שרשור סופעונה

אם יום שני היום, אז היום יש

יום ירושלים
בינתיים בית המקדש נחרב

malka3

New member
לא, אבל ביום שישי הבא יש יום הולדת

למלכת תאילנד נשבעת לך ככה כתוב על הלוח שנה :)

naama78

New member
או../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סוף סוף אחת נורמלית ושפוייה ביננו, ששואלת שאלות ענייניות ומעניינות, לא כמו כולנו, שמתעסקות/ים בשטויות שמעניינות את הגרושים ונגרושות! שלומי? מעולה
דרך אגב- איך את

vered 37

New member
../images/Emo20.gif מעולה..מילה חזקה .

פעם איש אחד אמר לי.. כששואלים אותך מה שלומך.. תגידי מעולה ! יהיה לך מעולה !

זיפת

יום שהיה אמור להיות פאן קניות טיול הלך לעזעזל בגלל (פרעה קסם אמרה לא לקרוא לה) קסם איך לקרוא לה בשם שלה???זה יעשה לי חררה על הבטן!!! אז נשארים בבית מול הכלבה....

ראיתי אבל

גרושתי אישתי לשעבר ושמות תואר כאלה בכל פעם מזגכירים לי את הטעות כי בעצם גרושתי=עדיין שלי אז מעדיף לקרוא לה נחמה...

נחמה זאת כינה

אתה לא מעודכן טלה!!!!! מקווה שאתה יודע יותר על "מיץ פטל"

הכינה נחמה ואני

ככה (סימן של שני אצבעות משולבות....) אני והיא הרדמנו את הנסיכה לילה לילה...

רק נחמה???

לא הביאה את כל המשפחה???? זה מזכיר לי בדיחה
הכינה שולה הלכה ללשכת עבודה לחפש עבודה, הפקיד אמר לה "לכי לעבוד בשפם של כהן, שם צריכים עובדת" הלכה הכינה שולה לשפם של מר כהן, למחרת חוזרת ללשכת העבודה ומתלוננת לפני הפקיד "קשה לי שם, צפוף מאד, מחניק שם וגם מר כהן מעשן מקטרת ואני אלרגית לעשן מקטרת" מפנה אותה הפקיד ל.... של גברת פייגה, הכינה שולה הולכת אבל למחרת שוב חוזרת לפקיד ואומרת: הכל טוב ויפה ה....... של גב' פייגה, אבל לא יכולה להמשיך לעבוד שם" שואל אותה "למה???" כי מר כהן כל יום נכנס לבקר ואני אלרגית לעשן של מקטרת

מצוטטת

New member
../images/Emo178.gif

Aל ת'שEלי......... אין לי מספיק דיו לפרטט לAך..... אבל יפה שניסת ובכלט מקורי.....

את ../images/Emo99.gif את../images/Emo99.gif

עד שאני אצליח לקרוא את מה שאת כותבת, אני אהיה בת 60 נראה לי
נשבעת בשכן שלי שמתגעגעת
מלא זמן לא ראיתי לך

מצוטטת

New member
תGידי.........

השכן......Zה...... ההוא מה מככב עכשף שם בלמעלה
רוצה לראות לי......
לשכנים.....

החתולית

New member
שאלת ? אני עונה

עוד פחות משעה אני הולכת הביתה ולוקחת את הילדון לסרט - נכון כיף לי ? חוץ מזה: אני רעבה ולא מצליחה להחליט מה אני רוצה לאכול, אני מתגעגעת לבחור שחזר למילואים, ואני מחכה שתבואי אלי לעזור לי לאפות משהו עם שמרים בפעם הראשונה בחיי. מסקנה: וואלה, שלומי לא רע בכלל :)

יכולה לעזור לך בינתיים ברעיון לאוכל

מה דעתך על ממולאים ??? חחחחחחחחחחחחחחחח ואין בעיה, אבוא לעזור לך עם עוגת שמרים, רק השאלה איפה את גרה

היונדאי נמכרה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

והוא לא אמר לי
אבל יש לי את סוזי

למעלה