שרשור נצל"שים

M i N i M i K i

New member
בריטני מקליטני

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LKjTaPKFcoc בסרטון החביב כאן ניתן לצפות בבריטני קוראת במוזרות מדהימה קטע שקורא למקסיקנים לתרום לילדים במשהו שנקרא TELOFAN. עזבו את זה שלא הבנתי למה התרומות , ולמען הכנות לא כזה מעניין אותי, די נשבר לי כבר מההקלטות המגוכחות האלה שהיא קוראת. בחיי.

M i N i M i K i

New member
היא גם הקריאה את השם האמצעי שלה מתישהו

באיזשהי תוכנית. זה ניהיה מתסכל. ומביך. שכזה היא שואלת [בהקראה] "מה השם האמצעי שלי" ואז בתוכנית אירוח שם יש דיון על מה השם האמצעי שלה ואז היא מקריאה את השם המלא שלה. משהו מחמיא נורא.

Shiri from the block

Active member
זה באמת עידכונים ולא נצלשים אני מבינה שאני צריכה לפתוח שוב שירשור על הקטע הזה

Itzik200

New member
מה לא בסדר איתה?!

אני מסכים שזה נהיה כבר מגוחך ברמה חדשה. לפחות שתקריא את זה נורמלי כמה קשה זה כבר

tali44

New member

YBNS

New member
למה אין בDVD החדש מאחורי הקלעים?

לא אמרו שיהיה משהו?

אז מסתבר שבריאן חי ויש לו בת חחחח

לפני כשבוע בריט צייצה שהיא אוהבת את הבגדים של גוון סטפני ושהיא רצה לקנות לאחיינות שלה. היום היא רשמה שאחיה אהב מאוד כיסוי לאייםון שאפשר להעמיד אותו וביקש שתקנה לו. 19 דולר. קטן עליה חחחח. והוסיפה שזה כדי שהאחיינית תצפה בסרטונים טוב יותר חחחח. אני רוצה תמונות משפחתיותתתתת !!

YugiBoy

New member
במילים אחרות, היא מקבלת כסף כדי לצייץ דברים.

אבל היא חמודה אין מה להגיד

RedOne8

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעע

השמיעו את IO במקדונלדס
הייתי בשוק!!!!!!! הם לא שמים את המוזיקה ממש חזק, ושיר לפני היה את שירי מימון ושמעון בוסקילה שרים תשיר הזה של שרית חדד שנגמר "פתאום נפלתי לבד לאדמה", לא יודע איך קוראים לו והוא דווקא סבבה אבל אני מתעב את השילוב הזה של שירי ושמעון (הוא כל כך מושך אותה למטה! ממש שילוב רע) אז לקראת סוף השיר הייתי כזה "טוב די אני לא יכול להמשיך לשמוע..". ואני מזכיר לכם שהמוזיקה חלשה ואני מכסה את האוזניים למשמע הדואט המזעזע במדינה, אבל אז אני שומע בקושי שכזה קול הקורא "TRYNA SAY GOODBYE BUT ITS HOT N HEAVY".... קפצתי מהמקום, אין הייתי בשוק! ואז התחלתי לשיר ביחד איתה את כל השיר לעיניי אחיי הקטנים שנדהמו מהמהירות בה אני מצליח לפלוט מפי מילים באנגלית. תאכלס היא שרה די מהר והם בכיתה ב' וג'.... אבל עדיין!!!!! זה היה כזה מושלם
וגם ממש הבהיר לי כמה שהוא יכול לתפוס בקרב הציבור.יהיה סינגל מעולה אם וכאשר

למעלה