שרשור נגנים

Frankielover7

New member
../images/Emo168.gif

כלי נגינה:חלילית
, גיטרה ובאס
זמן שאני מנגן/ת:על כל דבר זה שונה. גיטרה לפני הבאס וזה לא היה לפני הרבה זמןXD שירים שאני יודע/ת לנגן: הווואעה, הרבה D:

orel4400

New member
עונהה בעעעעעעע

כיתה ג' עד ה' ניגנתי בחליל מכיתה ו' עד ח' ניגנתי בחצוצרה... הייתי יודעת לנגן את כל השירים ובטקסים הייתי מנגנת את "התקווה"

Shampoo28

New member
האאע.

כלי נגינה: אורגנית[הייתי כזאת חננה דאמ.] זמן שאני מנגן/ת:מכיתה ב' עד ו' בערך תחשבו לבד[אני לא בו' XD פשוט הפסקתי] שירים שאני יודע/ת לנגן:כרגע?כלום שכחתי הכל חוץ מלקרוא תווים..

..

אני מנגנת בגיטרה(כל הסוגים),חליל ועוד כמה גיטרה התחלתי לפני 4 שנים אבל הספקתיי בגלל סיבהה (מוצדקת מאודד) והתחלתי שובב לפני חודש :) חליל מגיל 6 בערך.. נ"ב.. אנלא חדשההה פשוט לא הגבתי פהה הרבה בגלל שהיה לי מסעע ויש לי כל מיני חובות שהייתי צריכה להשלים בביצפרררר

liavii

New member
אממ

כלי נגינה:סקסופון,פסנתר,וקצת גיטרה.שנה הבאה אני מתחילה ללמוד רציני.. זמן שאני מנגנת:ניגנתי שנה ומשו על סקסופון בתחילת השנה עזבתי,ועל פסנתר ניגנתי 6 שנים XP שירים שאני יודעת לנגן:יש מלאאא..

furfur23

New member
../images/Emo108.gifאני..

כלי נגינה: גיטרה זמן שאני מנגן/ת:כמעט שנה שירים שאני יודע/ת לנגן:ואני באמת אתחיל לפרט?XD

גיטרה...

אני ממש אוהבת את זה אבל רק עכשיו התחלתי..... ווואי אני ממש מעריצה אנשים שמנגנים.....

shelly malka

New member
עניתיעניתיעניתי....

כלי נגינה:גיטרה וברגע שאני ילמד לנגן עליה יהיה ליגם גיטרה בס=]. זמן שאני מנגן/ת:בערך חצי שנה שירים שאני יודע/ת לנגן:פאק..אני בקושי יודעת לנגן יונתן הקטן...אבל אני יודעת smoke on the water או איך שלא כותבים את זה..

למעלה