שרשור נגנים

ibanez master

New member
שרשור נגנים

סתם חשבתי אולי נעשה שירשור נגנים, :) כלי נגינה: זמן שאני מנגן/ת: שירים שאני יודע/ת לנגן:

einatit4

New member
רק כי הבית ספר הכריח אותי../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

כלי נגינה: אורגנית
זמן שאני מנגן/ת: מכיתה ג' עד כיתה ו' [וזהו
] שירים שאני יודע/ת לנגן: טיטאניק, התקווה, יונתן הקטן ועוד כל מיני שנתנו לנו וכרגע לא עולים לי בראש

shirush1112

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif../images/Emo212.gif../images/Emo142.gif../images/Emo168.gif אמ.

אני מנגנת בחצוצרה,גיטרה,אורגן,אורגנית,חלילית. מן הסתם שחלק אני מנגנת יותר טוב.
אני מנגנת על חצורצה 4 וחצי שנים,גיטרה חצי שנה אורגן וזה אני מנגנת כשיוצא אז זה לא בדיוק עניין של שנים,חלילית אני מנגנת מלפני ממ 5 שנים.
אני לא אתחיל לספור את השירים כי אנלא אצא מזה.

עונה :)

כלי נגינה: תופים זמן שאני מנגן/ת:שנתיים שירים שאני יודע/ת לנגן:בעיקרון הכל תלוי במהירות וכאלה , אני לא מנגנת עם תווים... בקיצור הרבה חחח

../images/Emo13.gif

כלי נגינה: פסנתר זמן שאני מנגן/ת: שנה רביעית... שירים שאני יודע/ת לנגן: הוו המון....

NA BoldAs Love

New member
אבא אמר שחייבים השכלה מוזיקלית

כלי נגינה:גיטרה זמן שאני מנגן/ת:שנה וחצי שירים שאני יודע/ת לנגן: לא מפרטת למה מה קרה...

ליעתע

New member
אני ../images/Emo13.gif

כלי נגינה: תיפוף על הבטן זמן שאני מנגן/ת: כמה שנים טובות. מילדות אמרו לי שיש לי כישרון לזה! שירים שאני יודע/ת לנגן: אני יותר בקטע של אילתורים
בלע.

ericman

New member
=]

כלי נגינה: קרינט , סקסופון ( ופסנתר וגיטרה בקטנה ) זמן שאני מנגן/ת: קלרינט - 5 שנים . סקסופון - אממ אני יודע לנגן , לא למדתי ופסנתר וגיטרה גם סתם לקחתי וניגנתי שירים שאני יודע/ת לנגן: שאלה נורא מפגרת .. תביאי תווים ואני ינגן

zohar d

New member
../images/Emo47.gif

כלי נגינה: בס. זמן שאני מנגן/ת: עוד חודש, שנתיים. שירים שאני יודע/ת לנגן: כל דבר שאני ארצה.

ROTEM789

New member
../images/Emo168.gif

כלי נגינה: גיטרה [לומדת תופים] זמן שאני מנגנת: 3שנים :p שירים שאני יודעת: וואו להתחיל עכשיו לכתוב את כולם?! עדיף שלא P:

moi

כלי נגינה: גיטרה, בס, תופים, חלילית, חליל צד זמן שאני מנגן/ת: גיטרה 4 שנים, בס שנתיים, תופים שנתיים, חלילית מכיתה ב' חליל-צד מכיתה ד' שירים שאני יודע/ת לנגן: מה שתרצו:]

תו 69

New member
../images/Emo204.gif גיטרה ../images/Emo168.gif

כלי נגינה: גיטרה, אורגן זמן שאני מנגן/ת: בגיטרה בערך שנה באורגן משהו כמו 8 שנים אבל הפסקתי תקופה ארוכה, אני יודעת ת'בסיס שירים שאני יודע/ת לנגן: באורגן אני יודעת ת'שיר של טיטאניק , את יומן מסע של אביב גפן , ות'שיר של אלדין D: בגיטרה כמעט כל שיר ידוע :] ד''א קנו לי ליומולדת גיטרה חשמלית .. בחשמלית אני יודעת בעיקר שייגעצ.. guns and ruses , ועוד כל מיני..

WIpE ouT

New member
עכשיו אני../images/Emo6.gif

אממ כלי נגינה- גיטרה זמן שאני מנגן- בקרוב סוגר שנתיים שירים- יש מליון מה אני יתחיל לספור עכשיו? רק בשביל ל"ג בעומר האחרון למדתי איזה 40...

טל 182

New member
אני...../images/Emo13.gif

הייתי במגמת מוסיקה ביסודי...מכיתה ג' עד ח' (כולל)...ועכשיו אני דיי בהפסקה אבל אני רוצה לחזור לנגן בקרוב. אז ככה... כלי נגינה: חלילית סופרן, חלילית אלט, גיטרה, אורגנית ודרבוקה (דרבוקה זה חלק מכל החבילה...מה לעשות...למרות שזה היה דיי מגניב...) זמן שאני מנגן/ת: חלילית סופרן ואלט - 6 שנים, גיטרה - 3 שנים, אורגנית - 4 שנים, דרבוקה - שנתיים. שירים שאני יודע/ת לנגן: להתחיל לספור?! אתה צוחק...בקיצור - הרבה!

גרנולה8

New member
I LIKED THAT!!!!!!

כלי נגינה: גיטרה זמן שאני מנגן/ת:שמונה שנים שירים שאני יודע/ת לנגן: פי.. המון אתם יודעים משהו? חחחחח זה היה קצר וקולע. I LIKED THAT

למעלה