שרשור עדכונים 8/7/2016

myway23

Active member
שרשור עדכונים 8/7/2016

אזילי בפורטלנד, שנתיים 16 מיליון (שנה שנה אופציית שחקן)
אלן קארב חתם עם הנטס על 75 מיליון ל 4 שנים (שנה אחרונה אופציית שחקן), לפורטלנד יש 3 ימים להחליט אם להשוות
איאן קלארק ממשיך בגולדן לשנה נוספת
וושינגטון משאירה את מרכוס ת'ורנטון שנה 1.3 מיליון
דינוויד שוחרר משיקגו
ג'ינובילי חותם בספרס לשנה נוספת
בוסטון משאירה את ג'רבקו ואמיר ג'ונסון (החוזים היו לא מובטחים)

וואו, איזה חוזה הזוי לאלן קראב.

הייתה לו עונה טובה בפורטלנד ביחס לציפיות אבל בטובה הכוונה לעשר נקודות למשחק באחוזים טובים והגנה סבירה, לא ל-19 מיליון לעונה טובה.
&nbsp
הוא צעיר וזאת הייתה הפעם הראשונה שהוא קיבל דקות באופן יציב והוא נתן תפוקה, במיוחד כשלילארד היה בחוץ והוא פתח כמה משחקים אז יש מצב שזה ייתברר בסוף כחוזה סביר אם גרף ההתפתחות יימשך אבל זה מרגיש לו כמו אוברפיי רציני מאוד שבמקרה הכי טוב יהיה אוברפיי קטן ובמקרה הכי גרוע אחד החוזים הגרועים בליגה.

myway23

Active member
מסכים איתך, דרך אגב הסכום יכול להגיע ל 83 מיליון

ציטוט:
There are performance bonuses included that can up the value of the
agreement to $83MM
&nbsp
הזוי ...
הם גם נתנו לטיילר ג'ונסון חוזה של 50 מיליון ל 4 שנים, הוא נתן אחלה עונה במיאמי אבל נפצע ומי יודע, זה גם נשמע אוברפיי רציני.

rapgamer4ever

New member
"חוזי ברוקלין"

מכיוון שזו אחת הקבוצות הכי חסרות הווה ועתיד ב-NBA, ברוקלין צריכים לשלם אקסטרה רק כדי שיביאו אותם בחשבון.
&nbsp

fatnoam

Active member
מסכים. חוץ מזה ליד לין הוא יכול להיות אחלה סקורר

הוא שחקן שלא ממש יוצר לעצמו, אבל כשיוצרים לו אז יש לו את זה. דיים ומשולם לא מוסרים יותר מדי, אבל הטייוואני הקטן יכול לגרום לו להיראות כמו אולסטאר.
&nbsp
אני מסכים שברוקלין צריכים לשלם הרבה בשביל למשוך שחקנים, אבל החוזה הזה הרבה יותר הגיוני בעיניי מהחוזה של טיילר ג׳ונסון. קראב קלעי שלשות גבוה ואתלטי שהראה ניצוצות של דברים אחרים (ג׳אמפ אוף דה דריבל; תנועה בלי כדור; הגנה אינטיליגנטית), טיילר ג׳ונסון הוא שוטינג גארד נמוך, מבוסס אתלטיות ופחות בקליעה, לא שומר גדול, לא רואה משחק יותר מדי (אם כי כן יכול לעזור בהובלת כדור) ומעל הכל הוא אחרי פציעה ולא שיחק מלא זמן.

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה משגע אותי

אחד כמו באטלר קרע את התחת כדי להגיע להיות השחקן שהגיע והרוויח את החוזה שלו עם הרבה מאמץ וזיעה.
ואז בא שחקן נחמד שמקבל קצת דקות ומראה שיש לו המון פוטנציאל אבל כרגע זה מה שזה, פוטנציאל ולא יותר ומקבל חוזה שהוא לא פחות מהזוי.
קראב פתח העונה ב-8 משחקים ושיחק בהם 33 דקות בממוצע ונתן 15 נק' ו-4 ריב'.
אז לכמה הוא כבר יגיע אם הוא ישחק 40 דקות נניח?
&nbsp
לא מצליח להבין את זה.

rapgamer4ever

New member
פורטלנד משיגה את אזילי בזול

אבל אם הוא יהיה טוב הוא יצא מהחוזה בסוף השנה וידפוק חוזה עצום.
אני במקום פורטלנד הייתי מעדיף לשלם לו 20-24 מליון לשנתיים ללא אופציית יציאה.

