שרשור סקרים

אני עקשנית כבר אמרתי? :)

וזה מה שאמרתי, שבד"כ מי ששומע אותו שומע גם את הבקסטריז. בנוגע לאחוזים הבודדים שלא- אתה צודק...

משתדלת תקשיבי!

אולי הסגנון הוא סגנון ספרדי שזה בעצם לועזי,אך המילים הם טהורות..אז אין שום בעיה..עדיף משירי תואבה אבל מש`כ אין כמו שוואקי אין!

וודאי,

איו לי מחלוקת על המילים, ומי ששומע את זה בכ"ז תחליף וודאי שזה עדיף. פשוטש אלו מה דעתי, ומה לעשות שזה מה שאני חושבת... לפחות אתה מסכים איתי שאין על שוואקי :)

אני לבטח יענה ראשונה כשמדובר עליו..

למרות כל הדעות השליליות עליו ולא חסר כאלה..זה אישיות מדהימה, במיוחד שהוא חזר בתשובה והתחזק, זמר אלף אלף..מלחין מדהים..קיצור..אדם משכמו ומעלה.

אני מכיר אותו אישית..

בן אדם מיוחד,אישיות מיוחדת..שהקב`ה רק יראה לו את דרך הישר ולא את דרך עקומה שהוא רואה אותה ישר..חח..ונאמר..אממן

חסוי 2222

New member
מי אמר פה מלחין מדהים ???

חחח עכשיו הרגת אותי מצחוק ! מותק, אולי את לא מבינה במוזיקה לועזית אבל רוב השירים שלו הם מגוירים ! הקרדיט ללחנים שלו שייכים לסלין דיון שיש לה קול ענק ומדהייייים. גד אלבז מנסה לחקות אותה. עוד לחנים שייכים לשרה קונור ומרק טראזו. גם כמה שירים שייכים ללינקין פארק. בקיצור אולי שיר אחד או שנים הוא הלחין וודאי שהם לא משהו.

חסוי 2222

New member
ב-ו-ל-ש-י-ט !

או שהוא משקר וכותב שהוא הלחין כי אין מצב שסלין דיון תתבע אותו על זכויות יוצרים. או שפשוט הוא שינה תו אחד או שנים (או שבעים) ולקח את הכרדיט לעצמו.

אחי אני מסכים איתך..שהמון

מהשירים שלו זה מן הלועזי,אך הרוב הם שלו..ואין על זה ויכוח!

חסוי 2222

New member
כנראה שאת חרדיה חזקה שלא

מבינה במוזיקה לועזית. אני גדלתי על המוזיקה הזו ואם לא היתה לי אחות שחזרה בתשובה אז לא הייתי מאמין שיש כזה זמר בכלל.

למעלה