שרשור מרמור

amitk80

New member
שרשור מרמור

יאללה אני בעד לפתוח את הנושא בהשראת זיגזג8 ומירב. מי נותן השירות הכי שנוא עליכם באוניברסיטה? מה הכי מרגיז אותכם באוניברסיטה? האם יש מרצה שאתם לא סובלים באוניברסיטה? אני אתחיל. אני שונא את אגף המחשוב באוניברסיטה כיוון שהם לא יודעים לתת שירות ומה שהם כן נותנים הם עושים את זה בצורה גרועה. כיתות המחשבים תמיד מלאות, מחשבים נתקעים, אין הרבה תוכנות שעובדים עליהם שאפשר להשיגם בבית ומה שכן אז הרשיון לא מספיק זמן וצריך לריב איתם כמה חודשים טובים כדי להוציא מהם משהו. הכי מרגיז אותי באוניברסיטה האטימות של דיקנט הסטודנטים שלא באמת מייצג את הסטודנטים והצפיפות באוטובוסים. יש מרצים שאני לא אוהב בחוג לסטטיסטיקה וזה בקורס מבוא לסטוכסכטים כיוון שלא באמת אכפת להם מהסטודנטים והם משחקים ראש קטן... שבת שלום

deathcaster

New member
הערות וקצת סנגוריה

אגף המחשוב: מעולם לא היה לי בעיות איתם, ותמיד שביקשנו עזרה, קיבלנו (בין אם אני כמשתמש בודד ובין אם המעבדה שלנו), המינוס היחיד הוא שמעבדה מזמינה מחשב חדש, היר צריכה לחכות המון זמן עד שהוא מגיע, אבל זה קשור לבירוקרטיה תקציבית ולא לאנשי המחשב. בנוגע לכיתות המחשבים - אני מכיר רק את הכיתות בקומה 500 בבניין הראשי, והן בסדר גמור (במיוחד הכיתות לתארים המתקדמים, שקט שם תמיד עד שאפשר להירדם) בנוגע לתוכנות, אני לא יודע מה איתך, אבל כל תוכנה שהייתי צריך להשיג בכדי לעבוד איתה, מאז 2004 שהתחלתי ללמוד, השגתי בגרסה מלאה. אם תצטרך משהו.. אתה מוזמן לבקש ממני במסר. דיקאנט= לא רלוונטי, לא יכול לחוות דיעה... אבל זה באמת נראה בעין בלתי מזוינת אחת מעמדות "האבטלה הגלויה" באוניברסיטה, וישנן לא מעט כאלו. מרצים בסטטיסטיקה= אני יכול להזדהות למרות שאני לא לומד סטטיסטיקה, היה לנו קורס בסטטיסטיקה, ואני מרגיש כמוך. מה אני לא אוהב באוניברסיטה ? אפשר לסכם הכל במילה אחת : אדמיניסטרציה, משהו שהאוניברסיטה לוקה בו בחסר, כמעט בכל אספקט מנהלי, יש למוסד הזה עוד הרבה מה ללמוד, וזה מתחיל עם מזכירויות חוגים, מתן ציונים במסגרת זמן הגיונית, הזמנות ציוד מכל הסוגים שנתקלות בטחנות רוח בירוקרטיות ענקיות.. מריבות קטנות בין חוקרים בכירים, שלא פעם מעכבות מחקר של סטודנטים.. הזלזול הלא מוסבר בבוגרי מכללות מצד חוקרים בכירים באוניברסיטה, למרות שיש להם הרבה מאוד בוגרי מכללות גם כסטאז'רים, גם כמאסטרנטים, גם כדוקטורנטים ואף 2 פוסט דוקטורנטיות שמנהלות מעבדות... אהה כן... וחוסר האיזון של המחירים בין המזנונים השונים באוניברסיטה, זה מרגיז שכוס קפה עולה בכל בניין מחיר אחר למרות שהיא אותו הגודל, זו אוזלת יד הן של המוסד האקדמי (שמראה על זלזול בלומדים ובעובדים בו) והן של האגודה שאמורה לאכוף פיקוח מחירים.

לגבי הדיקנאט

הסגל שם מאוד עזר לי, ושמעתי מעוד אנשים שבדלת הפתוחה אצל הדיקן (בימי שלישי) כמעט תמיד מקבלים סיוע.

מֵירַב

New member
אני לא יודעת לגבי הדיקן הנוכחי, לא מכירה אותו

בכלל, אבל הדיקן שהיה בזמני - רון(?) משהו - העניק לי שירות מעל ומעבר לציפיותיי, עם המוווווון עזרה מכל עבר. כנראה שזה תלוי מי הדיקן

zebrafish

New member
מריבות בין חוקרים?

