שרשור סליחות

gilgamesh

New member
למאמא קס

סליחה שמכרתי לך סנדוויץ' מוגדל בשקל תשעים החנווני לג'ון,רינגו,פול וג'ורג'(לאו דווקא בסדר הזה) נו באמת,אתם יודעים שלא התכוונתי.. פרנק זאפה למאזיניי היקרים סליחה שהייתי כזה מיזנטרופ כל השנים באהבה רוברט פריפ

gilgamesh

New member
וגם

לג'וזי,אפי,ומי לא? סליחה ומחילה על כל הכאפות,הנוגרות,האגרופים והפיצוצים שמוליק קראוז

giloni

New member
סליחה אישית מגילגמש

על הבטחות של קיימתי. שנה חדשה, אפשרויות חדשות. אנא צור קשר יקי

noosh

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

הרגתם אותי חחחחח המוח שלי לא מתפקד אחרי 25 וחצי שעות ללא אוכל או שתיה, אז אין לי משפטים משל עצמי, אבל אני מבטיחה לשוב אליכם עם זה

MajorWinters

New member
לאלוהים../images/Emo19.gif

סליחה שהתבלבלתי בינך ובין הגיטריסט ההוא שיכור לונדוני לכל האוכלוסיה הגברית של בריטניה סליחה שפוטרתם מהלהקה שלי איאן אנדרסון למעריצים סליחה על הקטע עם הלוויתן ג'ון לכל הפורום סליחה זה אחד הדברים המרגשים, הנוגעים והיפים ביותר יש, לכן אני מבקש סליחה כי זה כל יפה מרגש נוגע, בכלל סליחה כשהיא מהלב יכולה לגעת בך וזה הכי טוב שיש, זה פשוט מרגש, אני מתרגש, זה ריגש אותי כי זה מרגש. ניק 1989876432

Tomer 123

New member
עוד כמה סליחות משלי:

ג'ון, אני באמת מצטער....לא התכוונתי אני פשוט לא הייתי ממש מודע למה שעשיתי. מארק איאן, אני מצטער על כל הדברים הרעים שעשיתי, אתה יודע מהם. ריצ'י ג'ון, פול, ג'ורג' ורינגו, מצטער על הג'וינט ההוא רוברט צימרמן דייויד, ריצ'רד וניק, מצטער, הייתי צריך קצת יותר להקשיב רוג'ר לביל, ג'ון, קית', גרג, מל, דייויד, מייקל, איאן וכל השאר, מצטער שהייתי שמוק והתייחסתי אליכם כחבורת חיילים שנועדה לשרת אותי ואת הלהקה, רוברט פריפ

Tomer 123

New member
עוד אחת קטנה:

ג'ון, מצטער על הספר ההוא. לא ידעתי שהמטורף הזה יקרא אותו סלינג'ר

Rocky Raccoon1

New member
כותרות זה אף פעם לא טוב

להמונד, סליחה שריסקתי/מעכתי/שרפתי/דקרתי/קדחתי/דרסתי/יריתי/חישמלתי/ריסקתי/ניסרתי/ זרקתי עליך אבנים. קית'. לאוכלוסיות העולם, סליחה על קריירת הסולו שלי פיל קולינס. לאוכלוסיות העולם סליחה על קריירת הסולו של פיל. פיטר גבריאל.

ThePiper

New member
../images/Emo6.gif

לכל יושבי הפורום, מצטערת, לא מצאתי סליחה ראויה. שירה. וסתם משהו קטן... גם ליושבי הפורום. סליחה שאנו מסרבים לשוב לניקים הקודמים שלנו, אייב והאיש המלנכולי.

MajorWinters

New member
לקית'../images/Emo19.gif

דווקא נהנתי מזה, אל תתנצל האמונד (אתה יכול לקרוא לי עמי)

Wonder goat

New member
סליחה

לעולם סליחה שלקחנו את הפרוג מדרגה אחת הצידה והפכנו אותו לבלתי שמיע אמרסון לייק ופלמר

ThE RhythM

New member
מדרגה אחת הצידה!

עזי, אתה מחיה השפה העברית. לחברי הפורום סליחה שאני הולך לשנרקל עם דיונונים בסיני בעוד אתם תקועים בבית/בביה"ס. להית', עומר

Paranoid Y

New member
לג'ניס

סליחה שלא הספקתי לקנות לך מרצדס בנז.. אריק ליאפע סליחה שאני מתעלל במוחך עכשיו ג'וני ווקר לפורום לילה טוב לכם יאפע בוקר טוב

Miss CB

New member
להרבה מוסיקאים, כבר לא זוכר מי

מצטער בקשר לאיומי האקדח וכו, אבל באמת, קצת לחץ ואיומים עוד לא הרגו אף אחד.. -ספקטור

למעלה