שרשור "נדפקו לי החיים"

junir

New member
שרשור "נדפקו לי החיים"

או: איך סיינפלד נכנס לי לחיי היום יום ואין תרופה. 1. כל פעם שמשהו מעצבן קורה התגובה המיידית שלי היא That a shame גם אם אף אחד לא מבין אותי. 2. אני תמיד מחכה ל my thank you wave ואם אני לא מקבל, אני מיד צועק Hey buddy, where is my thank you wave - תמיד. 3. כל פעם שהשיר של פאטולה קלארק Downtown מושר ברדיו, אני מנתח אותו במקום ליהנות ממנו. 4. כל פעם שאני עושה כביסה, אני מחפש את הגרב שניסתה להשתמש במועדון הלילה של הבגדים כמסלול בריחה. 5. אני תמיד זורק לאשת את ה TV Guide, מסרב להגיש לה אותו ביד ואני מצפה לאחלה סרטים כשאני קונה אותו. 6. אני מסרב לחנות בחניונים, עם קצת מאמץ לא אצטרך לשלם. אוקיי, זאת טעימה קטנה, אני מניח שכל יום אני אזכר בעוד כמה דברים, אין לי ספק שיש עוד מאות כאלה. שרשרו לכאן איך נדפקו לכם החיים, ואיך פעולות יומיות, הסתנפלדו פתאום.

SaintJohn

New member
גם אני אומר הרבה That's a shame

אבל רק למי שמבין, ולמזלי יש לי חברים שמבינים. אני גם מרבה להגיד Giddy-up בתוספת
. בערך כל דבר שאני מדבר עליו עם חברים שלי, אני תמיד קופץ ואומר "זה כמו בסיינפלד, ש...", אין סוף לדברים האלה.

maormp

New member
שוב, חלק משלי

1. שאני רואה מחשוף, אני מעיף חצי מבט וממהר להסתכל הצידה. 2. מתעצבן על נהגים שלא מנפנפים לתודה שאני נותן להם להיכנס לפני 3. שאני שותה קפה בלי עוגה אני מרגיש אידיוט 4. כל פעם שאני שומע, רואה,קורא את המילה stockholm הדבר הראשון שעובר לי בראש זה jerry, that's in sweden 5. כל פעם שיש משהו שאני לא יודע איך לעשות אני אומר לעצמי , maybe i'm not a pensky material

כמה משלי

כשאני שומע בדיחה חדשה או סתם שאני ממלא דלק בסונול ורואה את השלט "גולד-דיזל" עובר לי בראש הקול של קני באניה: that's gold, Jerry, gold ! לפני כמה שנים כשהייתי משחק עם חברים בפלייסטיישן ב-tekken והייתי מקבל לקרב את נינה, הייתי אומר כאילו בטבעיות: "ני ני ני ני - נינה !" (בחיקוי של ג'ורג' כמובן) כשאני חולה וחושב על הנורא מכל, עולה לי לפעמים לראש: lupus ? is it lupus ? יש עוד הרבה דוגמאות, אבל זה מה שקפץ לי ישר לראש.

maormp

New member
נראה לי שאתה מתבלבל

ג'ורג' אמר ני ני ני ני ננה, ואז הלך לאכול מתוך הפח... מי שאמרה נינה, נינה ניייינהההה, היתה איליין בפרק ההפוך. והרגת אותי עם ה Lupus, אחד הקטעים הגדולים של ג'ורג' ונראה לי שהוא אמר זה פעמיים במהלך הסדרה

j crew

New member
מדהים כמה יש לכולנו במשותף

להזכירכם ב4 שנים האחרונות אני גר במדינה ש95 אחוז ממנה לא יודע בכלל מה זה סיינפלד מה שהופך את השגרה היום יומית הסיינפלדית לגם סוג של מאבק אז קודם כל כמובן כמו כולם אני צועק כל פעם כמו משוגע where is my thank u wave give me my thanks u wave כשאני שומע את DOWN TOWN אני תמיד עושה את התנועת יד של גורג ב u can forget all ur... לפני בערך 10 שנים כששודר הפרק the kiss hello החלטתי כשסטרילי שמכבד את עצמו ללכת בעקבות גרי ולא לנשק יותר לשלום אף אחד חוץ מאמא וסבתא מה שגרר כמובן את הכללתי כסנוב ונידוי מסוים אבל לצערי בזמן האחרון נשברתי ויש לי מספר אנשים שאני מחויב איתם בנשיקה לשלום אבל עדיין אני שומר על רשימה מאוד מצומצמת!!! כל פעם שיש לי ספק לגבי כשירותו של החלב אני מחקה את גורג שמריח לקריימר את החלב בבית קפה אחרי שהוא הקיא על סוזן וכמובן כל פעם שמישהו חולה אני צועק לו לופס אי איט לופס? ובגלל שיש כאן גם מעט ילדים אני אנסח את זה בעדינות...כל פעם שאני נאלץ להשתמש באמצעי מניעה מסוים בזמן פתיחתו אני נזכר בגורג סוזן וגרי...זה כמו מירוץ נגד הזמן ולמזלי אף אחת לא התחרטה בדרך והכי חשוב אין יום שעובר במהל 10 השנים האחרונות של חיי שלא נזכרתי בו ברגע ציטוט או משהו שקשור בסיינפלד

Optimus_Prime

New member
מהקל לכבד

ראשית, כפי שכולם אמרו - כל סצינה ודיאלוג בחיי אני תמיד נזכר בו כ - "היה פעם בסיינפלד" וכו'. עוד כמה דברים שקורים לי : 1. Hello newman, hello jerry הופך להיות חלק מתחילת כל שיחה. רק שאף אחד לא מבין :< 2. שוב, כמו כולם, ציטוטים ואימרות שמתאימות לאירוע.. גידייאפ נפלט מדי פעם .. :p 3. תיאוריות נפוצות שאצלי בשימוש : תיאורית העולמות של ג'ורג', תיאוריית הEVEN STEVEN של ג'רי עם ג'ורג' ואיליין.4. אני נותן המון דוגמאות לחברים שלי על הסטנדאפ של ג'רי והאימרות שפר שלו, כולל אחת מהאהובות עלי : "פרידה זה כמו להפיל מכונת משקאות. אי אפשר לעשות את זה בפעם אחת, צריך לנענע את זה קצת לצדדים ואז להפיל". 5. פעם ניסיתי את הטריק של ג'ורג' (שג'רי יישם..) עם המאנז'. זה עבד. לא מתכוון להרחיב יותר

j crew

New member
אולי הייתי צריך להשתמש בזה במקום להגיד

שזה לא כמו בצוללת ששנינו צריכים לסובב את המפתח ואז לקבל סטירה (כבר אמרתי שאנגליות לא רואות סיינפלד?!) תאמין לי הדרך הכי בטוחה זה its not u its me עובד יופי ונותן לה תחושה שמה לעשות הוא דפוק אני לא אשמה למרות שאל תפיץ את זה יותר מדי בסוף זה יחזור אלי כבומרנג

למעלה