שרשור סופ"ש!

lia2sh

New member
שרשור סופ"ש!

אז, איך עבר השבוע?
היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה -
היום הכי רע של השבוע, ולמה -
הבנאדם שעשה לך את השבוע -
השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע -
ציטוט -
מה שלומו -
יוצא \ סוגר -
משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו -
כמה זמן אתם ביחד -
תוכניות לחמישי -
תוכניות לשישי -
תוכניות לשבת -
משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא - סופשבוע מקסים לכולן!

OgaliO

New member
../images/Emo138.gif

אז, איך עבר השבוע? בסדר גמור
הרבה שביתות
היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה - כל השבוע היה טוב, לגמרי.
היום הכי רע של השבוע, ולמה - לא היה כזהה !
הבנאדם שעשה לך את השבוע - הוא
קנה לי חולצה מהממת שכלכך רציתי.. ולקח אותי למקסברנר..
השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע - אממ.. אני קוראת את "אם יש גן עדן" בפעם המאה בערך.. לדוח קריאה..
ציטוט - "מאמי אני הולך לישון" "אחלה, לילה טוב.." "לא.." "מה לא?" "תשירי לי שיר ערש.. אני לא יכול להרדם סתם ככה"
מה שלומו - מצוין
ישן כמו תינוק..
יוצא \ סוגר - יוצא, כמו תמיד
משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו - רק לתת לו חיבוקי גדול
כמה זמן אתם ביחד - 10 חודשים ו6 ימים חח
תוכניות לחמישי - ממ.. עד עכשיו שטפתי את הבית ובישלתי, עוד מעט חד"כ.. ובערב.. לא יודעת
תוכניות לשישי - בבוקר עובדת, אולי אחכ אסע לעיר.. ובערב בטח איתו..
תוכניות לשבת - משחק שלו? חח..
משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא - ממ.. הרבה חופש
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה

אז, איך עבר השבוע? סבבה לגמרי היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה - אין לי מושג.. היו הרבה ימים טובים היום הכי רע של השבוע, ולמה - לא יודעת.. אולי שלישי כי היה יום לא משהו בעבודה הבנאדם שעשה לך את השבוע - מממ הרבה אנשים [= השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע - לא מלאך ולא מושלם- מורן קריתי / לא לבד- פיני חדד ציטוט - שאת איתי את לא לבדדד בנשמתי את רק אחתתת ובמרום יש רק אחדדד עלינו ישמור תמיד לעד תוכניות לחמישי - נוסעת לת"א [= תוכניות לשישי - אירוע משפחתי [= תוכניות לשבת - פסטיבל מחולות תימן [= משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא - מופעי חנוכה, טיול לצפון, דייטים כנראה.. [=

disarray

New member
עונה..

אז, איך עבר השבוע? רגיל כזה אבל נחמד
היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה - יום שני..סתם כי היה נחמד ויצאתי עם חברה שלא ראיתי מלא זמן..וגיליתי שהיא תהיה איתי בצבא!!
היום הכי רע של השבוע, ולמה - אממ הלילה של שלישי רביע..סתם היה מבאס והוא לא צלצל למרות שהבטיח..בקטנה..
הבנאדם שעשה לך את השבוע - חברה שלי
השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע - ספר- "שחר" של אסתר שטרייט וורצל..על שריונר שנהרג במלחמת לבנו הראשונה..מומלץ בחום!!
ציטוט - אין
מה שלומו - בסדר נראלי..לא דיברנו יומיין כבר אז לא יודעת
יוצא \ סוגר - יוצא!! אחרי חודש שלא ראיתי אותוו
משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו - תביא נשיקה
כמה זמן אתם ביחד - 3 ומשו חודשים
תוכניות לחמישי - ארוחה משפחתית
תוכניות לשישי - להיות אצלו
תוכניות לשבת - עדיין אין
משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא - לא נראלי..נקווה שיהיה כיף..חנוכה וזה=]

Ray512

New member
כבר סופשבוע? ../images/Emo12.gif

השבוע הזה ממש טס...
אז, איך עבר השבוע? פרווה.
היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה - רוב השבוע היה די חרא, אבל יחסית לשאר השבוע, אני מניחה שאתמול. כי היה לי יומולדת והיה מגניב
היום הכי רע של השבוע, ולמה - כולם היו חרא באותה מידה.
הבנאדם שעשה לך את השבוע - ההורים שלי. הם קנו לי מצלמה בתזונה לגמריי!
השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע - big girls don't cry. שמעתי ברדיו וזה תקוע לי בראש מאז. איכשהו השיר הזה מעודד אותי נורא.
ציטוט - "איפה שטיין?" "אה, הוא בהופעה של מרלין מנסון. הוא אמור לחזור עוד 3 שעות, אבל אני לא בטוח אם הוא יחזור בכלל"
מה שלומו - אנערף.
יוצא \ סוגר - רק אנשים שחשובים לו יודעים, ואני כנראה לא ברשימה.
משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו - לך לעזאזל.
כמה זמן אתם ביחד - 10 חודשים עוד 6 ימים.
תוכניות לחמישי - מסעדה! ^^
תוכניות לשישי - מממ נראה לי שהגיע הזמן להמשיך ללמוד לפסיכומטרי. או לעשות קצת ש"בים במתמטיקה. סך הכל, בקרוב מסתיימת השביתה.
תוכניות לשבת - כמו יום שישי.
משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא - השיעור ה28 בנהיגה! סופסוף. אחלה סופ"ש לכולן

