 8/7/2016

rapgamer4ever

New member
זה לא חייב לראות מדהים או גרוע

עם כמה שהתקשורת ניסתה לבנות נרטיב שווסטברוק ודוראנט לא מסתדרים היא מעולם לא הצליחה.
גולדן היא היוצאת דופן לטובה מבחינה חברתית. זה לא הופך את אוקלהומה ליוצאת דופן לרעה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה אף פעם לא יכול לדעת את האמת שמאחורי הקלעים

גם בנוגע למערכת היחסים הנפלאה לכאורה בגולדן, אין לך מושג מה קורה באמת בחדר ההלבשה.
רק אתמול קראתי שב-2011 דוראנט אמר להנהלת התאנדר שהוא לא מסתדר עם ווסטברוק ושיעשו עליו טרייד.
נכון או לא? לך תדע...
בכל מקרה, אני מניח שבתקופה הקרובה יהיו הרבה סיפורים לא מחמיאים על מערכת היחסים בין דוראנט לווסטברוק, מה אמת ומה לא? עד שלא נשמע את זה יוצא מהפה שלהם לעולם לא נדע.
&nbsp

Anfield

New member
זה לא ווסטברוק זה דוראנט

לא הגיוני שדוראנט לוקח החלטה וזה שוב בגלל ווסטברוק.
דוראנט בחר ללכת לגולדן סטייט שם הוא פייבוריט עצום לאליפות בעונה הקרובה וכנראה גם בעונות נוספות, זאת די החלטה ברורה כשמנטרלים את הכל מסביב ולא מכניסים אמוציות לסיפור.
עכשיו ידברו על ווסטברוק, זה צפוי.
&nbsp
אני מנסה להתאושש מהמהלך הזה, אני מקווה שווסטברוק איכשהוא ישתכנע שטוב להישאר באוקלהומה להוביל את הקבוצה ומתישהוא נחזור להיות קונטנדרים.

בסופו של דבר אני בתור אוהד כדורסל אהנה מדוראנט בגולדן

אבל בתכלס ברור שהוא בחר ללכת בדרך הקלה, הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה..
ועל הדרך גם קבר את הפרנצ'ייז שלכם , זה דיי קשה לעיכול

Anfield

New member
לא אכפת לו אם זאת הדרך הקלה

הוא רוצה אליפות והוא גם מספיק טוב כדי לקחת אותה ולהיות ה-שחקן של הקבוצה במאני טיים.
אני לא יודע אם הוא קבר את הפרנצ'ייז, קודם כל אני חושב שאנחנו צריכים להאשים את עצמנו. אולי אם היינו משאירים את הארדן או מראים רצינות במרקט הרבה לפני הטרייד של קאנטר אז הוא היה נשאר.
נוסף לכך, הפרנצ'ייז היום לא באמת קבור, צריך לעשות כל מה שאפשר כדי להשאיר את ווסטברוק ואם מצטרף כוכב רציני נוסף אז אפשר בתסריט מאוד אופטימי לחזור להיות טובים כמו קודם.
ברור שאם גם ווסטברוק עוזב אז זה חזרה לנקודת ההתחלה.

שטויות אחי, הייתם מרחק נגיעה מגמר הNBA

ומי יודע איך זה היה נגמר נגד קליבלנד אם וכאשר.
לדעתי אין שום טעם לחזור למה שהיה לפני כמה שנים עם הסיפור של הארדן.
הבאתם מאמן טוב, שחקנים משלימים טובים, הייתם ממש קרובים..
השנה יכלתם עם KD אולי באמת לזכות באליפות.
תגובה הגיונית שלו הייתה יכולה להיות - חתימה לעוד עונה אחת בOKC, לראות אם באמת אפשר לזכות באליפות. הוא פשוט החליט לזרוק הכל וזהו

rapgamer4ever

New member
אם אי אפשר לדעת אז מה פתאום מדברים על חיכוך ביניהם?

