שרשור סופ"ש (?)

McBlack

New member
../images/Emo9.gif

מה נשמע? איך עבר השבוע? עבר... X: החיילצ'יק חוזר/סוגר? חוזר
מה התוכניות ליום שישי? עבודה
ומקווה שלהיות איתו כמה שיותר... מה התוכניות ליום שבת? שומדבר מיוחד. איתו, מן הסתם
משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? מממ הוא עבר וזה היה נחמד. אה כן וגם קיבלתי משני לקוחות שונים טיפ של 10 ש"ח לאחד
והיום שוב קרה שמישהו קנה לי שוקובו בתור טיפ

:)

קיצר - מה נשמע? איך עבר השבוע? עבר מהר החיילצ'יק חוזר/סוגר? חוזררר מה התוכניות ליום שישי? אממ איתו מה התוכניות ליום שבת? אותו דבר.. ובערב הוא בא אליי אחריי חודש וחצי שהוא לא היה כאן! משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? לא משהו מיוחד. שיהיה לכולכן סופ"ש מדהים

Ray512

New member
לא מחפפות. עסוקות. ../images/Emo3.gif

|כוכב| מה נשמע? תהיות... תהיות... |כוכב| איך עבר השבוע? היה עמוס... מאוד עמוס. |כוכב| חוזר\סוגר? פשוט בבית. |כוכב| תוכניות ליום שישי? ללמוד, לסדר, לא יודעת... משהו מוזר עובר עליי. אני חושבת שדי נפנפתי אותו... מתנגן לי בראש- "אני חושב אולי אני אוהב אותך יותר מדי". אי פעם הרגשתן כאילו אתן קצת לא מסוגלות? |כוכב| משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? הייתי בירושלים. היה כיף, והייתי בפאפאגאיו עם כמה חברים. שיחת נפש פתאומית עם ידיד, וסופסוף התקשרתי למכון גתה וביררתי לגביי הסמסטר חורף. סופ"ש לא מבולבל וכיפי במיוחד לכולכן

גם אני ../images/Emo13.gif

מה נשמע? איך עבר השבוע? מהר. מוזר. מה נשמע? מצויין
החיילצ'יק חוזר/סוגר? חוזר סופסוף!!! יאו
מה התוכניות ליום שישי? להיות איתו
בתקווה להתנחל קצת אצלי בבית כי הוא חדש והכל
אה, וסידורים ושטויות.
מה התוכניות ליום שבת? הממ מקווה שאני אספיק להיות איתו.. וזהו בערך, להינות מהיום האחרון שלי כבנאדם חופשי לפני תחילת הלימודים ];
משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? פגשתי חברה טובה שלי שגרה רחוק והיא התנחלה אצלי 3 ימים והיה ממש כיף
וחברה אחרת שלי חזרה מאילת והרצנו סיפורים יחד..
סופ"ש מדהים לכולן
|

Lost Lullaby

New member
../images/Emo11.gif

השבוע עבר מעולה ברובו החייל סוגר היום יומולדת לאמא ולחברה, אז יציאה אחרי יציאה
מחר עוד לא יודעת שבת שלום :)

lia2sh

New member
סופשבוע מתוק לכולן

מה נשמע? איך עבר השבוע? היה נחמד... דיברתי עם אירנוש פעם ראשונה בטלפון השבוע ואני כ"כ מאושרת שמצאתי כאן חברות אמיתיות שכאלה... מהסוג שישאר איתך לכל החיים... אההה כן וגם קיבלתי משהו שנורא רציתי
החיילצ'יק חוזר/סוגר? יאפ
מה התוכניות ליום שישי? להיות עם החייל שלי
מה התוכניות ליום שבת? להיות עם החייל שלי
משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? קיבלתי משהו שרציתי... והחייל שלי חזררר

