שרשור סופשבוע?

לא יודעת לאן את מתגייסת..

אבל תמיד מתגעגעים לתיכון כשאת בצבא...:) מביצפר אפשר להבריז בלי להיכנס לכלא..

GrowingMadness

New member
יאיי חיכיתי לזה. ../images/Emo142.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מטווחים. היה ממש כייף ויצאתי שפיצית D: ויצאתי חמשוש בטירונות. [אחד הנדירים
] משהו רע שקרה לך השבוע: אממ.. נכנסתי למינוס 300 שקל. אכזבת השבוע: המינוס הזה. הוא כזה מעיק ואני ממש מאוכזבת מעצמי שהצלחתי להגיע למצב הזה. שיר שלא הפסקת לשמוע: שירי פלאפון כדוגמת ליידי גאגא וחברים. תוכנית השבוע: לא התקרבתי בכלל לטלוויזיה בסופשבוע הזה. כשאתה בצבא ממש קל להיגמל מהדבר הזה.
סרט השבוע:
ספר השבוע: התחלתי לקרוא את 'החיוך האטרוסקי' ונראה לי שאני גם לוקחת אותו לבסיס כי אני סוגרת שבת. מאכל השבוע: הסנדוויצ'ים המגעילים שאכלנו במשך היומיים שעשינו בהם מטווחים. אכלנו אותם 3 פעמים ביום וזה היה נורא. ;; יציאת השבוע: אתמול לג'פניקה עם החבר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מבחן מסכם, השבעה, התחלת הקורס [!!]
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהיר. מה שלום החייל? סבבה. D: יוצא / סוגר? יצא.
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני 10 דק', וניפגש שוב אחרה"צ. תוכניות להיום [חמישי]- חזרתי הביתה והלכתי להשלים שעות שינה. תוכניות למחר [שישי]- החבר בא אליי בצהריים, היינו אצלי ואז יצאנו לאכול סושי [הייתי חייבת לפני הסגירה] ואז הלכנו לישון. תוכניות למחרתיים [שבת]- אולי להיפגש עם החברות [המעצבנות] שלי, להיות עוד קצת עם החבר והמשפחה, לארגן תיק לשבועיים.
תוכניות לשבוע הבא- מבחן מסכם, השבעה, טיול לג'רוזלם.

כן באמת קל להיגמל מהטלויזיה כשאת בצבא..

אני ניצלתי את זה כדי למצוא תחביבים אחרים, כמו צילום, כי אחרת הימים עוברים לך וכל מה שעשית זה להיות בצבא ולרבוץ בבית. אני מתה על ג'פניקה
, אתמול רציתי ללכת לשם אבל איכשהוא נגררתי לבלאק..
תהני בקורס

:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: החבר ואני יצאנו הבייתה :), אנשים בקורס, להיות בבית משהו רע שקרה לך השבוע: אנשים בקורס חח, ועוד כל מיני דברים אכזבת השבוע: קשה להסביר חח שיר שלא הפסקת לשמוע: לא שמעתי מוזיקה חוץ ממסדרים :p תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: קוסקוס יציאת השבוע: אתמול לבר, היום לסרט משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש את החבר :) ולעבור אתה שבוע בקרוס עם כמה שפחות חוויות רעות חח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: המון עליות ומורדות מה שלום החייל? סבבה יוצא / סוגר? יצא! מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? אממ לפני 2 דקות ?
תוכניות להיום [חמישי]- קורס תוכניות למחר [שישי]- מסעדה, להיות עם החייל ובערב לבר עם החבר והחברים תוכניות למחרתיים [שבת]- יותר מאוחר מסעדה ואז סרט, ולא יודעת, כמה שיותר להיות ביחד תוכניות לשבוע הבא- קורס, והחבר יוצא שוב :]

maayanimi

New member
עונה..קצת באיחור

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ קניתי עליונית חדשה וקשת ממש יפה:) משהו רע שקרה לך השבוע: סגרתי חמישי למרות שלא הייתי אמורה:/ אכזבת השבוע:הפסדתח ספינינג? חחח שיר שלא הפסקת לשמוע: tik tok תוכנית השבוע:האח הגדול! סרט השבוע:- ספר השבוע:מלאכים ושדים- קצת משעמם נראה לי אני אעבור לספר אחר.. מאכל השבוע: נראה לי קרנף :) יציאת השבוע: אתמול למסיבה..:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהחייל יסיים טירונות, ייצא חמשוש ורגילה ואני אראה אותו סוף סוף אחריי 21 וגם להיות איתו יחד מחמישי עד שלישי!!! (אני גם בחופש :) ). ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אההה נחמד... מה שלום החייל? שבוז ממש ועייף:/ יוצא / סוגר?סוגר.. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?מוצ"ש לפני שבועיים (הוא חזר מקוצרת!). תוכניות להיום [חמישי]- הייתי בבסיס.. אבל לפחות ראיתי את הגמר של האח הגדול:) תוכניות למחר [שישי]- ראיתי משפחה מורחבת שלא ראיתי מלא זמן.. והייתי במסיבה נחמדה:) תוכניות למחרתיים [שבת]-נראה לי אני אצא לאנשהו במוצ"ש תוכניות לשבוע הבא- צבא, שיעורי נהיגה, שיגיע יום חמישי ואני אראה סופסוף את המתוק שלי...אני כ"כ מתגעגעת אליו..

עונה../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: כנס משתחררים! יואו!
משהו רע שקרה לך השבוע: לא רוצה לחשוב על משהו אפילו.. אכזבת השבוע: אכלתי מלאא ועכשיו אני שמנה
מאכל השבוע: חומוס ביפו. יאממ יציאת השבוע: נסעתי עם חברה ליפו והסתובבנו בשוק ובים והיה ממש כיף!!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מקווה לצימר עם החבר..יש המלצות? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לחוץ אבל עכשיו נהדר!! (= מה שלום החייל? סבבה יוצא / סוגר?יצא
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני כמה שעות..ועוד מעט שוב
תוכניות להיום [חמישי]- כנס משתחררים עם כל החברות שלי מהטירונות.. אחד הדברים, אכלתי פופקורן וגלידה בחינם
תוכניות למחר [שישי]- יפו עם חברה בבוקר ובערב ארוחה משפחתית עם חברים שלנו
תוכניות למחרתיים [שבת]- נסענו בבוקר ליערות ליד מודיעין ועשינו טיול.. היה ממש כיף, פעם ראשונה שנהגתי כלכך רחוק. היה חוויה. בעיקר בשבילו
נכנסתי לבור ממש גדול והאוטו ממש קפץ..מאותו רגע הוא נהג
ועוד מעט הוא בא ואנחנו הולכים לאכול איפשהוא. היום זה השנה שלנו! ואני מתה כבר להביא לו את המתנה.. מצאתי שוקולדים שרשום עליהם כל מיני דברים "גיבור שלי" "חיים שלי" "כפרה עליך" וכאלה..אז זה יצא ממש מתאים. אני מקווה שהוא יאהב
תוכניות לשבוע הבא- לא רוצה לחשוב על מחר..

למעלה