שרשור סתמי

Drenthe

New member
שיר^2

שתי ה"שיר-ות" מה דעתכן על העצומה הזאת?
http://www.atzuma.co.il/petition/eli135/1/0/17/

אני יודעת שזו דעה מטומטמת..

ואני לא לומדת פיזיקה, אז אני לא רוצה סתם להגיד, אל תהרגו אותי - אבל אולי הגיע הזמן שיעשו בגרויות יותר קשות ויעלו את רמת הלימודים? אני יודעת שזה כאילו out of the blue, ובאמת הטעות שלהם והאי תוספת זמן או משהו כזה הייתה לא במקום, אבל אולי באמת הגיע הזמן להרים את רמת הלמידה? :S אל תהרגו אותי ):

תראי,אני לומדת ברמה שכזו כל הזמן.

כלומר,רמה גבוהה מרמת הלימודים,כמו שאמרת. זה נכון,זה מעשיר ומאתגר,ואני בהחלט יכולה להעיד שזה פיתח לי את החשיבה,אבל... זה הוריד משמעותית את הציונים. מבחינה הגיונית זה לא נשמע בסדר,שכן עזרתי הרבה פעמים לתלמידים מבתי ספר אחרים (בפורומים וזה) שמוגשים על 100 או קרוב,בעוד אני הוגשתי על 70 (ולא,לא הטעיתי אותם
). רוב התלמידים אצלנו הוגשו על ציונים שכאלו,כי המורה לא לקח בחשבון שהבחינות שלו קשות משמעותית(!) לעומת הבגרויות הנורמטיביות. למה אני אומרת את זה
כי בדיוק כמו שבתעודת בגרות שלי,בשקלול של המכניקה לא יהיה כתוב "הוגשה על 70 כי למדה עם אלכס,נא להתחשב",ותלמידים אחרים בבתי"ס אחרים יקבלו ציונים גבוהים ממני כי הוגשו על גבוה-ויתייחסו אל הציון בהתאם בכל מוסד שהוא, אותו הדבר כאן. אף אחד לא יחשוב "אה,הם נגשו לבגרות בשנה שהקשו אותה,בגלל זה הציונים נמוכים יחסית"...זה לא יזיז לאף אחד במוסדות חינוך גבוהים או משהו,מבינה
אני חושבת שיש להעלות את הרמה,אבל גם את ספרי הלימוד ותכנית הלימודים בכיתה בהתאם.בלתי אפשרי להמשיך ללמד עם אותם הספרים שנלמדו כשהמבחנים היו קלים,כאשר מקשים את המבחנים.זה פשוט לא הגיוני בעליל
. והיי,הדעה שלך לא מטומטמת.מותר לך להגיד מה שאת רוצה פה,אנחנו לא סטלין
(מושפעת מהיסטוריה,זה מחר ויש לי עוד מלא ללמוד><).

בהצלחה בהסטוריה!

זה פשוט מוכיח את זה שבית ספר זה בית חרושת לציונים. וזה מרגיז אחרי הכל, אנחנו צריכים ללמוד, להגיע לאוניברסיטה טיפה יותר מוכנים, עם טיפה יותר שכל. את צודקת, צריך להתאים את כל שאר הדברים לרמת הלימודים, כמו המורים והספרי לימוד. אבל אין כ''כ הרבה שממהרים לגשת להוראה, לצערנו.

תודה,יקירתי../images/Emo9.gif../images/Emo57.gif

[על אף שהסיכויים קלושים,אני כנראה אגש ואנסה את מזלי
] נכון,בית חרושת.חבל שהשיטת הוראה לא משתנה,שאין רפורמה בתיכון.

Drenthe

New member
תראי אני לא נגד.

אני חושב שזה היה -מבחן- במכניקה, והאמת שכך צריך להיות אבל מה שהרג את התלמידים היה יותר עצם העובדה שהבגרויות בשנים קודמות היו קלי קלוטו, ופתאום דפקו אותם בוואחאד בגרות... אני מודה לאל שאת הציון שלי כבר קיבלתי בשנה שעברה, אבל על אף שרציתי לשפר השנה ל100, פתרתי את המבחן בסביבות ה45 דקות האחרונות; הכיתה לא נרגעה לשנייה, והאווירה הייתה איומה ( אלה שרצו לפסול ואלה שרצו להתאבד ואלה שעדיין קוראים את השאלות ולא יודעים מה רוצים מהם וכו' )... אני בכלל מודה לאלוהים שהצלחתי לנצל את חצי זמן המבחן, כי באמת לא הייתה שנייה אחת של נחת... מי שניגש לשאלון יודע שהיה ברמה אחת מעל, והדעה מהצד קצת מטעה במצב הזה, אל תיעלבי
.

