שרשור סופ"ש Vol 2

שרשור סופ"ש Vol 2

אפילו שהקודם עדיין בעמוד הזה, עבר לו שבוע! ענו: שיר השבוע שלי: אלבום השבוע שלי: משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו: תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר): הערות: אתם מוזמנים לצרף תמונות מעניינות גם

אלאנקה

New member
הופה!

שיר השבוע שלי: מאשין האד-הלווד בי ט'אי ניימ אלבום השבוע שלי: טוריסאס-דה וירג'ין וואי משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו: מצאתי תמונה מצחיקה שלי מההופעה של מאשין האד, *שלי*! תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר): לא ממש תגלית, פשוט חזרתי לשמוע את אין אקסטרמו. הערות: - אתם מוזמנים לצרף תמונות מעניינות גם
- החמוסה שלי והחתולה, האמת שהם לא ישנו ביחד, הם ישנו כל אחד בקצה אחר של הספה, והם היו חמודים אז פשוט שמתי ת'חתול ליד החמוסה^^".. ואז הוא התעורר והסתכל כזה שעה על החמוסה ולא הבין מה הוא עושה שם.

איזה שילוב של חיות ../images/Emo9.gif מתאים להם ביחד

טוב, לי יש פרות ותרנגולות! אני אעלה תמונה מחר אולי
אז למה שלא תעלי את התמונה שלך מההופעה של משין האד? (כי מה זה רק לספר?!)

אלאנקה

New member
אתה גר במושב/קיבוץ?..

פרה ותרנגולות זה מתכונת לחווה! חחח וכי זה תמונה מוזרה, אני חושבת שזה היה אחרי החימום של בצפר, אז הלכתי "לישון" קצת, ואז המאבטח בא והתחיל לצעוק עליי ולשאול אם הכל בסדר והוא כל הזמן אמר לי שאני צריכה לצאת מהשורה הראשונה, אז צעקתי עליו בחזרה שאני בסדר ושיפסיק לנסות להעיף אותי מהשורה הראשונה:$ ועכשיו באמת חפרתי, אז אני לא יכולה לא לשלוח ת'תמונה- http://www.flickr.com/photos/26482888@N06/2482926058/

genz

New member
רק רגע

את הגמדה הזאת שעמדה מאחוריי?! חכי חכי, שאני לא אתפוס אותך...

אלאנקה

New member
אני צריכה לעזוב את הארץ ולהחליף שם?

חח מצטערת על זה, אתה היית הבנאדם שנדחפתי מלפניו?

genz

New member
לא, זה היה חבר שלי שהיה לידי

ובאמת שהיה לך מזל שהייתי במצב רוח טוב באותו יום, אחרת לא הייתי מתאפק כל כך עם כל הראסיות האלה שהבאת לי חצי הופעה לגב.

אלאנקה

New member
נו, אז היה לך מזל שזה היה אני ולא מישהו אחר

אני לפחות חופפת את השיער וזה, לא היית רוצה להיתקל בשיער של מישו אחר, נכון? חוצמזה שמה, היית מרביץ למישהי תמימה ומסכנה שכל רצונה בעולם היה להיות שורה ראשונה?*-*

genz

New member
חס ושלום, הייתי עוזר לה גם, אינשאללה

אבל לאיזו ילדה קטנה שנעמדת מאחוריי ובמשך חצי הופעה נוגחת ומתופפת לי על הגב, ומשתמשת בי בתור סולם כדי לראות את הפרצוף המכוער של פלין, השם ירחם אם הייתי במצב רוח רע. ומה הקשר שיער? את גם היית מאחוריי וגם בקושי הגעת לי לחזה, למה שהשיער שלך יפריע לי?

אלאנקה

New member
אהה...

לא שמתי לב שכתבת "לגב", נו-אז מה איכפת לך? חשבתי שהתעצבנת כי השיער שלי עיצבן אותך איכשהו בפנים או משו. ואם לא היית במצב רוח טוב אז השם ירחם, היית צועק קצת ואני הייתי מנסה לזוז קצת:/ (או אתה, כי אם אתה כזה גבוה אז אתה יכול לראות מכל מקום.) מקווה שילדה כ"כ קטנה לא הרסה לך את ההופעהOם

genz

New member
אופייני

אמרתי שאת נמוכה, את הסכמת איתי/אישרת את האמרה, ופתאום את מסיקה שאני אומר שאני גבוה. ודרוש הרבה יותר ממך בשביל להרוס לי הופעה.

אלאנקה

New member
ואני גם לא טיפסתי עליו כמו סולם!

נו, בטח שניסיתי לראות את משוש פניו של פלין, אבל אני לא נוהגת לטפס על אנשים. וגם לא לתופף עליהם, אגב. וגם לא לנגוח, אני מרגישה כמו קרנף. בהופעות, אנשים בד"כ נדחפים..

אל תדאגי

אני כבר מזמן למדתי להעיף את הפריקונים האלה שנדבקים אליי (אבל מה זה נדבקים? חושבים שהם יכולים להשען עליי ולעשות האדבאנג ולמלא אותי בזיעתם?). זה באמת תופס אותם לא מוכנים. הנה, אני גם לא אוהב את השורה הראשונה כי יש אנשים שחושבים שהם יכולים לעשות מהכתפיים שלי משענת לידיים שלהם בזמן שאני צריך לנשום קצת ניחוח בית שחי. אבל לא, אני לא הודף מסכנות ותמימות שכל רצונן להיות בשורה הראשונה

חלילה!

אני לא גבוה, מה לי ולגובה. הרעיון הוא שבסולם תקני אין שערות על השלבים (כתפיים).

למעלה