שיואו באמאשלי נוסטלגיה גמאני אוהבת אותך! אהע וגם אותך נגה! D: חה אמ -.-
S shooroo New member 22/7/06 #68 שיואו באמאשלי נוסטלגיה גמאני אוהבת אותך! אהע וגם אותך נגה! D: חה אמ -.-
S Stinki Winki New member 20/7/06 #37 מה עם המשחק מחשבה ההוא (שצריך לשנות את הכתובת כדי להתקדם לפי רמזים בתמונות) שהתשלט לנו על כמה וכמה אופים ושמעולם לא סיימתי אותו כי לא עזרו לי בשלב 12
מה עם המשחק מחשבה ההוא (שצריך לשנות את הכתובת כדי להתקדם לפי רמזים בתמונות) שהתשלט לנו על כמה וכמה אופים ושמעולם לא סיימתי אותו כי לא עזרו לי בשלב 12
0 000יובל000 New member 20/7/06 #39 חח. היה גם עוד משחק שאני לא זוכרת איך קוראים לו אבל זה היה משהו עם איש שהולך מתוך שינה.
ש שושה היפיופה New member 20/7/06 #52 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאהאה../images/Emo2.gif גמאני לא סיימתי תביאו קישור
M Miss Naama New member 22/7/06 #75 העאהאעה. טוב שהזכרת אני עדיין מרגישה כל כך מטומטמת שלא הצלחתי לעבור את שלב 2 ;________________; [או שלוש, נו ;[]
העאהאעה. טוב שהזכרת אני עדיין מרגישה כל כך מטומטמת שלא הצלחתי לעבור את שלב 2 ;________________; [או שלוש, נו ;[]
B Black Pearl666 New member 20/7/06 #40 ../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif כשרק הצטרפתי אז תמיד היו מגיבות תגובות כמו "לגרדום " ו"מותי!!" ואז מיכל ומיכל התעצבנו ואמרו להפסיק עם התגובות האלה
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif כשרק הצטרפתי אז תמיד היו מגיבות תגובות כמו "לגרדום " ו"מותי!!" ואז מיכל ומיכל התעצבנו ואמרו להפסיק עם התגובות האלה
S Shusho New member 20/7/06 #41 כת השירה? ../images/Emo13.gif ! מישהי זוכרת את זה בכלל? ואת מיכל קסטן. ואת מירי. ועומרי חח "ציירי את האוזר" באחד המפגשים... פיייי נפרדנו לפני איזה שנתיים
כת השירה? ../images/Emo13.gif ! מישהי זוכרת את זה בכלל? ואת מיכל קסטן. ואת מירי. ועומרי חח "ציירי את האוזר" באחד המפגשים... פיייי נפרדנו לפני איזה שנתיים
W Wandering Star New member 20/7/06 #46 וואאיי איזו נוסטלגיה! וסול ושי וענת... עזבי, אני עוד זוכרת איזו תגובה בונה מצויינת שנתת לי פעם (עוד לפני שנהיית מנהלת בכלל). הו, מאז אני סוגדת לך בסתר. פוסטרים של מיכל שושו מעטרים לי את החדר, באמאשלי . הייתי חדשה וזה, מי הגיב לי בכלל?
וואאיי איזו נוסטלגיה! וסול ושי וענת... עזבי, אני עוד זוכרת איזו תגובה בונה מצויינת שנתת לי פעם (עוד לפני שנהיית מנהלת בכלל). הו, מאז אני סוגדת לך בסתר. פוסטרים של מיכל שושו מעטרים לי את החדר, באמאשלי . הייתי חדשה וזה, מי הגיב לי בכלל?
S Shusho New member 20/7/06 #42 אוקיי והמפגש הענקי של ה52 בנות? בקיץ לפני שנתיים עשינו עיגול ואני הייתי באמצע ונראינו כמו קייטנה .
ת תקלטו אני סשה New member 20/7/06 #43 שרשור אהבה שעשיתי, כמובן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=76252002
B BiDriL New member 20/7/06 #53 ../images/Emo176.gifממממ...XP" פם הייתי ממש נעלבת מתגובות בונות לויודעת מה היה איתי XDDDDDDDDDDDDDD אעאעאעאע אני מתגעגעת לבנות של פעם [ממחר אין אינטרנט.הורי.]
../images/Emo176.gifממממ...XP" פם הייתי ממש נעלבת מתגובות בונות לויודעת מה היה איתי XDDDDDDDDDDDDDD אעאעאעאע אני מתגעגעת לבנות של פעם [ממחר אין אינטרנט.הורי.]
I InvisibleTouch New member 20/7/06 #54 איפה התמונה של ליז עם השלט: "אתה סוגד לאיש תרנגול". וואו זה ממש נוסטלגי. אני זוכרת את הבייס המפחיד הזה, פעם אפילו מישהי עשתה ממנו פקאצה.
איפה התמונה של ליז עם השלט: "אתה סוגד לאיש תרנגול". וואו זה ממש נוסטלגי. אני זוכרת את הבייס המפחיד הזה, פעם אפילו מישהי עשתה ממנו פקאצה.