שרשור מצעד!

RJlake

New member
מי שפה שיגיד מה הוא כותב

ואם כותבים אז לכתוב כמו שצריך את השמות ולא לקצר ולא יודעת מה כי זה מעצבן

RJlake

New member
היה היה

1984 מקום 8 - Depeche Mode - People Are People שיר יפה

RJlake

New member
מסביב לעולם../images/Emo222.gif

במקום הראשון במצעד הלבנוני
Kelis Ft. Cee-Lo - Lil Star

RJlake

New member
היה היה../images/Emo202.gif

1980 במקום ה-20 במצעד The Vapors - Turning Japanese ובשיר שרים על הזמן שבו אנשים מקיימים יחסי מין ועושים פרצוף מוזר והופכים ליפנים
לא אני אמרתי, זה אסף

limors2

Well-known member
חשבתי שלא שמעתי טוב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

tohar05

New member
לא ידעתי שאסף המושלם צרנילס מחליף את עמרי

אם הייתי יודעת הייתי שומעת מתהחלה....

tkuihehr

New member
סיכום ../images/Emo160.gif

לאנשים [כמוני], שמגיעים יותר מאוחר ואין להם כוח לעבור בכל השרשור כדי למצוא את המצעד, אז הנה הוא. סתם מצעד היום, לא כזה מיוחד, לא שינויים גדולים, ומקומות ראשונים בלי שינויים:
10. בועז שרעבי - למרות 9. הבוקר יאיר - שירה גבריאלוב 8. יהודית רביץ -כשתבוא אהבה 7. שלמה ארצי - נצמדנו 6. סינרגיה- עד אלייך 5. עברי ונינט -הכאב הזה 4. יהודה סעדו - ממשיך במרדף 3. מירי מסיקה - חוזר בחזרה 2. יוני בלוך - אחריות 1. תנו לי לשתות - כנסיית השכל
10. Christina Aguilera - Candyman 9. Incubus - Love Hurts 8. Youth Group - Forever Young 7. Amy Winehouse - Rehab 6. The Fray -How To Save A Lifeו 5. Listen - Beyonce 4. Say it right - Nelly Furtado 3. Girlfriend - Avril Lavigne 2. רובי וויליאמס - מדונה 1. גרייס קלי - קא'צינג וזהו, מה אתם אומרים על המצעד של היום שהדבר הכמעט הכי טוב בו היה אסף??

ady18

Well-known member
היה מצעד משעמם

וחוץ מאסף הייתה עליה מעולה של חוזר בחזרה

me123

New member
מה?????

המצעד היה מעולה למרות שלא השתנו המקומות הראשונים!!!!!!!!!!! אני דווקא מעדיף את עמרי רונן(ההתחלה שלו הרבה יותר טובה משל אסף).

למעלה