נשמע מעניין...
ספר לי על זה בהזדמנות

מֵירַב

New member
סוג של מרמור...../images/Emo26.gif

1. קפיטריות, מכונות שתייה, מכונות ממתקים וכיו"ב - אין אחידות במחירים, שדי ממוקמים בשמיים בהשוואה לטכניון(!), שם כנראה יש הרבה יותר פיקוח מצד האוניברסיטה / אגודת הסטודנטים. לראייה - גליל מנטוס עולה באקדמון 2.80 ש"ח ויכול להגיע גם ל-5 ש"ח בשאר האוניברסיטה. 2. תחבורה ציבורית - כבר דשנו בזה מכל עבר, אבל כן... היא די נמאסה עליי. 3. מחשבים - אחראי חדרי מחשבים צריכים לעבור קורס בכישורים בינאישיים ובדחיפות. אני יודעת שכל ציוד המיחשוב בקמפוס שודרג בשנים האחרונות - אתם לא רוצים לדעת איזו מכה זו היתה בתחילת המאה.. בלאגן! אבל אני משבחת את כיתת 721, שם המחשבים מצויינים. אין כמעט זמן פנוי שם - אבל כשיש, חבל"ז... 4. אגודת הסטודנטים - גוף אימפוטנטי (לא יתבעו אותי על זה, כן?), חסר כל סדר וארגון - ואני ממשיכה להיות חברה בו, לא יודעת למה... 5. מרצים - בלימודים הנוכחיים אין לי בעיה עם המרצים, בתואר הקודם היתה לי מרצה אחת, ש-וואלה, ללמד ילדים בכיתה א' לא הייתי לוקחת אותה. גועל נפש צרוף. 6. ספרייה - אני כמעט ולא שואלת ספרים, כי כמעט הכל נלמד אצלי דרך מאמרים והתו"ת וכו' - אבל לדעתי צריך לסגל את הגישה של הטכניון - פיגורים, איחורים וקנסות: מקסימום נחסמים להשאלה לכמה ימים, אבל לא גובים על כך כסף, בכלל. לא שהיו לי תאקלים עם הספרייה אי-פעם... מצד שני - יש גם הרבה דברים טובים... מצד שלישי - אני, שנשבעתי ביום של קבלת הBA - שלעולם לא אדרוך בקמפוס הזה... מה לעזאזל אני עושה שם כיום?
מירב.

deathcaster

New member
הממממ...

אגודת הסטודנטים לא תתבע אותך.. כי זה גוף אימפוטנטי

FIFI1981

New member
ובמקום הראשון

מינהל התלמידים!!! (גילוי נאות: החתום מעלה סיים את לימודיו לא מזמן ולפחות בשנה הקרובה אין כל דבר שמשייך אותו רשמית לאוניברסיטה להוציא את היותו בוגר שלה. אני מקווה שלאף אחד אין בעיה עם זה) אני מתפלא שאף אחד לא העלה זאת עדיין. 15 אלף סטודנטים שצריכים להיאבק על מקומם בתור בלתי נגמר (בעיקר בתחילת סמסטרים) מול חלון שפעיל שעתיים ביום, אישורים שלא מגיעים בזמן, מחירים מופקעים וחצופים על אישורים מעל הכמות שנראה להם שאנחנו צריכים בשנה, ריביות של השוק האפור במקרה של איחור בתשלום ויחס מחפיר מצד עובדות נרגנות ומסואבות, עם ריח של נס קפה זול, שהטעות הכי גדולה שיכלה האוניברסיטה לעשות היא לתת לישבנן העגלגל קביעות על הכיסא שעוד רגע קורס תחת משקלן העצום. כל זאת היה עוד נסבל אם הן היו עושות את עבודתן כראוי, אבל אם אני צריך לחכות שלושה חודשים מיום שאישור הזכאות לתואר שלי מודפס ועד שאני מוצא אותו בתיבת הדואר שלי, אזי יש פה בעיה...

deathcaster

New member
ממממממ

לגבי התורים, זה באמת פרימיטיבי.. אבל לתארים ראשונים, במנהל התלמידים לתארים מתקדמים אין ממש תורים ענקיים.. ולגבי האישורים, לא יודע מה היה בתקופתך, לא היו לי שום בעיות עם האישורים, מזמינים ומקבלים בלי שום בעיה. זה שצריך לשלם עבור כמות אישורים מעבר למינימום שמקבלים בחינם זה באמת שערורייה. במוסדות אחרים אין הגבלה ואין תשלום. שלושה חודשים לקבלת אישור זכאות ? מאין לך מתי הוא הודפס ? בגלל התאריך שעליו ? שלושה חדשים לקבלת תעודת זכאות לאחר סיום כל החובות למוסד האקדמי זה בגדר הנורמה, אלא אם כן העיכוב הוא יותר מ-3 חודשים והסיבה לו היא סתם כי מישהו/י התעצל/ה לשלוח את המכתב.