מישהו בכלל קורא את זה? ../images/Emo4.gif

אז, איך עבר השבוע?
מצויןןןןןןן היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה -
רביעי. יומולדת עם המשפחההההה
היום הכי רע של השבוע, ולמה -
לא היה
הבנאדם שעשה לך את השבוע -
אמא ואבאאאאאא . איזה מסיבת הפתעה איגרנו לייייייייי
השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע -
אין. ציטוט -
"ילדה יש לך ריח של בקו"ם!!!!" - "אתה לא אמור להגיד את זה כשאתה בשרשרת חיול שלך, אתה אומר להגיד את זה אחרי שאני אתגייס. דפוק!!!... עדין אין לך פז"ם של יום אפילו!!" -"אה... יש לך חלב על השפתיים..." -" זה לא חלב...
"
מה שלומו -
גוד!!! למרות שלא דיברתי איתו לא היום ולא אתמול יוצא \ סוגר -
יוצא לרגילהההההההההההה משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו -
שאני מחכה לו בבית
ושקר ממש אז שמיכה וטלויזיה עם עוגה של אמא שלו במיטה
כמה זמן אתם ביחד -
המון המון המון המון
אבל עדין מעט כי נהיה עוד המון המון
תוכניות לחמישי -
להיות איתו.. אולי לנסוע לידיד בקריות תוכניות לשישי -
חברות חוזרות מהצבא בפעם הראשונההההההה
תוכניות לשבת -
טיול עם יאיר והחיילים שלו
אני כזאת לא אהיה קשורה
למה הסכמתי?!
משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא -
ניתוח
אישפוז
בית חולים

BaaaaaRi

New member
עונההההה..:]

אז, איך עבר השבוע? היה להייייייטטטט...:] היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה - אתמול רביעי.... אמאלה המסיבה בורטיגו היה להיטטטט!! אין דברים כאלה היום הכי רע של השבוע, ולמה לא היה כזה..:] הבנאדם שעשה לך את השבוע ידיד שלי יונייייייי:))... השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע דברי איתי - אייל גולן.. ציטוט - היי את זאת שתבוא איתי לרקוד עכשיו נכון?! - לא ! - חחחחח אתמול במסיבה .. מה שלומו - בסדרררררררר... יוצא \ סוגר - יצא יצא.. משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו אני תכף הולכת אליו ואגיד לו :] לא לפורום חחח כמה זמן אתם ביחד שנה ו11 עוד כמה ימים.. תוכניות לחמישי להיות עם ירין עד הערב אח"כ הוא הולך למסיבה של חברים מהצבא ואז להיות עם חברות.. תוכניות לשישי להיות עם ירין... ואם הוא ירצה נצא לגורן :] תוכניות לשבת להיות עם ירין... חחחחח.. משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא - סופשבוע לא יודעתת.. חחחח סופשבוע מקסים לכולן! - גם לךךך :))

MirkuSH

New member
סופ"ש!

אז, איך עבר השבוע? כל השבוע הייתי חולךה ועדיין חולה היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה - ראשון- היה המון גשם וקר והיה לי יום קצר בבצפר היום הכי רע של השבוע, ולמה - שני הרגשתי חרא הבנאדם שעשה לך את השבוע - אהובי שניחם אותי ואמר לי המון מילים יפות השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע - הרלן קובן-אל תגלה ציטוט -באמצע מבחן "המדריך אפשר שאלה טכנית?" המדריך "כן" התלמיד "מזה 2 ג? " מה שלומו - מעולה ברטך השם יוצא \ סוגר - ---- משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו - נו תבוא כבררררר כמה זמן אתם ביחד - שנה וחמישה חודשים תוכניות לחמישי - לשבת בבית תוכניות לשישי - לא יודעת תוכניות לשבת - לא יודעת משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא - חופש?

לילי123456

New member
איזה כיף שהוא הגיע../images/Emo9.gif

אז, איך עבר השבוע? מהר..היה נחמד:) היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה - שלשום- יצאתי עם חברות והיה כיף
היום הכי רע של השבוע, ולמה - ממ לא היה ממש רע... הבנאדם שעשה לך את השבוע - הוא השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע - ספר- "נער החידות ממומביי" ציטוט - אין מה שלומו - טוב אני חושבת יוצא \ סוגר - יוצא היום לרגילה
משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו - שיבוא כבר לקחת אותי כמה זמן אתם ביחד - שנתיים וחצי ביום שבת תוכניות לחמישי - הולכת אליו כשהוא יבוא. תוכניות לשישי - בטח נצא לאנשהו תוכניות לשבת - יש לנו שנתיים וחצי
משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא - רגילה שלו!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