Hadara121

New member
עונה

מה נשמע? איך עבר השבוע? היה בסדר...מעייף החיילצ'יק חוזר/סוגר?חזר חמשוש אבל יום ראשון יוצא לאבט"ש
מה התוכניות ליום שישי? לצאת קצת עם החייל מה התוכניות ליום שבת?לישון עד מאוחר משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע. שבוע מעייף רק עבודה כל היום שבוע טוב לכולכן בנות

MirkuSH

New member
עונה

מה נשמע? איך עבר השבוע? כיף כיף!!! החיילצ'יק חוזר/סוגר? לא אקטואלי P: מה התוכניות ליום שישי? אצלו מה התוכניות ליום שבת? אצלו משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? ואוו אפשר יותר מאחד? קודם כל היה לי יומולדת, וגם התחלתי ללמוד :) סופ"ש נעים!

OgaliO

New member
שלוום ../images/Emo9.gif חזרתי ../images/Emo70.gif

השבוע היה חם אש
אילת חמה, חוץ מזה היה מעולה וכייף ומדהים
החיילצ'יק חוזר כמו תמיד
תוכניות להיום - ים, אחכ הולכת לישון אצלו, שוב
תוכניות למחר - ממ.. לא יודעת, זורמים
משהו טוב שקרה השבוע - ממ, אילת נראה לי .. סופ"ש אחרון ומדהים

OgaliO

New member
../images/Emo9.gif

ואי, היה חם ממש ממש ממש ממש
חוץ מזה היה טוב.. הדרך לאילת וחזרה מתישה משהו :-\ אמ.. היינו בשייט כזה, עם ג'קוזי על הספינה, והורידו לנו למים מזרונים ואבובים וזה.. מגניב
לא ישנתי כל השלושה לילות, וגם לא בנסיעות
ואמ.. עד עכשיו אהבתי את מלון הנסיכה, מהפעם הזאת - שונאת
כל הארוחת ערב הייתה בשרים, חוץ מאיזה פשטידה מגעילה, אורז תפו"א ואפונה.. ביקשתי שיביאו לי משהו צמחוני (שניצל תירס
) אז השף אמר שהוא לא נמצא.. אז ביקשתי מהאחראית משמרת, היא אמרה תוך 10 דקות אני מביאה לך, עברה חצי שעה ואז קיבלתי משהו שטוען להיות שניצל תירס לא מוכן
ובארוחת בוקר המלצר (בן 15 חח) הפיל מגש מלא בכלים על חברה שלי .. חחח וזהו, היה כייף
התגעגעתי

bisly p

New member
עונה :)

מה נשמע? איך עבר השבוע? עבר, געגועים לדובי שלי.. החיילצ'יק חוזר/סוגר? סוגר.. /= מה התוכניות ליום שישי? מממ.. בעיקר לישון.. מה התוכניות ליום שבת? לא יודעת משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? הייתי בווליום כנרת.. חזרתי גמורה מעייפות שיהיה לכולנו סוף שבוע נפלאא! :)

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo23.gif סופ''ש

מה נשמע? איך עבר השבוע? חח עבר באוקראינה החיילצ'יק חוזר/סוגר? חזר
מה התוכניות ליום שישי? נסעתי אליו, אחרי שחזרתי הביתה מטיסה מה התוכניות ליום שבת? ישנתי די הרבה, ואז סתם טיילנו משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? הייתי בחו''ל, הכרתי חברים חדשים ונהנתי לחזור לארץ אל זרועותיו של החייל שלי

toxic babe

New member
אז ככה

קיצר - מה נשמע? איך עבר השבוע? דווקא די בסדר, הספקתי להיות בקיבוץ עם חברה הלכנו ביחד לבריכה ועשינו בוק. אחרי זה נסענו לטבריה למסיבה ובסוף סגרנו את השבוע על החוף בנהריה, שוב עם בוק כמובן. החיילצ'יק חוזר/סוגר? יצא אבל נאלץ להשאר בבית בגלל כל מיני עניינים. בגלל שאנחנו גרים רחוק לא יצא להפגש. משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? הייתי בים אחרי ששנה בערך לא הייתי, זה היה הטופ

למעלה