שרשור סופעונה

אני ממש מבקשת מכם../images/Emo70.gif../images/Emo150.gif

שתגידו לי מה שלומכם היום

עווד ויוסוף היו כאן אתמול ../images/Emo13.gif

רצו לנקות לי את השטח מאחורה, אמרתי בסדר, הסכמתי (בדרך כלל זה הסכמתי ולא הסכמנו) על מחיר ועווד ויוסוף אמרו שיבואי היום בבוקר, כמובן שאמרתי להם שאני לא יהיה בבית, אבל בעלי יהיה בבית, חוזר ממשמרת , אבל זה בסדר "הוא לא יתעורר מהרעש" לעווד 2 עינים, אחת מסתכלת לירושלים והשניה לפתח תקוה, קשה מאד ליצור איתו קשר עין, אבל ניסיתי בחיי שניסיתי (שבועת צופים) והדברן והשואל יותר, יוסוף לעומת זאת נראה כמו מדריך לשלח, כובע רחב שוליים תרמיל גב על הגב, משקפיים ושקט יותר, עושה מה שאומרים לו. אני לא אלאה אתכם בכל הסיפור, אבל היום הם הגיעו, עווד קורא לי לראות איך ניקו, האמת?????????? סוף הדרך, אפילו את המרפסת רצו לסדר לי, אמרתי שלא צריך (מסכנים, גם ככה לא הרוויחו הרבה ממני) אבל השוס היה כשעווד שאל אותי : גם את שוטרית? (עם ר' מתגלגלת) הסתכלתי לעווד בעינים (כן, העינים ההן) וניסיתי לפענח את המילה, ירד לי האסימון, ואמרתי "בטח, גם אני שוטרת, במשמר הגבול עווד ענה "אההה" מה לעשות? עדיף לשקר מאשר יחמדו לי את הבית, לא?????

שחר חדש1

New member
אני מקווה..........

שכשאת מסכימה איתך על המחיר את זוכרת שהעבדות עברה מהעולם........

בטח עברה מן העולם

אבל גם זוכרת שיכולה לשלם רק מה שיכולה לשלם, לצד השני נשאר להחליט אם מסכים. שום דבר לא בכח. אפילו שאני "שוטרית" במשמר הגבול
בערב

crisRobin

New member
הוא עוד יענה לך פה

תמשיכי תמשיכי ובסוף עווד יענה לך כאן בשירשור

תראי ..

בעצם את לא רואה תשמעי... אופס את גם לא שומעת אז תביני.. טוב..את מבינה
שלומנו אחלההההההההההההההההה

עמיתוש ../images/Emo24.gif

כמה כיף לראות אותכם בשעות כאלה טוב נשאר לי עוד קצת ויללה בלגן עם הילדים

../images/Emo6.gif זה החם נשבעת לך

יום אחד איתם וכבר חם לי יותר ובכלל עד שאני כבר בבית גם משתלטים לי על המחשף אנחנו אחלה באמת שלומנו טוב

וואלה פיצול חחחחחחח

תשמעי אפילו הזמנתי את הילדה אחרי איזכור סיסמא מי יכל לזכור את כל הסיסמאות האלה

vered 37

New member
MISS U.S.A פתחת לנו ת'בוקר

בגוד מורנינג באינגליזית.. אז בואי אומר לך... בעברית שלומי טוב בצרפתית COME CI COME CA (ככה ככה ) הבטיחו לי טיול בשאנז אליזה וביטלו !!! אין לאנשים מילה! ברומנית.. צ'בה צ'בה ( "משהו משהו ") אולי בהמשך יהיה שיפור מי יודע.. בזמן האחרון יש אינסוף הפתעות !!!!

למעלה