שרשור סופשבוע?

שרשור סופשבוע?

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום [חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא-

שלי :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: כייף לי בתפקיד. ממש. אנשים מדהימים :) משהו רע שקרה לך השבוע: לא טוב האדם לבדו חח אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: נהדרת מדי- יציאת חירום. אחח איזה שיר :) תוכנית השבוע: אממ אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: קוראת את יש לידים זיגזג מאכל השבוע: שניצל תירס:) יציאת השבוע: אתמול היינו בבורגוס, בטח יבוא בהמשך משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא משהו מיוחד. שיעבור מהר! בסופש חברה שלי פה ובראשון שאחריי אנחנו בשבוע סד"ח=] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה מה שלום החייל? איזה חייל איזה? בודדה כמו כלב. יוצא / סוגר? אבל הוא בבית. שבוע שלישי ברצף. זה מרפי? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום [חמישי]- חזרתי מהצבא, הייתי עם אמא בקניון, הייתי עם חברים בבורגוס, ראיתי טלוויזיה(!) וישנתי. תוכניות למחר [שישי]- הייתי שוב בקניון, נו מה לעשות? אתמול לא מצאתי כלום. קניתי 3 ג'ינסים בפול אנד בר, מגפיים באפור עכבר, כפכפים, 2 גופיות לבנות לצבא וגרביונים סגולים וסקסיים. לא היהלי כח למדוד חולצות. נשאיר את זה ליום אחר.. בכל מקרה, בהמשך- ארוחת צהריים עם המשפחה, שנ"צ, חברים? תוכניות למחרתיים [שבת]- מנגל גיוס לידיד, הצגה עם אמא, אולי מישהו יבוא לישון איתי ואנלא אהיה בדד? תוכניות לשבוע הבא- שייגמר. כאילו, שיבוא- אני אהנה בו, אבל שייגמר כבר חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבה ביום ראשון :) משהו רע שקרה לך השבוע: לא התעוררתי בשום יום בזמן לביתספר.. חוץ מיום שלישי שהתחלתי מאוחר במבחן שגם ככה לא למדתי אליו. אכזבת השבוע: ... שיר שלא הפסקת לשמוע: .. תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי עונה שלישית כרגע. חח סרט השבוע: .. ספר השבוע: .. מאכל השבוע: צ'יפס ^^ יציאת השבוע: ראשון מסיבה. שלישי הצגה עם הביתספר ואז בית קפה עם חברה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבייבי יחזור הביתה!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה. מה שלום החייל? לא דיברתי איתו מאז אתמול בערב :ם יוצא / סוגר? סוגר. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבוע. תוכניות להיום [חמישי]- הלכנו שתי חברות לחברה אחרת.. ישבנו עם בריזרים וברגר קינג וראינו את הגמר של האח הגדול חחחחח תוכניות למחר [שישי]- אמן ללכת למסיבה במוסד.. כבר חודש וחצי לא הייתי בליין שישי :( תוכניות למחרתיים [שבת]- לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. תוכניות לשבוע הבא- מתכונת חוזרת באנגלית בעל פה. בגרות באנגלית בעל פה. יומולדת לאח שלי. מבחן בתנ"ך.

GrowingMadness

New member
חחחח שחר את עושה אחלה דיאטה

ברגר קינג וצ'יפס ובתי קפה בלי פעילות גופנית ואת עדיין יורדת במשקל? חחח הלוואי על כולנו

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאיזה..

אני 67-68... שוב :( הכי נמוך הגעתי ל64 ואז נשברתי. אוףףףףףףףףףףףףףף. ולקחתי חופש מהדיאטה.. כי זה שאני מתעסקת עם אוכל רק גורם לי לאכול יותר. אבל כבר כמה ימים ואני עדיין טוחנת :S אוףףף.. קקי. אני חייבת לרדת 10 קילו :(

דניאל7707

New member
עונהה

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא זוכרת ,כנירא שלא היה משהו רע שקרה לך השבוע: לא התקבלתי לעבודה :( אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: real love תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: שניצל טירס. יציאת השבוע: לא יצאתי כל השבוע מהבית.... כולל פורים! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתארגן ליומולדת של החייל ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כל השבוע חרא.. ואתמול והיום נחמד יותר. מה שלום החייל? שבוזזז יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני חודש וחצי תוכניות להיום [חמישי]- תוכניות למחר [שישי]-להיות בבית תוכניות למחרתיים [שבת]-ללכת לחפש עבודה במוצ"ש תוכניות לשבוע הבא מתנה לחייל לכתוב ברכה מרגשת. מקווה כבר למצוא עבודה סופ סוף! חייל אני מתגעגעת

