שרשור עבודות

^NB^

New member
אני מוכן לרדת לזנות

יש לקוחות? : לא? ככה חשבתי :(

my one self

New member
אתה יודע מה

אני בדיוק מחפשת עבד. ונראה לי שדווקא אותך אני יהנה לענות יותר מאחרים...

^NB^

New member
כמה את משלמת?

לחודש... אני לא רוצה לקבל שכר לפי שעה ויש לי גם ביטוח בריאות, נכון?

jack s

New member
NB-ההודעה הבאה מיועדת לך

אני ושי פעם פעם חשבנו...איזה קל זה להיות זונה ממין זכר העונה לשם ג´יגולו מה יותר מזה? כולה אתה מזיין כמה בנות ומקבל כסף (לא לא...זאת לא הודעה שוביניסטית!!! ) אבל החיים לא כאלה פי אוף קייק...בטח המון נשים זקנות שמנות ומקומטות שחסר להן קצת מהבעלים שלהם כי הם מתקמצנים לקנות ויאגרה ו...אוף לא משנה... הקיצור אז יש תסוטות לאללה האלה שירצו שתשתה תשתינה שלהם, הצלפות, סאדו מאזו ביזאר וכל זה והאמת...אני קצת פוחד מכאלה ... יצורים אז לא...לא כדאי לרדת לזנות

jack s

New member
אולי...אבל לא שהוא מגיע

מזקנות מקומטות שהציצי שלהם מגיע להן עד הברכיים והם שעירות כאלה בחזה וברגליים וכל זה... וצריך כל הזמן להגיד להן. אחותי...נטורל סטייל...לא בבית ספרנו..צוו וזהו...קיצר לא!

^NB^

New member
ביחוד שהוא מגיע מזקנות

גרר נשמע אפילו יותר

הכבוי

New member
הנה מספר עבודות שאתה יכול לשקול

-בונה ינשולים, שעות נוחות אבל קריעת תחת... משלם כמו משכורת של עובד עירייה -טועם סבון, תתפלא, זה מקצוע אמיתי -שולף חצים במועדון קשתות גבעתיים. עבודה פסדר, אבל כשבאים היצורים מראש העין יש לך סיכוי להשתפד -כורה אנטוציאן, אתה כורה אנטוציאן נוזלי ממקום הגידול הטבעי שלו.... (אנטוציאן = מיץ כרוב) -האיש הזה במגלשות מים שאומר מי נכנס להתגלץ´ ומי לא -סוכן חשאי של האף בי אייז (תראה אם הם צריכים עזרה) -הטועם המלכותי של מונרכיה מסוימת.... משלמי לך בשביל לאכול... -גידי גוב, עוד פעם, משלמים לך כדי לאכול -גיל חובב, משלמים לך טוב, אבל אתה אוכל חרא (במלוא מובן המילה)

METALLICA GIRL

New member
מה אתם צריכים עבודות?

בואו לקיבוץ אנשים! מגיל 16 מקבלים 700 שקל כל חודש מהקיבוץ על לשבת בבית ולא לעשות כלום! יאי לי!

METALLICA GIRL

New member
אתה מספר לי?????

מילא אין חיים זה להתקע בסוף העולם ימינה ושמאלה עם אנשי ליפות מיובשים שכל מה שיש להם לעשות זה להתמכר לפינק פלויד ולנרגילה המסריחה שלהם! וואו!כייף!

METALLICA GIRL

New member
וחוצמזה

כשאתה שואל אותם אז מה עושים ביום שישי מה הם תמיד יענו לך הולכים לישון! תשע וחצי בערב! בחייאת ראבק!

^NB^

New member
את רואה פה קיבוצים באיזור?

ואני לא הולך לעבור לקיביניגו´רטה בשביל 700 שקל מזופתים בחודש...

למעלה