ואיך עושים את זה? תעשירו אותי....

הרי ברגע שמקבלים מדבקה ומחברת זה אומר שניגשת ואי אפשר לשנות את זה לא?

Drenthe

New member
אממ עד כחצי שעה מתחילת המבחן

יש אפשרות לבטל את הבחינה גם אם נרשמת לאותו מועד. ככה זה אמור להיות למרות שיש כאלה שמבטלים באמצע המבחן במקרה שהמשגיח הראשי אכן מאשר.

טוב לדעת...

נראה לי אם אני מבקש את זה מהמשגיחה הראשית שלנו היא יורה בי....מפחידה

אמממ המשגיחה הראשית היא קבועה...

היא ג'בארית כזו ולא היית רוצה להתעסק איתה חחח אמממ ובעיקרון אנחנו כבר די מכירים את רוב המשגיחים, הם לא מתחלפים כמעט בכלל.

דעתי../images/Emo35.gif

[חוץ מ"יאיי! אלי זכר אותי!!#$#@$
",כמובן
] שאני ממש מקווה שזה יצליח לשנות משהו,יש גם מלא תגובות בפורום משרד החינוך ופורום מכניקה,ובימים הקרובים,בהמלצת העצומה,אני משערת שאני אכתוב גם מכתב למפמ"ר [מייל
]. היה על זה גם ידיעה/כתבה [החבר אמר,לא ראיתי] ב"הארץ" וכתבה בYNET ,אז אני שמחה שזה עשה רעש ומקווה שהרעש הזה יזיז לאנשים משהו בשכל
. שיהיה לנו בהצלחה

אני מקווה למועד ב' יותר מלפקטור.

אני רוצה באמת להוכיח את עצמי,לא לקבל עוד נק',שבטח בלווא הכי יהיו מעטות
. אבל זו השאיפה שלי,אני לא יודעת אם זה יקרה. הבנתי שהם מאד מתנגדים,משרד החינוך,ושעל אף התלונות-הסיכויים קלושים. אולי אם המורים ידברו,יעשו משהו בנידון ... (המורה שלי בחיים לא ידבר,הוא בטח יאמר שזה היה קל,הוא כל הזמן צוחק עלינו
) אוי,אלי,אני יודעת שזה לא קשור אבל אתה פשוט ער
- מה עושים
מחר המתכונת בהיסטוריה,היה ממש קצת זמן ללמוד[ספרות ופיזיקה הותירו אותי מותשת נפשית ושכלית
] ולא הספקתי.יש לי פה עוד 2 פרקים ויחידת גישור,וגם את מה שקראתי אני בקושי זוכרת. לגשת
מה לעשות עכשיו
(הבחינה מוקדם מצד אחד,מצד שני,אני ארגיש חסרת בטחון אם לא אקרא את הרוב...
) אוף,בחיים זה לא קרה לי.תמיד למדתי קצת,אבל תמיד הספקתי.עכשיו,אני בדילמה. HELP

Drenthe

New member
מחר ?!

אני בעד להישאר ערה עוד כמה שעות, אלא אם כן יש עוד מתכונת. בסה"כ אם תלכי למבחן כשישנת רק 2-3 שעות, זה לא ישפיע כל כך כי בסה"כ מדובר בלילה אחד, ותזכרי שתמיד בסופו של דבר תגיעי הביתה ותוכלי לישון כמה שאת רוצה . המלצה שלי, להשלים עוד פרק אחד לפחות, תעשי מקלחת ובאק טו הורק
.

טנקס,אבל

נפתרה הדילמה.אחותי צריכה לישון=לכבות מחשב. אני אוותר על כמה דברים,אקווה לאופציות נוחות לבחירה,ואחזיק אצבעות לטוב
. אה,ואדבר עם המורה,להזכיר לה את ה"התחשבות בתלמידי פיזיקה" שהיא הבטיחה
אלי
.

למעלה