שרשור סופ"ש!

Lost Lullaby

New member
הייתי היום בעזריאלי עם גל

ונכנסנו להפנינג ולא היית

Conviction

New member
יא, חמודים :)

(טכנית הפסקתי לעבוד שם.. רק עוד כמה ימים כדי לעזור עם העומס של חנוכה, ואחרי זה זהו.)

Lost Lullaby

New member
הצילו, עזרה!

מה עושים משישי בצהריים עד שבת בערב, כשאין אוטו [אבל יש בית ריק?] ואין כל כך לאן לצאת באיזור [פ"ת], ונמאס לא לעשות כלום? :< אז, איך עבר השבוע? סבבה,עבר היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה - יום שני, היומולדת של אחי היום הכי רע של השבוע, ולמה - הבנאדם שעשה לך את השבוע - השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע - קראתי ספר אבל הוא לא עשה לי משהו מיוחד
ציטוט - מה שלומו - סבבה יוצא \ סוגר - שאני אענה על זה שוב?$: משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו - כמה זמן אתם ביחד - שנה תוכניות לחמישי - היה יום מחוזי ואז הייתי עם ידיד בעזריאלי [וואו עזריאלי מפוצץ. ויש אנשים מוכרים בכל פינה] תוכניות לשישי - עד הצהריים לא יודעת, אחכ נוסעת אליו תוכניות לשבת - אצלו משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא - רגילה! :): אם יהיה עדיין שלג בחרמון אז חרמון הודגש באמצעות מדגישומטיק

McBlack

New member
יה, היה היום מפגש פורומטאליקה, ראית מישהו?

בטח ראית את יודה
מממ בקשר לעזרה - תסנג'רי חברים שיבואו אלייך או משהו, תשחקו פוקר או טאקי או משהו.

Jeanne D Arc

New member
סופ''ש נעים לכולן

אז, איך עבר השבוע? עבר בקלילות הבנאדם שעשה לך את השבוע - אהמ.. לא יודעת השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע - Kat Deluna - Love Me Leave Me ציטוט - מה שלומו - כנראה בסדר, לא דיברתי איתו היום יוצא \ סוגר - סוגר
משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו - אני רוצה חיבוק כמה זמן אתם ביחד - שנה ו4 חודשים תוכניות לחמישי - הייתי בתל אביב, מפגש פורום תוכניות לשישי - לעבוד, ולקרוא הארי פוטר 7 תוכניות לשבת - לישון, לעשות עבודה באזרחות, עבודה במולטימדיה וכדומה משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא - חוזרים ללמוד

McBlack

New member
../images/Emo9.gifחנוכה חנוכה חג שמן כלכך

אז, איך עבר השבוע? היה נחמד היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה - היום היה טוב כי נהגתי הביתה (
), הכנתי פאי תפוחים ויצא טעים [= הייתי הרבה עם איתמר מממ וזה מספיק בשביל לעשות לי ממש סבבה. אבל גם שאר השבוע היה מגניב, ראיתי חברים טובים מהנגב
מממ למרות שגם רביעי היה מגניב כי תרמתי דם ונפגשתי עם ידיד שלי והוא נכנס באין כניסה ועלה על דוקרנים ופינצ'ר גלגל ואז ראיתי גם את האח הקטן והפוצקי שלו ומשם עברתי לקניון ונפגשתי עם עוד ידיד
אבל נו, לא נעים לומר אבל איתמר מקקאס את כולם, נו...
היום הכי רע של השבוע, ולמה - אולי ראשון... שיעמם לי קצת בבית וביאס אותי שלא הייתי מספיק זמן עם איתמר בסופ"ש
הבנאדם שעשה לך את השבוע - איתמר (כהרגלו), שני ידידים, חברה טובה. אה, והבחורה שהכניסה בי את המחט ולא עשתה לי סימן כחול
השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע - ציטוט - וואי אני ממש גרועה, היו המון אבל לא כתבתי אותם בשומקום... אה הנה כתבתי בטיוטות בפלאפון
- "מה מורי נהיגה ערבים אומרים? אחתך אל יהוד?" (אני)
"אל תסתכלי על אלו שעקפת" (אחי)
"עמית, יש עננים?" -עמית מתלהב מדברים אחרים- "יש עננים?" -דברים אחרים- "יש עננים?" "מה האובססיה הזאת שלך לעננים?!?!" - ידיד לאח התינוק שלו, אני לידיד... מה שלומו - כשנטשתי אותו מקודם הוא היה בסדר גמור
יוצא \ סוגר - יצא אתמול
ואני חזרתי היום
משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו - בוא יא שמן, בוא נראה אותך כמה זמן אתם ביחד - עוד מעט 5 חודשים תוכניות לחמישי - חזרתי הביתה, הכנתי פאי, נהגתי אליו ונשארתי כמה שעות, מאוחר יותר הוא יבוא אליי תוכניות לשישי - לא יודעת... לתכנן איתו את הגיחה לאילת... ובטח לפגוש חברה שמתגייסת
תוכניות לשבת - ממש לא יודעת משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא - חברה טובה מתגייסת
תשאיר אותי באיזור לבד עם עוד שני ידידים שמחכים לגיוס...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