OgaliO

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo25.gifתהנו המוןן

yArDeN 15

New member
סופשבוע

אז, איך עבר השבוע? עבר מהר=] היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה - יום שלישי,הוא אסף אותי בצהריים ,הלכנו אליו-הדלקנו נרות עם המשפחה שלו ואכלנו סופגניות,ואחר כך נסענו לבילולעשות קצת קניות..ואכלנו ציפסס יאמיי=] היום הכי רע של השבוע, ולמה - ,לא היה כזה.. הבנאדם שעשה לך את השבוע - הוא=] כזה נסיך!! השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע - ירח בשמיים,בזמן האחרון אני חורשת עליו. ציטוט - אני:תגיד מאמי גם אח שלך כזה רומנטי לחברה שלו? הוא:אני מובך אני:מה מאמי ממה אתה מובך? הוא:שאת רומזת שאני רומנטי זה מביך חחחחחחחחח המ שלומו - מעולה. יוצא \ סוגר - יוצא שמהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו - הוא שלח לי הודעה מקודם "מכות את תקבלי" אז אני מחכה שהוא יחתקשר להגיד לו שאנלא מפחדת ממנו ושהוא חלשוש (אין לי איך לשלוח לו אס אמ אסים חזרה,נגמרה גם המכסה באיסי חח) כמה זמן אתם ביחד - שנה ו9 תוכניות לחמישי - בייבסטר בערב ואז הולכת לישון אצל חברה. תוכניות לשישי - לצאת איתו.ה' יודע לאן.העיקר להיות איתו. תוכניות לשבת -גם להיות איתו.כנראה נלך לפיקניק או לסבא וסבתא שלי. משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא:אני מובטלת אז סתם משועממת מקווה למצוא הרבה בייבסטרים לשבוע הבא להרוויח עוד קצת כסף לפני הצבא.

Clueless Maiden

New member
בלע.

אז, איך עבר השבוע? בסיידר. רגיל.
היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה - אולי אני לא זוכרת טוב, אבל אני חוששת שלא היה אחד כזה.
היום הכי רע של השבוע, ולמה - כשהחבר סיפר לי שהוא סוגר, זה היה יום...שלישי.
הבנאדם שעשה לך את השבוע - החבר ששלח לי סמס ממש חמוד לפני כמה ימים.
השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע - אני אצטרף לריטה שתקעה לי בראש את השיר הזה big girls don't cry
ציטוט - המורה לאלקטרוניקה: "יש תחום תדרים שאנחנו שומעים, משהו בין 20 הרץ ל20 מגה הרץ. אבל, כן, יש אנשים מסוימים שגם לא שומעים בתדר המסוים של האישה שלהם."
מה שלומו - לא דיברנו אתמול, אז מקווה שבסיידר.
יוצא \ סוגר - סוגר
משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו - שאני אוהבת אותו, מתגעגעת המון ולהגיד שיש לי תכנון ממש טוב לאיך לרצוח את המפקדים שלו והשתלט על הצבא ובכך להשליט יציאות יומיות לכל הקרביים ^^
כמה זמן אתם ביחד - שנה ו9 ביום שבת...
תוכניות לחמישי - להכין עוגה עם סבתא, לנסוע לתל אביב לארוחת ערב עם ריטה
תוכניות לשישי - יש איזה תכנון ללכת לגלידה בבוקר, מעניין אם זה יצא לפועל. פסיכו, ולהתאבל על העובדה שהוא לא יוצא.
תוכניות לשבת - להמשיך להתאבל על העובדה שהוא לא יוצא בשנה ו9 חודשים שלנו.
משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא - טסט, הרבה לימוד פסיכומטרי, חבר כנראה יוצא באמצע שבוע.

Conviction

New member
יא סופ"ש ../images/Emo187.gif

אז, איך עבר השבוע? בסבבה. היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה - אתמול. היה מפגשפורום מהנה.
היום הכי רע של השבוע, ולמה - לא זוכרת מה היה השבוע. התנוון לי המוח. הבנאדם שעשה לך את השבוע - כמה חברות שלי, ידיד. השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע - כל מיני שירים של מטרופולין (שרק לאחרונה הכרתי, דרך ידיד. אחלה להקה). ציטוט - --- מה שלומו - אנערף.. יוצא \ סוגר - סוגר. משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו - האמת שכלום.. לא ממש בא לי לדבר איתו כרגע.
כמה זמן אתם ביחד - שנה ביום רביעי. תוכניות לחמישי - היום? הלכתי עם אמא לראות מיטות, ומצאתי את האחת עבורי! יאי
תוכניות לשישי - אין תוכניות כרגע. אולי שופינג עם ידיד. תוכניות לשבת - אין תוכניות כרגע. אולי לעבוד על העבודה בפסיכולוגיה שאני צריכה להגיש כבר
משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא - לקנות לי מיטה!, לצבוע את השיער סופסוף!!, שנה
, לעבוד 3 משמרות אחרונות לפני שאני עוזבת, לימודים
.

למעלה