יאיי חיכיתי לזה. ../images/Emo142.gif
משהו טוב שקרה לך השבוע: מטווחים. היה ממש כייף ויצאתי שפיצית D: ויצאתי חמשוש בטירונות. [אחד הנדירים
] משהו רע שקרה לך השבוע: אממ.. נכנסתי למינוס 300 שקל. אכזבת השבוע: המינוס הזה. הוא כזה מעיק ואני ממש מאוכזבת מעצמי שהצלחתי להגיע למצב הזה. שיר שלא הפסקת לשמוע: שירי פלאפון כדוגמת ליידי גאגא וחברים. תוכנית השבוע: לא התקרבתי בכלל לטלוויזיה בסופשבוע הזה. כשאתה בצבא ממש קל להיגמל מהדבר הזה.
סרט השבוע:
ספר השבוע: התחלתי לקרוא את 'החיוך האטרוסקי' ונראה לי שאני גם לוקחת אותו לבסיס כי אני סוגרת שבת. מאכל השבוע: הסנדוויצ'ים המגעילים שאכלנו במשך היומיים שעשינו בהם מטווחים. אכלנו אותם 3 פעמים ביום וזה היה נורא. ;; יציאת השבוע: אתמול לג'פניקה עם החבר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מבחן מסכם, השבעה, התחלת הקורס [!!]
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהיר. מה שלום החייל? סבבה. D: יוצא / סוגר? יצא.
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני 10 דק', וניפגש שוב אחרה"צ. תוכניות להיום [חמישי]- חזרתי הביתה והלכתי להשלים שעות שינה. תוכניות למחר [שישי]- החבר בא אליי בצהריים, היינו אצלי ואז יצאנו לאכול סושי [הייתי חייבת לפני הסגירה] ואז הלכנו לישון. תוכניות למחרתיים [שבת]- אולי להיפגש עם החברות [המעצבנות] שלי, להיות עוד קצת עם החבר והמשפחה, לארגן תיק לשבועיים.
תוכניות לשבוע הבא- מבחן מסכם, השבעה, טיול לג'רוזלם.