FIFI1981

New member
לגבי תארים מתקדמים אני באמת לא יודע

אני מניח שאני אתוודע אליהם בשנה הבאה. התאריך שמתנוסס על אישור הזכאות שלי הוא 26.2.09. מצאתי אותו בתיבת הדואר לפני כשבועיים. בין אם זו עצלנות ובין אם זה הנוהל המקובל זה נראה לי מוגזם. וזה לא שהייתי צריך אותו או משהו. סתם לא מובן למה לוקח לזה שלושה חודשים להגיע מרגע שמתקבלים כל הציונים ואין כל חובות כספיים. גם ככה הן עובדות שם רק שעתיים ביום עם קהל. מה הן עושות בשאר היום?

מֵירַב

New member
האמת, שהשיטה החדשה (בשבילי היא חדשה) של הנפקת

האישורים דרך האינטרנט ושליחתם תוך מספר ימי עסקים הביתה - עובדת עבורי מצויין. בBA זה היה פשוט סיוט. סי-יוט! שעות פתיחה מצומצמות - מיצמצת, פספסת. וגם יחס מחורבן וכיו"ב. לא ציינתי את מינהל התלמידים בהודעתי הקודמת, מפני שאין לי בכלל קשר איתם... ולגבי סגירת תואר + קבלת אישורים וכו' בנוגע לעניין - זה עבר ממש חלק בזמני... לא יודעת למה. מירב.

FIFI1981

New member
שליחת אישורים הביתה?

זה כנראה חדש לגמרי וזה נשמע רעיון לא רע בכלל. אז כנראה שבכל זאת לומדים שם משהו משנה לשנה. כשמגיעה מילה טובה אז מגיעה!

זיגזג8

New member
מרמור שלי :)

כמובן לגבי המעונות: 1. המחיר עבור כביסות מופקע (10ש"ח למכונה!!!!! בעל הבית השתגע!!!), בעוד שבטכניון הכביסות הן חינם. מאוד עצוב שצריך לסחוב ערימות של בגדים מצחינים וחלוקים עם ריח פורמלין הביתה לאמא... 2. המדפסות בחדרי המחשבים במעונות כל הזמן מקולקלות... מי מקלקל אותן כל פעם מחדש? זה נשגב מבינתי... אבל כשאתה רוצה להדפיס משהו בערב, אתה תקוע עם מדפסות דפוקות ואין למי לפנות 3. הצחנה בפדרמן מפחי הזבל היא נוראית. ואני אומרת ברצינות שלדעתי רק מלחיות ליד הזוהמה הזאת אפשר לחלות באיזה דיזיז (disease). קקי של חתולים על הרצפות במעבר, וכו' וכו' וכו' 4. חדרי המחשבים בטליה סגורים עד הערב. למה? לא מובן בכלל... ואם אני גרה בטליה ורוצה להדפיס משהו בצהריים? אז אני צריכה ללכת לפדרמן, לעבור בקומות המסריחות שלהם כדי להגיע לחדר המחשבים היחיד שפתוח ואז לגלות ש... המדפסת דפוקה!!! (אבל ציינתי את זה כבר קודם....)

amitk80

New member
עוד מרמור

אותי דווקא משגע שאגודת הסטודנטים לא נלחמת מספיק למען ציבור הסטודנטים וזה מתחיל בדברים קטנים בתוך החוגים עצמם. הם לא מתחזקים את מאגר הבחינות שלהם ויש שם מלא בחינות ישנות שאפשר סליחה על הביטוי לגרד את הישבן איתם. החוברות ישנות, הם לא פונים לשנה שניה או שלישית אלא רק לשנה ראשונה וזה מגעיל אותי. מגעיל אותי כל התורים במזנון בבניין הראשי שכולם מנסים לחתוך את התורים. וואלה תעמדו כמו בני אדם בתור. משגע אותי שתרגילי בית לא מוחזרים בזמן והפתרונות הם בכתב כזה קטן שהעינים יוצאות לך ואין עם מי לדבר. תמשיכו להוציא קיטור

מֵירַב

New member
מעולם לא נתקלתי במאגר בחינות מעודכן שמה../images/Emo26.gif

ואותי מגעילות המשגיחות במבחנים. סתומות בלחץ! קשקשניות בלאי!

למעלה