שרשור מפורסמים !!!!

BunnyGirl

New member
שרשור מפורסמים !!!!

אני יודעת שאני פתחתי כב מלא שרשורים כאלה אבל אני לא מוצאת את השירשור הקודם אז .... נתחיל במולאן רוז´...

BunnyGirl

New member
ומשהו לא קשור....

או מפורסמת לעתיד... א*נ*י* ככה אני הולכת לסלסה היום...(יש לנו שיעורי סלסה ...) למי שראה את הדולי שעשיתי בפעם הקודמת יכול להבין שהמון השתנה אצלי,השיער(שהפך מחלק לתלתלים,ובגלל שהוא קיבל נםח אז החלק הלא מחומצן בולט יותר אז אפשר לראות את החלק החום)וזהוו.... אההה ובלי ניצולים בבקשה ושימו לב לחתימה החדשה שלי............

Just Shani

New member
לא ממש ניצול....

למען האמת זה קשור לנושא!!! כמה מפורסמים שאני לא הכנתי. סתם מרוב השיעמום...... בלית ברירה, בjpg

שיר!שיר!שיר!שיר!שיר!שיר!שיר!שיר!!!

החתימה שלך, אדנבת והיא דצה דצה דצה,דצה! זה מהנוער-העובד, מאיפה את מכירה את זה?

BunnyGirl

New member
אמא שלי....

משם אני מכירה את זה.... ואיזה כיף לדעת שמישהו יודע פה את השם שלי ............

BunnyGirl

New member
אההה...

ומה שהתכבנתי זה שאני מנסה להפטר מהמחשבות על עדן(מי שלא יודע, חבר לשעבר שלי שאני עדיין אוהבת!) ואתן בטח שואלות "למה?", אז הנה תשובה: תשובה,איפה את??? אההה מצאתי,: מישהו בשם איתי ניסה להתחיל איתי,האיתי הזה דומה לבאוטיסטה מקטנטנות, עיניים כחולות,שיער שטני , הבעיה: הבן אדם בן 16 .... מי שרוצה לדעת את ההמשך יצטרך לשלוח לי במסרים, כי אני לא רוצה לספר , הכל .... מה קרה תהיו קצת במטח!!!!! דרך אגב,איפה מיכל? מה עובר עליה בעניין עם השביתה???

BunnyGirl

New member

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

די להקפיץ...

ירצו-יגיבו, לא ירצו-לא יגיבו. והשמלה של הבלונדה יותר יפה, אבל הצבע שיער של החומה יותר יפה.

למה בת כמה את ש-16 גדול עליך?

אני הלוואי היה לי חבר בצבא...
אה כן וכדי שתראי... __________________________________________ _____________________________________________________________ ________________________________________________________________ ______________________________________________________________ +*~מקפיצההההההההה+*~

למעלה