MeWithoutU

New member
עונהההההההנהנהנהנהנה

איך עבר השבוע?
בסדר היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה -
יום שבת...היינו בים המלח...אני - החבר - אבא שלי - ואח שלי...היה כייף כל כךךךך(((= היום הכי רע של השבוע, ולמה -
יום רביעי...הייתי במעון וחבר שלי התקשר להגיד ששולחים אותו למיון...נלחצתי כמו לא יודעת מה...הגיע למיון בדקו אותו והכול טוב איתו...הרופא הצבאי סתם הפחיד אותווווו...חשב שיש לו איזה משהו...טוב העיקר הוא בסדר ואין לו כלום...(((= והוא סיים מוקדם באותו יום(= הבנאדם שעשה לך את השבוע -
קוקי שלי(((= השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע -
אמממ...אין... ציטוט -
גם אין מה שלומו -
בסדר גמור יוצא \ סוגר -
יוצא...הוא בבית(= משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו -
אין משהו מיוחד כמה זמן אתם ביחד -
4 שנים ו 11 חודשים...עוד חודש 5...........((((((((((((= תוכניות לחמישי -תוכניות לשישי -תוכניות לשבת -
לא יודעת עדין....... משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא -
משהו חרא - חבר שלי נוסע לשמירות שבוע!!!!!!!!!!)))))=

ChemicalxX

New member
בררר ../images/Emo186.gif

אז, איך עבר השבוע? שבוע דיי חרא האמת.. היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה? יום שני כנראה...כי חזרתי לבצפר (תגבורים) היום הכי רע של השבוע, ולמה? היו הרבה כאלה...יום ראשון כי עמדתי לבד שעה בגשם כשחיכיתי לאוטובוס של הבצפר, ויום חמישי כי רבתי עם כולם בבית וזה עיצבן אותי ובכיתי
הבנאדם שעשה לך את השבוע? חברה שלי מהבצפר שלא ראיתי דיי הרבה זמן, וחבר שלי
השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע? ממ...אין משהו מסוייפ...אבל אני חורשת על שירים של הים לאחרונה ציטוט? "אני סוגר שבת...ואני לא צוחק" חח
מה שלומו? אינלי מושג...אני מניחה שטוב
יוצא \ סוגר? סוגר משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו? שלא ישתה כשהוא בצבא...אבל לא יודעת אם אני אגיד לו את זה
כמה זמן אתם ביחד? 7 חודשים ויום
תוכניות לחמישי? רבתי עם ההורים, חח...ואח"כ יצאתי עם החבר שזה העלה לי ת'מצב רוח הזועם
תוכניות לשישי? אינלי מושג...אני מקווה לצאת או לעשות משהו מועיל יותר מלשבתב בית בלי לעשות כלום תוכניות לשבת? כנ"ל... משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא? אולי הופעה...או 2
סופשבוע מקסים לכולן!

R B G

New member
אני!

אז, איך עבר השבוע? מעייף! גדנ"ע! היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה - יום שלישי כי הצוות שלנו ניצח בתחרות וגם עשינו מקלחת חמה אחרי כל החול, ויום רביעי כי היה מטווחים! היום הכי רע של השבוע, ולמה - יום ראשון, השוק של הגדנ"ע חחח הבנאדם שעשה לך את השבוע - לאדעת. השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע - לא היה זמן למשהו כזה. ציטוט - "צוות 100! ויאו ויאו ויאו" וגם אחת המפקדות אמרה "אנחנו רוצחות" במקום "אנחנו רוצות" ועוד כמה כאלה. מה שלומו - סביר אני מניחה. יוצא \ סוגר - סוגר :( משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו - אם היית פה הייתי עושה לך מסאז' חלומי
כמה זמן אתם ביחד - טריים נו P: תוכניות לחמישי - הייתי אצל ידיד תוכניות לשישי - עבדתי ובערב אולי מסיבת רוק תוכניות לשבת - כנראה לרבוץ במיטה כמו תמיד משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא - שומדבר מיוחד, תיגבורים בבי"ס, עבודה, חדר כושר ושחייה. שבוע חמים ומלא סופגניות לכולן! :)

סופ"ש.. הא..

אז, איך עבר השבוע? המ. סביר. לא יודעת, האמת לא משהו.
היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה - יום רביעי, הוא חזר לאפטר
היום הכי רע של השבוע, ולמה - נראה לי שאתמול. הייתי עייפה ברמות (ישנתי שעתיים בלילה) ועבדתי ממש הרבה, ובערב הייתי מותשת ועוד הייתי צריכה ללכת לדודה שלי להדליק נר.. וחיכיתי לו שיתקשר (הוא אמר שיתקשר
) ובכוונה החזקתי את עצמי ערה למרות שהייתי סחוטה והאידיוט לא התקשר והלך לישון
עיצבן אותי. קיצר נרדמתי מאוחר :/
הבנאדם שעשה לך את השבוע - מישהו חמוד מהעבודה
השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע - הממ אני קוראת ספר מעניין על סוקרטס.
ציטוט - כשהדג שלו מת (השבוע מתישהו) והוא התקשר לבכות לי, אמרתי לו "לא נורא מאמי, יש הרבה דגים בים"
מה שלומו - בסדר, אני מניחה. עוד לא דיברתי איתו היום.
יוצא \ סוגר - סוגר, כרגיל.
משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו - שלא יפה מה שהוא עשה לי אתמול. ושאני מתגעגעת :/
כמה זמן אתם ביחד - 11 חודשים
תוכניות לחמישי - הממ עבדתי ובערב הלכתי להדליק נרות אצל דודה שלי.
תוכניות לשישי - עבדתי היום, ובערב אני אולי הולכת לאיזו מסיבה..
תוכניות לשבת - לעבוד, ובערב הולכים לסבא וסבתא להדליק נרות.
משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא - הממ. יש לי שיעורי פיזיקה, מסתבר
, אני עובדת, והוא גם אמור לחזור ביום רביעי... חג שמח בנות!!!!!!!!

למעלה