אני חושב שבמקרים מסוימים התקשורת מדווחת על נתק בין שחקנים וזה גם נכון. במקרה של ווסטברוק ודוראנט מעולם לא שמעתי שהם רבו, רק פרשנים בשקל דיברו על זה ש"ווסטברוק לוקח לדוראנט זריקות וזה בטח מפריע לו". בקיצור המציאו לעצמם סיפור בראש והלכו איתו הלאה.
&nbsp
לגבי גולדן סטייט כולם אומרים כמה כיף שם ואני נוטה להאמין.

hartaWHAT1

New member
תורנטון גניבה

קלעי מצוין. חבל שמאז סקרמנטו לא מצא תפקיד שמתאים לו בקבוצה טובה
שחקן כמוהו במיליון זה שוד לאור יום.
בכללי וושינגטון עשו אחלה החתמות אחרי שנכשלו בלהשיג כוכב, יש להם סגל מאוד עמוק ומגוון. יכולים לשחק גבוה, יכולים לשחק סמול, יכולים לשחק אקסטרא סמול. אם ביל סוף סוף יהיה בריא במשך עונה שלמה אני חושב שיש להם סיכוי לא רע להיות הקבוצה השניה הכי טובה במזרח.

תורנטון סקורר נטו. ואחד לא יציב בשיט.

לא מספק לך שום דבר מעבר וגם על הסקורינג שלו אי אפשר לבנות באופן עקבי. יש מצב הייתי מוכן לשלם לו 2-3 מיליון בסיטואציה הנכונה אז יש פה אולי אנדרפיי קטן אבל לא הרבה מעבר לדעתי.

hartaWHAT1

New member
קשה להיות יציב כשאתה בקצה הספסל

תן לבן - אדם לשחק ואולי הוא יוכל להיות יציב.

וחסרים שחקנים שקיבלו סכומים נאים מאוד כשכל מה שהם עושים זה לזרוק ? קורטני לי, טלטוביץ ודאדלי כולם קיבלו 10 מיליון דולר ואני בכלל לא רואה במה הם עדיפים על שחקן כמו תורנטון. בנוסף לפי מה שאני ראיתי הוא גם מוסר לא רע ואם הוא באמת מקבל תכדור הוא גם יכול ליצור מצבים לאחרים פה ושם.

rapgamer4ever

New member
קורטני לי הרבה יותר חכם מתורנטון

הוא משחרר מהר את הכדור, מבין את המקום שלו בקבוצה ועושה לא יותר מדי ולא מעט מדי.
תורנטון אוהב להחזיק בכדור, לעלות לג'אמפרים מכדרור והוא גם פחות טוב בהגנה.
&nbsp
טלטוביץ' ודאדלי לא שייכים לדיון כי הם משחקים בעמדה אחרת וממלאים תפקיד אחר.

hartaWHAT1

New member
אוי נו

הדברים האלה קשורים מאוד במאמן ובתפקיד שלך בקבוצה מסוימת, קורטני לי יצא לו להיות בתפקיד מאוד מוגדר בממפיס שהיא קבוצה מסודרת עם שיטה התקפית ברורה, והם היו מאוד תלויים בקליעה שלו ככה שהתפקיד שלו היה מאוד יציב. וכל מה שהוא עשה ב30 דקות למשחק זה 10 נק׳ שזה צנוע ביותר. לתורנטון היה קצת פחות מזל ומאז סקרמנטו נדד מקבוצה לקבוצה, לפי דעתי אם היית שם אותו במקום קורטני לי בממפיס הוא היה מרווח תמשחק הרבה יותר וקולע 15+ נקודות למשחק.

מבחינת כישרון אין ספק שתורנטון לא מתחת לשחקן כמו קורטני לי, ואפילו עולה עליו (לראיה עונת השיא שלו בסקרמנטו) ואם הוא יודע לעשות נקודות ביותר דרכים מאשר לי אז אין סיבה שהוא ישחרר מהר תכדור כמו לי. ומה שאמרת על ההבדל בינהם לא מצדיק בכלל הפרש שכר כזה עצום.

rapgamer4ever

New member
קורטני לי היה בהרבה קבוצות

ובכולן עשה בערך את אותם הדברים שדיברנו עליהם.
מרכוס ת'ורנטון היה בעוד יותר קבוצות ובאף אחת מהן לא מצא את מקומו. אני לא חושב שזה עניין של מזל אלא עניין של התאמה, ת'ורנטון לא מתאים לרוב הקבוצות בליגה ולכן הן לא מציעות לו חוזה והוא נשאר עם פירורים.
בגלל שת'ורנטון לא רואה סיבה לשחרר מהר את הכדור זו הסיבה שקבוצות לא רוצות אותו... הוא יכול לעשות נזק באותה המידה שהוא יכול לתת תועלת. כישרון זה לא הכל- צריך גם חוכמת משחק, משמעת ומאמץ.

