../images/Emo9.gifחנוכה חנוכה חג שמן כלכך
אז, איך עבר השבוע? היה נחמד
היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה - היום היה טוב כי נהגתי הביתה (
), הכנתי פאי תפוחים ויצא טעים [= הייתי הרבה עם איתמר מממ וזה מספיק בשביל לעשות לי ממש סבבה. אבל גם שאר השבוע היה מגניב, ראיתי חברים טובים מהנגב
מממ למרות שגם רביעי היה מגניב כי תרמתי דם ונפגשתי עם ידיד שלי והוא נכנס באין כניסה ועלה על דוקרנים ופינצ'ר גלגל ואז ראיתי גם את האח הקטן והפוצקי שלו ומשם עברתי לקניון ונפגשתי עם עוד ידיד
אבל נו, לא נעים לומר אבל איתמר מקקאס את כולם, נו...
היום הכי רע של השבוע, ולמה - אולי ראשון... שיעמם לי קצת בבית וביאס אותי שלא הייתי מספיק זמן עם איתמר בסופ"ש
הבנאדם שעשה לך את השבוע - איתמר (כהרגלו), שני ידידים, חברה טובה. אה, והבחורה שהכניסה בי את המחט ולא עשתה לי סימן כחול
השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע - ציטוט - וואי אני ממש גרועה, היו המון אבל לא כתבתי אותם בשומקום... אה הנה כתבתי בטיוטות בפלאפון
- "מה מורי נהיגה ערבים אומרים? אחתך אל יהוד?" (אני)
"אל תסתכלי על אלו שעקפת" (אחי)
"עמית, יש עננים?" -עמית מתלהב מדברים אחרים- "יש עננים?" -דברים אחרים- "יש עננים?" "מה האובססיה הזאת שלך לעננים?!?!" - ידיד לאח התינוק שלו, אני לידיד...
מה שלומו - כשנטשתי אותו מקודם הוא היה בסדר גמור
יוצא \ סוגר - יצא אתמול
ואני חזרתי היום
משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו - בוא יא שמן, בוא נראה אותך
כמה זמן אתם ביחד - עוד מעט 5 חודשים
תוכניות לחמישי - חזרתי הביתה, הכנתי פאי, נהגתי אליו ונשארתי כמה שעות, מאוחר יותר הוא יבוא אליי
תוכניות לשישי - לא יודעת... לתכנן איתו את הגיחה לאילת... ובטח לפגוש חברה שמתגייסת
תוכניות לשבת - ממש לא יודעת
משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא - חברה טובה מתגייסת
תשאיר אותי באיזור לבד עם עוד שני ידידים שמחכים לגיוס...
הודגש באמצעות מדגישומטיק