שרשור נוכחות.

SPFAN

New member
הנני ../images/Emo9.gif

שם? יונתן גיל? 14 מאיפה? מכבים
מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום? את האנשים
כמה זמן את/ה בפורום? אמממ מאז שהוא נפתח
איזה ציון, מ1 עד 10, את/ה נותן/ת לפורום? הייתי נותן לו בדר"כ 10, אבל עקב הגסיסה האיטית והכואבת שלו לאחרונה - 9 מסר לאומה? גמני רוצה בובה של ארתור

Blue Puding

New member
לי יש בובה של ארתור!!!

וגם בובה גדולה של באסטר!!!!!!!!!!!!!! ועשינו לארתור מחוך!!! ופנטגרם!! ופירסינג בגבה כדי שהוא יהיה דלוח ותפל!! כן..הייתי חייבת להגיב למרות שאתה עדיין עוקב אחריי!!

SPFAN

New member
אני גמרוצה ../images/Emo7.gif

וחוצמזה, כבר אתמול הפסקתי לעקוב אחרייך
עכשיו אני עוקב אחרי עדי XD

Blue Puding

New member
ככה אתה נוטש?../images/Emo7.gif

ואני חבתי שאתה אוהב אותי!! *מקפצת בחדר ובוכה..ואז נזכרת שעדיין כואב לי הראש אז אני שוב מפרכסת* עכשיו תצפה ותהנה..סדיסט!!!
*בוכה
*

MayLuvsDoug

New member
הוו אני. ../images/Emo11.gif. כאבוד.

שם? מיי. [והקבוע: פיליפ\צ'ארלי\אמילי\ג'וש.. וזהו? אני כבר לא זוכרת. אה כה גם ריפ.] גיל? 14. ו..8 חודשים.] מאיפה? צור יגאל.. כוכב יאיר.. קראו לזה איך שבא לכם. אותו חור.|: מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום? את גלאד ושירה.
כמה זמן את/ה בפורום? מאז שהוא נפתח..
איזה ציון, מ1 עד 10, את/ה נותן/ת לפורום? 9340809842 מסר לאומה? תאכלו אוכל סיני, שמנימ.

MayLuvsDoug

New member
הא כה עוד מסר >>>>

שירע היה בנזונה עכשיו!!!1 וונאבי סשנים זה כיף.

Rose131

New member
ME../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

שם? נועה גיל? 14 מאיפה? ירושלים\מבשרת מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום? מפגשים
כמה זמן את/ה בפורום? אע.. חודש חודשיים... איזה ציון, מ1 עד 10, את/ה נותן/ת לפורום? אממ.. i don't know
מסר לאומה? נמנמ....

Edgar Davids

New member
be to me the hiding place tonight..

שם?גיל גיל?17 מאיפה?סוד כמוס לפרה ולחמוס מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום?את טלי
כמה זמן את/ה בפורום?מההתחלה איזה ציון, מ1 עד 10, את/ה נותן/ת לפורום?9 ורבע חסר קצת מסר לאומה?יש קופיקו בשישי ובשבת כולם לראות!!!

Dorin555

New member
אניני

שם? דורין גיל? 14 מאיפה? הרצליה מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום? אני אהייה מקורית ואגיד.. כלום
כמה זמן את/ה בפורום? בערך חודש אחרי שנפתח איזה ציון, מ1 עד 10, את/ה נותן/ת לפורום? 8, גוסס ואנשים נעלמים. מסר לאומה? פופקורן זה טוב !!!
*סגידה*
*סגידה*
*סגידה*
*סגידה*
*סגידה*
*סגידה*
*סגידה*

double O S

New member
יה../images/Emo96.gif

שם? יש גיל? עוד חדשיים 17 מאיפה? מפה מה את/ה הכי אוהב/ת בפורום? את המנהל השווה שלו
כמה זמן את/ה בפורום? מהשניה הראשונה בערך
איזה ציון, מ1 עד 10, את/ה נותן/ת לפורום? 10000000000000000000000000 מסר לאומה? תאהבו אותי, אני ג'ינג'י

למעלה