kobyz21

New member
תורנטון מבחינת סוג שחקן הוא יותר כמו קרופורד

סקורר נטו, רק שהבעיה של תורנטון היא פיזית, הוא יחסית נמוך ומאוד לא אתלטי לכן קשה לו להצליח במקצוענים...

hartaWHAT1

New member
סוג של קרופורד?

מה אני אגיד לך לתורנטון יש בעיה פיזית-אתלטית רצינית מאוד שממש מקשה עליו להצליח בליגה.. הכי טוב שהוא הצליח לעשות זה להביא עונה של 21 נקודות למשחק, ממש גרוע

אם הוא סוג של קרופורד, סקורר נטו, אז אני צודק כשאני אומר שההחתמה שלו היא מציאה מטורפת. הרי קרופורד הקשיש קיבל חוזה של 42 מיליון ל3 שנים , ותורנטון שנה אחת במיליון ובמבה..

rapgamer4ever

New member
טוב אחי תורנטון אתלט על

שחקן של 21 נקודות למשחק בדיוק כמו קוואי.
כל הג'נרל מנג'רים טיפשים שהם לא רואים את זה.
&nbsp
מתי בפעם האחרונה הוא לקח חלק משמעותי בקבוצה מנצחת? או שפשוט היו לו 7 סיטואציות חסרות מזל... מעניין ש-7 קבוצות איכשהו ויתרו עליו עם כאלה יכולות.

hartaWHAT1

New member
טוב אחי

לא אמרתי שהוא אתלט על , אבל זה טמטום מוחלט לטעון שלשחקן יש נחיתות פיזית משמעותית בNBA כשיש לו מתחת לחגורה עונה של 21 נק׳ למשחק.

שוב, הנקודה העיקרית שלי היא שלקבל שחקן כמוהו במיליון זה מציאה רצינית, כשקורטני לי וגמאל קרופורד (בגילו) קיבלו כל כך הרבה כסף.

rapgamer4ever

New member
לנקודה העיקרית dumby ענה לך

ואני חושב שהרבה מסכימים שהוא היה יכול לקבל קצת יותר.
בכל מקרה קורטני לי שחקן יותר טוב ממנו אז ההשוואה לא במקום, טלטוביץ' ודאדלי בכלל שונים לגמרי.
עונת ה-21 נקודות של ת'ורנטון קרתה כשהוא היה צעיר יותר, שקל פחות ומאז הוא גם הספיק להיפצע באכילס. אין ספק שהוא שחקן שמסוגל לעשות נקודות אבל השאלה באיזו יעילות, מספיק שהוא 5% פחות יעיל מהממוצע וכבר אין לקבוצות מה לעשות איתו בהתחשב בחסרונות שהוא מביא.
&nbsp
יכול להיות שזו באמת גניבה ותורנטון יתן דקות טובות. יכול להיות שהוא יהיה חלש וידחק לשולי הרוטציה מבלי לראות מגרש.

fatnoam

Active member
אגב בעונה של ה-21 למשחק הוא הרוויח 870 אלף דולר

לעונה, כך שעכשיו זה שדרוג :)
&nbsp
יש לו גם עונה של 17 למשחק בניו אורלינס אם אני זוכר נכון. אם אני לא טועה זו היתה העונה שפול נפצע ודארן קוליסון הריץ אותם והם היו די קבוצה מנפחת ממוצעים ולא כל כך מנצחת.
&nbsp
יש הבדל בין להיות שחקן של 20 למשחק בקבוצה מנצחת ובקבוצת טנקינג. בכל מקרה, ת׳ורנטון מעבר לשיא, אבל אני כן חושב שהוא החתמה טובה, בטח יכול ללמד טריק או שניים את ביל, ויתרה מכך הוא מעבה להם את הסגל (פרטתי על זה בהודעה אחרת) מה שיבטיח להם שבמקרה שביל ייפצע שוב, זה עדיין אמור להיגמר בפלייאוף.

למעלה