שרשור סופ"ש Vol 2

כן, במושב

כמו שאת יכולה לראות בתמונה
וכמו שאמרו לפניי, נראה לי שלידך בתמונה יש קיבצוניק, שהוא במקרה אדום כאן
אגב- שורה ראשונה זה סיוט, באמת למה עשית את זה לעצמך?

בטח שסיוט

תשלמי לי כסף ואני לא נכנס למקום שיש בו צפיפות סרדינים כזאת וחום כזה

זה כן כזה נורא

אני אכנס לשורה הראשונה, אבל זה תלוי באיזה סכום מדובר ובאיזו הופעה מדובר

אלאנקה

New member
שמת לב..

שיש לך שיער ממש ארוך? לאחרונה לכל העולם יש שיער יותר ארוך משלי

די קשה לי לפספס ../images/Emo3.gif

לא חושב, אם אני זוכר נכון האורך שכל אדם ממוצע מגיע אליו כשהשיערות שלו לא מתארכות יותר (עקב בליה ונשירה) הוא בין 30-90 ס"מ וכל אחד שפחות או יותר הוא מחוץ לממוצע. אז את בתוך התחום, אני חושב שאת בסדר. איזה באסה זה לכאלה שלא יכולים לעבור את ה-30 ס"מ, אה?

ofirisoN

New member
פאק איך עבר שבוע

שיר השבוע שלי:Gorerotted-Bed 'Em, Behead 'Em אלבום השבוע שלי:Meshuggah-Nothing משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו:לא הייתי בים שבוע שלם! תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר):Blood Freak הערות:הינך מרבה להעדר מהשיעורים.

חחחחח, ספר לי על זה

לא הייתי בים כבר כמה שנים, אני לא מתחרט על זה דווקא ד"א אני מחזק את Meshuggah-Nothing

ofirisoN

New member
כי אתה חתיכת פריק

פריקים לא אוהבים ים הם אוהבים חורף וגשם! :)

KentaFuji

New member
שבוע עמוס

שיר השבוע שלי:Exodus - Fabulous Disaster אלבום השבוע שלי:Judas Priest - Stained Class משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו:התחלתי קורס מדריכים בג'ודו תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר): לא היה לי זמן לגלות כלום הערות:

tamirr13

New member
סוף שבוע רגוע

שיר השבוע שלי:Venom - Buried Alive אלבום השבוע שלי:Chaos A.D משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו:לא משהו מיוחד תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר):Rick Ross - Everyday I'm Hustling הערות:סוף שבוע רגוע לכולם!

אני עונה

שיר השבוע שלי:Salem - Strife אלבום השבוע שלי: Lethargy – It's Hard to Write With a Little Hand משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו: גיליתי שיש לי תקליט של בלאק סבת' ששכחתי ממנו. תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר): Salem - Strife, לא גיליתי, גיליתי מחדש הערות: שיותר אנשים יגיבוווווווו

ייאלה

שיר השבוע שלי:Kreator - enemy of god אלבום השבוע שלי:אין, רוב השבוע שמעתי באמפי משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו: לא מספר עליו, אבל היה שבוע סוס תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר):KREATOR הערות:הכל מעולה

למעלה