שלי :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: החייל היה ברגילה :) ואני לקחתי חופש רביעי חמישי והיינו מל אמלא ביחד משהו רע שקרה לך השבוע: - אכזבת השבוע: - שיר שלא הפסקת לשמוע: וואו יש מלא תוכנית השבוע: פרויקט מסלול, האנטומיה, האח הגדול סרט השבוע: מועדון קרב ספר השבוע: - מאכל השבוע: היינו אתמול במסעדת חומוס והיה מעולה :) משוואשה וזה יציאת השבוע: ברביעי לבית המרזח - בירה ללא תחתית עם החייל וחברות :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא רוצה שהשבוע הזה יגמר! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: השבוע הכי מדהים בשנה האחרונה עם החבר :) מה שלום החייל? מעולה יוצא / סוגר? ברגילה מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום [חמישי]- טיילנו בנחל עמוד, בערב ראינו סרט תוכניות למחר [שישי]- יומולדת לחברה בדאנס בר איתו, עם חברות ועם ידידים תוכניות למחרתיים [שבת]- להיות איתו בעיקר, לעזור לו להתארגן לקראת ה28 ובערב על האש מסיבת גיוס ל3 חברים שלו תוכניות לשבוע הבא- צבא, צבא, צבא

Unaffected

New member
סופ"ש ראשון מהצבא ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה מצחיק בצבא משהו רע שקרה לך השבוע:התגייסתי וזה מעייף אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: איפה שירים,איפה
תוכנית השבוע: חחח בטח סרט השבוע: חחח בטח ספר השבוע:חחחחחחחחח מאכל השבוע: העוגה שהייתה אתמול בחדר אוכל! והגלידה מהשקם
יציאת השבוע: היציאה הביתה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמ.. לא יותר מדיי
אני סוגרת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא רע כ"כ מה שלום החייל? מבסוט וקצין
יוצא / סוגר? יצא אתמול מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? בשבת תוכניות להיום [חמישי]- טירונות והלכנו לישון ב8
תוכניות למחר [שישי]- קמנו ב2 בבוקר ,6 נסיעה הביתה.. ואפילו לא ישנתי מאז! החייל בא הערב תוכניות למחרתיים [שבת]- לישוןןןןןןן ואולי לצאת לאנשהו אחה"צ תוכניות לשבוע הבא- הצעדות,מטווחים,שמירות,תורנויות,לסגור שבת.. טירונות,נו.

TanTanIM

New member
הממ

משהו טוב שקרה לך השבוע: 88 בלשון. משהו רע שקרה לך השבוע: כל מני. הרבה מבחנים ו60 במדעי המחשב >< אכזבת השבוע: 60 במדעי המחשב שיר שלא הפסקת לשמוע: מוש בן ארי תוכנית השבוע:איך פגשתי את אמא סרט השבוע:האמת המכוערת, מומלץ. ספר השבוע:סיימתי ילדי הורין, ספר כזה טראגי, מומלץ P: מאכל השבוע: שוקולד X: יציאת השבוע: בית משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת לאבא, לקנות ג'ינסים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אעמ סביר מה שלום החייל? לא משו יוצא / סוגר? סוגר, סוג של מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שני בבוקר תוכניות להיום [חמישי]-בית תוכניות למחר [שישי]-בית+פיסיקה תוכניות למחרתיים [שבת]-פיסיקה תוכניות לשבוע הבא-לימודים >< אני רוצה פסח ):

YesWeCanSee

New member
וואי כל כך אהבתי מדעי המחשב...

סיימתי את זה עם 94 סופי ...

TanTanIM

New member
הלוואי עלי ../images/Emo122.gif

היה לי סופי על ה2 יחידות בי' 82, ארי מפחדת לדעת כמה יהיה השנה. לא אוהבת מדמח, מעדיפה פיסיקה :)

YesWeCanSee

New member
....

לי היה ממש סיוט עם ה2 יחידות האחרונות... כל השנה כמעט נכשלתי וכאלה ואז הלכתי למלא מורים פרטיים וממש למדתי וזה ודווקא הפתעתי את עצמי.. איזה שפה את עושה? ואיזה חלק בבגרות אתם עושים חוץ מתכנות?

