שרשור עבודות

jack s

New member
שרשור עבודות

טוב אז...השנה באמת החלטתי לחסוך כסף לטיול לאמסטרדם שיהיה לי בחופש...יותר נכון שאני רוצה שיהיה לי...ו...אם ההורים לא יקנו אז חשמלית. עכשיו...אני מחפש עבודה...ואני באמת לא יודע מה... (לא שי!!! החלטתי שאני כבר לא ירד לזנות...) אז-איפה לעזעזל אפשר למצוא? נ.ב - בברגר קינג מפוצץ ואין מקום

ממ..אוקיי אז ככה

וואי רציתי לרשום אבל כבר אין לי כוח..מצטערת אולי יותר מאוחר

katykr

New member
הם לא.... מישהו שאני מכירה

שאל שם, אז חסכתי לך הליכה.

Rastaman Chant

New member
"מה הבעיה????"

באמת לא נראה לי שיש בעית אבטלה בארץ.. מי מאמין לעיתונים.. הכל שטויות. מי שרוצה יכול להשיג עבודה בקלות. אני בטוח שגם הוא עונה על הדרישות במחלקת דרושים, והוא יהיה היחיד שיפנה לאותה מודעה. Jurk.

my one self

New member
תודה לך

אני מנסה שעה לנסח תגובה מתאימה ואז אתה הגבת. קח חיפושית לאות הערכתי-
...

זה לא קשור...

בעיית האבטלה קיימת, זה ברור...אבל אתה עדיין מחפש עבודה... אז הדרך למצוא עבודה זה בעיתונים ובמקומות כמו קניונים... איפה עוד יש לחפש? ומה אתה שואל אותנו בכלל? ואתה צריך להירגע..."JURK"...

my one self

New member
כן דווקא יש לי

רעיון טוב בשבילך. אבל זה רק אם אתה מוכן להביך את עצמך בשביל כסף, אבל זו עבודה נחמדה דווקא. זה בסנטר. בחנות הזו של ההחרמות. שהם מחרימים דברים ואז מוכרים אותם בחנות. אז יש שם אנשים בגיל 14-16 שמסתובבים בסנטר ומחוץ לסנטר בסביבה שלו ומפרסמים תחנות. החלק המביך בזה, זה שאתה לובש קרטון שכתוב עליו תשם של החנות. (שכחתי מה השם דאממיט, מישהו זוכר?)

הכבוי

New member
טוק טוק

-מי זה? -מוציא. -מוציא איזה? -מוציא לפועל, באנו לקחת את המקרר... לחנות קוראים הוצאה לפועל

למעלה