שרשור נוכחות.

deadXend

New member
../images/Emo12.gif גמאני פה..ברך

שם?שירע גיל?14 מאיפה?כוכב יאיר מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום?את הפיפלים! כמה זמן את/ה בפורום? ממממ מרגע שהוא נפתח ככה איזה ציון, מ1 עד 10, את/ה נותן/ת לפורום?10000 מסר לאומה? שתוק גבר גבר.B|

Beautiful Scar

New member
פיפלים!!!! ../images/Emo9.gif

חח ממצב וומאן?

double O S

New member
בקשה חשובה!!!!!!11../images/Emo96.gif

סתם לא
אבל די להגיד שאתם הכי אוהבים את האנשים תגוונו קצת מזה:[[ הבנו שאתם אוהבים אותי, ופעם הבאה תכתבו "את שמוליק", "את האנשים" גורם לי להרגיש שמן

double O S

New member
טלי, לשקר זה לא פתרון../images/Emo4.gif../images/Emo96.gif

עדיף להודות וזהו

XD../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

בשבילך: מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום? את האנשים, אבל גם את שמוליק.

SPFAN

New member
יאללה, גמני אקריב ת'הודעה הזאת לך

מה אתה אוהב בפורום? את האנשים, אבל הכי את שמוליק השמן

Beautiful Scar

New member
../images/Emo3.gif

מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום? לבעוט בתחת לשמוליק הג'ינג'י השמן (H)

xX fAkE LoVe Xx

New member
פה!

שם? קרן גיל? 14 מאיפה? נס ציונה <עיר הכיכרות> מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום? ההההככללללל!!!! כמה זמן את/ה בפורום? שבועיים כמעט.... איזה ציון, מ1 עד 10, את/ה נותן/ת לפורום? ~*+10+*~ מסר לאומה? יאייי

m i c k e y 15

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

שם? מיכל גיל? 15 מאיפה? קרית ביאליק מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום? נחמד פה..עם כל האנשים.. כמה זמן את/ה בפורום? לא הרבה אולי 3 חודשים.. איזה ציון, מ1 עד 10, את/ה נותן/ת לפורום? 10!! אין על הפורום הזה! מסר לאומה? אקונה מטטה

yaelhr

New member
נוכחת!

שם?יעל גיל?14 מאיפה? רעות.. יאיי.. מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום? את האנשימים.. כמה זמן את/ה בפורום? הממ..
לא זוכרת.. לא הרבה מידי.. איזה ציון, מ1 עד 10, את/ה נותן/ת לפורום? למרות שהוא יבש, אני עדיין אוהבת אותו.. 8.. :] מסר לאומה? תאכלו בטטות. זה יעשה לכם טוב.

למעלה