TanTanIM

New member
C#

מה זאת אומרת חוץ מתכנות? יש לי גם עוד יחידה שנה ביב שזה חלק מפרויקט גדול, שאני בונה בסביבת אינטרנט. המגמה כוללת 5 פיסיקה, 5 מדמח, ו5 תכנון ותכנות מערכות באינטרנט. אני לא ממשממש חורשת על מדמח, אלא יותר חשוב לי פיסיקה ומתמ...

YesWeCanSee

New member
...

הרי את עושה 2 יחידות ראשונות בי'\י"א... אח"כ ה2 יחידות הבאות יש שני נושאים... אחד שהוא תכנות בC# ויש בבגרות עוד כמה נושאים שכל בי"ס בוחר אחד מביניהם (מודלים חישוביים וכאלה) והציון מתחלק ל50\50.

TanTanIM

New member
לא ניראלי שזה ככה אצלנו.

עשיתי שתי יחידות בי', השנה עוד 2 ושנה הבאה עוד אחת במסגרת פרויקט.

j u l i a 1 3

New member
עונה :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: שהחייל יצא כמובן :) משהו רע שקרה לך השבוע: סתם עצבים על כל מיני שטויות בבצפר... אכזבת השבוע: לא יודעת שיר שלא הפסקת לשמוע: rude boy-rihanna תוכנית השבוע: וויל וגרייס D: סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: על האש היום עם החבר ומשפחתו :) יציאת השבוע: מקווה שתיהיה היום חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שנה עם אהובי :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד מה שלום החייל? הכל טוב יוצא / סוגר? יוצאאאא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? היום חח ולפניי זה שבת שעברה :) תוכניות להיום [חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- לצאת עם החייל וחברים שלו.. עוד לא ידוע לאן :S תוכניות למחרתיים [שבת]- נראה מחר :) תוכניות לשבוע הבא- ללמוד הרבה למבחן במתמטיקה :S

YesWeCanSee

New member
שבוע עמוס ../images/Emo122.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: החייל הודיע באמצע שבוע שבסוף הוא יוצא... עשיתי מלא בייביסיטר ויש לי כסף! משהו רע שקרה לך השבוע: מתמטיקה! אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: מרסדס בנד למיניהם תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות סרט השבוע: מקווה שמחר שאטר איילנד ספר השבוע: - מאכל השבוע: רביולי! ומוזס=] יציאת השבוע: בינתיים יצא לי רק אתמול לצאת עם החייל למוזס. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עשרה חודשים עם החבר... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר! מה שלום החייל? נחמד ביותר יוצא / סוגר? יוצא! מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שהוא חזר.. יום שבת תוכניות להיום [חמישי]- בייביסיטר ומוזס עם החייל תוכניות למחר [שישי]- החייל ישן פה.. קצת אחרי הלכתי אליו, קידוש אצל סבתא ועכשיו בית=] תוכניות למחרתיים [שבת]- מתמטיקה, אזרחות, ובערב החבר :) תוכניות לשבוע הבא- -בגרות בספורט. -בייביסיטרים -מבחנים -עשרה חודשים. -מגן. -שיעורים פרטיים. - ההורים טסים :) אבל... החבר לא יוצא=\

GrowingMadness

New member
אוף!

אני מקנאה בך. גם על זה שיש לך כסף, גם על זה שאת הולכת לראות שאטר איילנד, גם על זה שאכלת רביולי והיית במוזס.. אהאהעהאהע צה"ל הורס לי את החיים!

YesWeCanSee

New member
אוי ../images/Emo122.gif

חח עד לפני שבועיים בערך לא היה לי שקל... אם זה מנחם.. והסרט הזה לא ממש מעניין אותי, אלא את החייל. ות'אמת.. שלא היה משו במוזס... חחח ואני מקנאה בך שאת כבר בצבא! כי באלי להתגייס. כי התיכון הוא רק סיוט אחד גדול בשבילי!

GrowingMadness

New member
דווקא היה כייף בתיכון.

התעודת בגרות שלי לא משהו, אבל בגרויות זה משהו שתמיד אפשר לשפר. לתקופת התיכון אי אפשר לחזור אפעם ובגלל זה עשיתי חיים וניצלתי אותה הכי טוב שרק אפשר

למעלה