בערוץ הראשון שידרו כתבה על הרק"לשרשור עדכונים בנושא הרק"ל בירושלים
שרשור עדכונים בנושא הרק"ל בירושלים
בדיוק כמו שתארתי כאן לפני יומיים !ניסור עמוד של הרק"ל
שבוע טוב ניצן, תתחיל לארגן מגבית לתושבים המסכנים...
שרשור עדכונים בנושא הרק"ל בירושלים
לתשומת לב המשטרה: עד להרס הרכבת הקלהמנסרים את פסי הרכבת בשועפט
הערבים מנסרים את פסי הרכבת בשועפט.
אלן: תן לי את הטינופת הזה לעשר דקותלתשומת לב המשטרה: עד להרס הרכבת הקלה
הלוגו של רפיק סעדה מעיד שהוא צילם את תמונת הוונדליזם:
https://www.facebook.com/RaficSaadehPhotography

לטיפולכם...
אלן: תן לי את הטינופת הזה לעשר דקות
ולא תאמין איך הוא יישבע אמונים למדינת ישראל בדקה העשירית.....זה בדיוק הבחור שאני אוהב ללעוס לארוחת הבוקר שלי...
משטרה? הם לא עושים דבר. אהרונוביץ מפחד משרה ודנינו לא יעז לעשות צעד ללא אהרונוביץ... בינתיים קראתי השבת "פנינים" לגבי דנינו ברשת. נראה על פניו שמשטרת ישראל נמצאת לפני קריסה מערכתית ולראשונה מאז 1948 יש באויר תחושה של אנרכיה כללית ההולכת ומשתלטת על הכל. אם פני הדברים יימשכו ככה - עלולה לקום פה תנועת גרילה יהודית ישראלית ולגמור את הסיפור הזה בכוחות עצמה וזה חבל. אני מקוה שבודדים או קבוצות מחתרתיות יהודיות לא יעשו דין בעצמן. הבעיה היא שהשלטון בישראל מנותק מהעם ואינו מודע לעובדה עד כמה הוא שברירי. במקרה כזה יכול להתמוטט השלטון הישראלי כמו מגדל קלפים.
בדיוק כך. האנרכיה כבר באויר...משטרה חלשה מקרבת אותנו לאנרכיה
ככל שאוזלת היד המשטרתית תימשך התארגנויות אזרחיות יהפכו למקובלות יותר. אם אין מי שישליט את החוק באופן נחרץ מישהו אחר ייקח אותו לידיו.
חובה לנסר בתים בשועפאט לאורך הכבישמנסרים את פסי הרכבת בשועפט
הערבים מנסרים את פסי הרכבת בשועפט.
ח' בתמוז תרפ"ד (1924)היוםחובה לנסר בתים בשועפאט לאורך הכביש
הראשי ולהתחיל לבנות בניה יהודית בתוך שועפאט. את אותו עיתונאי שאחראי על התמונות יש להביא למתקן המיוחד "גבעול" של י"פ חמ"צ 391 ולכלוא אותו שם בחדר הירוק המיוחד בו מצליחים להוציא ממחבלים כל מידע שרוצים. תן לי את אותו עיתונאי לעשר דקות ותראה איך הוא מתחיל לזמר אצלי שירים של שלישיית המעפיל, כולל הפזמונים בעל-פה.
"רגליך עומדות על אדמת הכפר העבריח' בתמוז תרפ"ד (1924)היום
בח' בתמוז תרפ"ד (1924)אבן פינה ל"כפר עברי"
כפר עברי – עקרונות התיישבות ורכישת קרקע
בח' בתמוז תרפ"ד (1924) הונחה אבן פינה להקמת ישוב ציוני-דתי מצפון לירושלים. היישוב הוקם בתוככי ישובים ערביים בידי אגודת ה'כפר העברי' מיסודה של "המזרחי הצעיר הארצ-ישראלי". הרעיון להתיישבות התפתח משום שבאותה תקופה צעירים רבים עזבו את הארץ בגלל קשיי החיים. כדי לעצור את התופעה החליטו במזרחי הצעיר להציב בפני הצעירים אתגר התיישבותי, בדמותו של הקמת ישוב במקום מרוחק.
http://www.orot.ac.il/publications/bayin-chinuchit/Pages/83.aspx
תגובה הולמת: בנייה
אולי יחליטו שוב ש"איפוק הוא כוח", ואולי יסתפקו פעם נוספת בהפצצות מהאוויר כמו בעמוד ענן, ואולי נגיע הפעם עד לפעולה קרקעית ול"תגובה צבאית הולמת"? אבל מה עם ה"מכה הציונית ההולמת"? מה אירע לאינסטינקט היהודי הכי בסיסי ובריא בשיבת ציון של דורנו? להוליד חיים ובנייה בתגובה על מוות ושכול. נטיעה על כל עקירה! יישוב על כל קורבן. בעבר זה היה לחם חוקנו - בבחינת "בדמייך חיי". אחרי כל פיגוע ורצח הקמנו יישוב או שכונה - גלעֵד של חיים לנופלים. הארץ זרועה בהם: נתיב הל"ה ומעלה החמישה וקריית שמונה וגבעת סלעית ומשמר השבעה ועוד עשרות רבות של יישובים, שחלקם מנציחים נופלים וקורבנות טרור וחלקם הוקמו כתגובה ישירה על רצח יהודים.
http://www.israelhayom.co.il/opinion/196605
האם אתה מתכוון למתקן 1391חובה לנסר בתים בשועפאט לאורך הכביש
הראשי ולהתחיל לבנות בניה יהודית בתוך שועפאט. את אותו עיתונאי שאחראי על התמונות יש להביא למתקן המיוחד "גבעול" של י"פ חמ"צ 391 ולכלוא אותו שם בחדר הירוק המיוחד בו מצליחים להוציא ממחבלים כל מידע שרוצים. תן לי את אותו עיתונאי לעשר דקות ותראה איך הוא מתחיל לזמר אצלי שירים של שלישיית המעפיל, כולל הפזמונים בעל-פה.
לא.האם אתה מתכוון למתקן 1391
שליד הקיבוץ ברקאי בכניסה הדרומית-מערבית של ואדי ערה?
הרק"ל מושבתת בכל העירשרשור עדכונים בנושא הרק"ל בירושלים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.