שרשור סופ"ש (?)

שרשור סופ"ש (?)

מה קרה בנות, אתן מחפפות..
קיצר -
מה נשמע? איך עבר השבוע?
החיילצ'יק חוזר/סוגר?
מה התוכניות ליום שישי?
מה התוכניות ליום שבת?
משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? שיהיה לכולכן סופ"ש מדהים

lady man

New member
חראחראחרא.

מה נשמע? איך עבר השבוע? עד היום היה בסדר. החיילצ'יק חוזר/סוגר? חוזר מה התוכניות ליום שישי? חזרה בצהריים ובערב לא יודעת מה התוכניות ליום שבת? סבתא בבוקר ובערב לא יודעת. משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? כלום. חרא שבוע. לא עשיתי כלום. חסר טעם.

lady man

New member
לא היה שומדבר שהרס את השבוע אבל מצד שני

לא היה שומדבר טוב השבוע. צרות עם החייל=/

devilz

New member
אני לא מחפפת

לי יש תירוץ
מה נשמע? איך עבר השבוע? תאמת? מעולה
חוץ מיום שלישי... אבל גיליתי עד כמה המכיות שלי אדירות... ומי אמרה שלא יביאו לי מטווח עם מקוצר
? החיילצ'יק חוזר/סוגר? חוזר
מה התוכניות ליום שישי? ממממ לא סגורה על זה... אבל זה יהיה איתו... מה התוכניות ליום שבת? כנל
משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? חמשוש!@##$%#!@~

מאורי6

New member
סופשבוע

- השבוע עבר לאט ומייגע. - החייל? לא יודעת ולא אכפת לי
סתם נו, אכפת לי אבל אני לא יודעת. - תוכניות ליום שישי: למות לי בשקט - כן גם לגבי יום שבת. - משהו טוב שקרה השבוע? אמממ...=\ כתבתי אתמול שיר ממש יפה אחרי חודשיים בלי כלום. שיהיה סופשבוע יותר טוב משלי לפחות:-\

איך אפשר למות פעמיים?

אם תמותי ביום שישי, איך את מתכננת למות גם בשבת? אה? אה? אה?

theone2468

New member
רק חמישי... תתני זמן..:)

מה נשמע? איך עבר השבוע? עבר מהר:} עוד שבועים הוא חוזר רק=( החיילצ'יק חוזר/סוגר? סוגר מה התוכניות ליום שישי? מחר בצהרים אבא שלו ואני נוסעים לבקר אותו..מחר בערב נראה כבר..!! מה התוכניות ליום שבת? אני לא מתכננת לטוחח הארוך!! חחח משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? סגרנו דיל לקמר!! הולך להיות אדיר

עונה...../images/Emo13.gif

מה נשמע? איך עבר השבוע? היה דווקא נחמד החיילצ'יק חוזר/סוגר? חוזר כמובן מה התוכניות ליום שישי? סידורים בבוקר ואז לנסוע אליו מה התוכניות ליום שבת? להיות עם המתוקי משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? סוף סוף חזרתי לעבוד אחרי חודש שלא עבדתי

Conviction

New member
ממ

מה נשמע? איך עבר השבוע? סתם, רגיל. החיילצ'יק חוזר/סוגר? סוגר
(והכי באסה שהוא היה אמור לצאת, וכבר טיפחתי ציפיות. אווווווף..) מה התוכניות ליום שישי? השתבשו בגלל הסגירה..
מה התוכניות ליום שבת? כנראה לנצל את היום האחרון של החופש בשינה מתוקה. משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? עשיתי שופינג (שתי זוגות נעליים ושמלה לבנה ויפה), יצאתי עם החברות הכי טובות לבית קפה (ובערך עברו 3 שנים מאז שהיינו ארבעתנו ככה ביחד..).

לילי123456

New member
עונה../images/Emo13.gif

מה נשמע? איך עבר השבוע? ממ נחמד, עבר דיי מהר...בעיקר הייתי עם חברות שלא יצא לי לראות הרבה בחופש
החיילצ'יק חוזר/סוגר? סוגר
מה התוכניות ליום שישי? על האש באשדוד ולישון שם כנראה מה התוכניות ליום שבת? לא יודעת עדיין...יום אחרון
משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? ממ הייתי בסרט "הדייט שתקע אותי", ממש מצחיק

yArDeN 15

New member
=]]]

מה נשמע? וואלה הכל טוב=] איך עבר השבוע? חחח קצלת בעצלנות-סיננתי לפחות ת5 בייביסטרים מחוסר חשק ללכת. החיילצ'יק חוזר/סוגר?חוזר=] מה התוכניות ליום שישי? נוסעים להרצליה לאכול במסעדה על המרינה עם החבר=] וכנראה אחר כך להופעה של עדי אשכנזי=] מה התוכניות ליום שבת? ים ים ויםםם=] עם החבר. משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? קיבלתי עבודה חדשדשה.אומנם רק 3 שעות ביום אבל זה עדיין משו=] וו....שבוע הבא בית ריקקק ההורים באילתתת וישש את הקומה של אחותי עם הגקוזיי אחח החיים הטובים=] כמובן שהחבר לקח חופשש בשביל זה=][ שיהיה לכולכן סופ"ש מדהים

frolic

New member
עונה..

מה נשמע? איך עבר השבוע? פנאן!! כל השבוע הוא היה פה בגלל הרגילה, יאי!
החיילצ'יק חוזר/סוגר? הוא כבר פה :)))
מה התוכניות ליום שישי? ללכת ליומולדת של שתי החברות, בלעדיו {ויש סיכוי שהוא בסוף ישאר}.
מה התוכניות ליום שבת? אין בינתיים..
משהו טוב או מיוחד שקרה השבוע? הוא היה פה, כל השבוע ^^ סוף שבוע מושלם 3>

למעלה