שרשור סליחות

melancholy man

New member
שרשור סליחות

אחד המנהגים שיותר מוצאים חן בעיני ביהדות הוא מנהג בקשת הסליחות איש מרעהו ביום הכיפורים, מי לדעתכם צריך לבקש סליחה בעולם הרוק? הנה כמה שלי: סיד, סליחה ששכחנו לאסוף אותך בדרך להופעה. רוג'ר. רינגו, סליחה שגררתי אותך להודו. ג'ורג'. רוג'ר,ג'ון וקית'. סליחה על הסרט טומי. פיט וקן. למי שניסה לראות אתמול את נקודת זברצקי בגלל ההודעה שלי אתמול, סליחה. melancholy man יש עוד הצעות?

melancholy man

New member
המשך (שיהיה למה לא)

לאבבי הופמן, סליחה על הכאפה, פיט טאושאנד. לכל מי ששמע את רבולשיין #9, סליחה, יוקו הכריחה אותי. ג'ון. ל LadyG, סליחה על ההופעה בפארק. רוברט צימרמן. ומפחד שאני מצחיק בעיקר את עצמי ובגלל שאפשר עוד להציל את השרשור, אני אפסיק עכשיו.

The Raver1

New member
אם כבר מדברים על סליחות

אולי תספרו קצת איך ביליתם (או סבלתם) ביום הכיפורים הזה? הסתובבתם וצברתם עוד כמה חטאים או צמתם ועכשיו אתם כמעט מתעלפים ולא יכולים בכלל לכתוב הודעה? :)

moshel

New member
הנה שלי

ken hensley to David Byron סליחה שהענו ופיטרנו אותך מ Uriah Heep ולא שלחנו אותך לגמילה מאלכוהול וכתוצאה מכך אתה שר עכשו בגן עדן כל להקת Uriah Heep והמנהל שלהם Gerry Bron לנגן הבס שלהם Gary Thain סליחה שלא נתנו לך להתאושש ולחזור לעצמך לא תמכנו בך וגילנו קצת רגישות למצבך לאחר שהתחשמלת בדלאס ולא יכולת לתפקד וכתוצאה מכך אתה מלווה את David Byron בנגינה בגן עדן Gerry Bron מנהל להקת Uriah HEEP לכול להקת Uriah Heep סליחה שהייתי רודף בצע חשבתי רק על הכיס שלי ולא הבנתי שמה שצריך היה לעשות זה לשלוח את חברי הלהקה לטיפולי גמילה ולחזור בכוחות חדשים שמעתי רק ל ken hensley ורק הוא היה מעניין אותי MosheL

The Lunatic

New member
סליחות..

ג'רי, מצטער מעומק ליבי המיוסר על כל הזיונים מהצד. את יודעת שאני מאבד את העשתונות אל נוכח כל הסיליקון הזה. אנא, הביני וסלחי לי. מייק. ג'ורג' (where ever you are), מצטער על העניין עם פטי, אבל פשוט לא יכולנו לנהוג אחרת. אוהבים אותך. אריק. אלונה, תודה שהשארת לי אותו במצב טוב כל כך. מצטערת על הכל. אם הייתה בי קצת אמונה הייתי מצטרפת אלייך לתפילה היום. סימה.

The Lunatic

New member
וגם ובמיוחד -

למונה, לסימה, לאיליה, לטליה, לליהי, לנורית, לאלונה, ליונתן, לאריק, לשלום - ולעוד המון נשים שניצלתי והשפלתי, לחברים טובים שאהבו אותי ואכלו ממני המון חרא, לכל מי שבגדתי בו, לכל מי שזיינתי את אשתו - לפעמים ממש מול עיניו המשתאות, לכל מי שפשוט רימיתי אותו והפניתי לו עורף, לכל אלה ולעוד המון אחרים - הייתי באמת בן זונה, ואני מצטער על כך ממעמקי נשמתי המיוסרת. הלוואי ותוכלו לסלוח לי. אורי.

בקשר לסרט טומי.

הרי, רוג'ר השתתף בו בתקפיד הראשי, עד כמה זה כבר הפריע לו? הוא לא צריך להיות בקבוצת המתנצלים? לכל חברי קינג קרימזון מהתקליט הראשון ועד לדיספלין סליחה שעוד לא יריתי בסוס. רוברט פריפ.

HelterSkelter1

New member
אפ אפ אפ

ליכלכת...
לא הייתי מוותר על הפרוג'קטס ועל THRAK בשום אופן... אם כבר: לכל חברי קרימזון, סליחה שפיטרתי אותכם ולא כל כך ידעתם למה. בהרבה מן המקרים גם אני לא
רוברט. לאלטון, סליחה שלא קיבלתי אותך ללהקה. רוברט.

noamrap

New member
קרימזון קרימזון

אף פעם לא הבנתי את קרימזון של שנות השמונים והתשעים. לעומת זאת, אני פריק מכור של קרימזון 1969-1974. דרך אגב, לא רק אלטון ג'ון לא התקבל לקינג קרימזון. גם בריאן פרי לא הצליח לעבור את האודישן בשנת 1971. אם רוברט פריפ צריך לבקש סליחה זה על האלבום המזעזע של להקת centipede שהוא הפיק בשנת 1971 - ועוד זה היה אלבום כפול !!!!

HelterSkelter1

New member
לא שמעתי את האלבום הנ"ל

אבל את התלונות יש לשלוח לקית' טיפט מיודענו. הוא הוא זה שאירגן את הכל העסק. פריפ רק ביצע פקודות

סליחה שנולדתי.

רוג'ר ווטרס-פרצוף-תחת. רוברט וויאט, סליחה שאנחנו אטומים כלבנה, בעלי מודעות קוגנטיבית כשל נמלה ולא מבינים את הגאונות שלך. גרימבל ויואב. (פורום א"ר, מתחרט על האנגלית, בחיי. רוביקון.) מתחרט שמעולם לא למדתי לשתות בלי למות מזה. בונזו. וכנ"ל לגביי הנדריקס.

הראשון סוף הדרך! ../images/Emo9.gif

נשות העולם, סליחה שמתתי צעיר מידי והיה מעט מידי ממני לכולכן! ג'ים!

yoavsc

New member
יש לי ואריאציה על השני

אבל אני אשמור אותה לעצמי בשלב זה

TheFly

New member
בקשר לסליחה האחרונה אז בדיוק היום

25 בספטמבר 1980 שתה את עצמו לדעת בונזו

LadyG

New member
בריאן...

סליחה שלא גמרנו את ייסורך ולא הטבענו אותך מיד אחרי שזרקנו אותך מהלהקה. על החתום מיק וקית לפטי היקרה, סליחה שהבאתי את מורין אשתי למסיבה. סליחה שג'ורג' לא היה אחראי למעשיו באותו ערב. מצטער רינגו לפיט בסט סליחה שהצלחנו וניצחנו ג'ון, פול, ג'ורג (ורינגו) לדווין, סליחה שלא בדקתי את הברקסים. המוסכניק

למעלה