DARKSEID

New member
פלאמלי יותר טוב ממנו גם ככה. הם לא ממש צריכים את אזילי

rapgamer4ever

New member
לאזילי יש אפסייד

הוא שחקן שנה שלישית ללא הרבה דקות משחק מאחוריו. הנתונים הפיזיים שלו מצוינים, אם הוא יצבור ניסיון וישחק עם ביטחון הוא יהפוך לסנטר הגנתי מוביל.
כמובן שגם פציעות הן issue כפי שצחי אמר.

BeniTaz

New member
איזילי 50% מהמשחקים פצוע

וזה עוד כשחקן ספסל של אלופה עם 4 סנטרים. מה יהיה עכשיו? לדעתי רוב הסיכויים שהוא מתפרק. מקווה שאני טועה.

88nothing

Active member
הגרוש לי...

קראב חפשי מוגבל, אם לא יציאו לו יותר ממה שהוא שווה, פורטלנד ישוו.

אזילי לא היה חותם על חוזה בלי אופצייה שחקן, הוא רוצה יותר כסף בקיץ הבא, אחרי שפספס את זה.
לדעתי הוא עשה טעות שהלך לפורטלנד, פלאמלי עושה דברים מאוד דומים אליו וגם אד דייויס. הוא לא יוכל להעמיד מספרים שיתנו לו חוזה ענק.

Cade Foster

New member
את ברוקלין אפשר להבין

טנקינג אין טעם לעשות כי זה לחזק את בוסטון. קבוצה חזקה לא תהיה להם בכל מקרה כי אף FA בכיר לא רוצה לבוא ובצדק. אז המקסימום שאפשר לעשות זה להמר על שחקנים צעירים ולהתפלל שאחד מהם יהפוך לשחקן משמעותי בליגה שבעוד שנתיים-שלוש יצדיק את החוזה שלו. וכדי שהם יבואו צריך לשלם לא מעט כסף.
&nbsp
זה המחיר למי שממשכן את העתיד שלו.

liron1311

New member
מצחיק מה שנהיה במרקט של הביג מן

אם לא חתמת בטירוף של תחילת הFA אז פספסת. אזילי מסתפק ב16 מיליון בזמן שביומבו מרוויח 17 לשנה ומוזגוב קיבל 64 מיליון סך הכל.
הגבוהים שנשארו במרקט בבעיה. יחד עם ההודעה של הליגה שהתקרה צפוייה לעלות באופן פחות משמעותי משחשבו בעונה הבאה (ל102 מיליון ולא ל108 או 110) לא מעט קבוצות עכשיו יהססו בכלל להבטיח כסף לטווח הארוך.

BeniTaz

New member
צודק.. נקודה נכונה

כל מי שחתם מוקדם הרוויח בגדול.

BeniTaz

New member
לדעתי איזילי הפסיד לפחות 10 מליון לעונה רק בגלל הפליאוף

נתן פליאוף חלש. כשבוגוט היה פצוע במהלך העונה הוא היה מעולה.. אחר כך הוא דעך וגם הפציעות לאורך הקריירה הורסות לו. חבל.. ציפיתי ממנו להרבה יותר.

rapgamer4ever

New member
משפט שחוזר על עצמו כמעט בכל ראיון

דוראנט מדבר על הכימיה הטובה שיש בגולדן- הם אוהבים אחד את השני, חברים אחד של השני והפרגון על המגרש נלווה לזה.
אני בא לומר שהדברים שקורים מחוץ למגרש יכולים להיות מאוד משמעותיים. אני משוכנע שאם הדינמיקה בגולדן הייתה "רגילה" דוראנט לא היה כל-כך מתפתה לחתום שם.

למעלה