שרשור מפגש2!

שרשור מפגש2!

אנחנו חייבות להחליט מה בקשר למפגש. השרשור הקודם התבלגן אז אני לא חושבת שמישהו יצליח להבין מה נסגר. לפי מה שאני הבנתי ביינתים זה ב12.7 בשעה 3. זה נכון או שזה השתנה? שרשרו לכאן הכל. ודבר אחרון.. מה שמים בחבילה?

SHaNINuSH55

New member
אני שונאת את תפוזבללל

אממ אני כתבתי הודעה ושלחתי ומשום מה זה לא התפרסם
המפגש הוא ב-12 ליולי בשעה 15:00 בעזריאלי! לגבי מה שצריך להביא ומה שיהיה בחבילה..קודם צריך להחליט פה על מה שנרצה לשים! ואז נחליט אם יש דברים מיוחדים שנצטרך להביא למפגש..כמו מצלמות לדוגמה. אז תתחילו להציע רעיונות
אמרנו שאולי נצלם סירטון..אז אם זה סירטון של כולנו ביחד מברכות נצטרך להביא מצלמת וידיאו.. אממ..נראה לי שכולכן מבינות כבר מה לעשות אז יאללה להתחיל להזרים רעיונות
חחח

מכתבים..

אם מישהי רוצה לכתוב לו... ואם יהיו לנו מספיק מכתבים יפים אפשר אפילו לכרוך את זה עם ספירלה או משהו, זה ממש לא יקר, אצלי בעיר זה עולה 15 שקלים. קלטת שלנו
ולא עולה לי עכשיו עוד משהו>>"

לדעתיי חלי צריכה לשים תמונה שלה מהסינימה

ואפשר גם שכול חת תביא תמונה או משו.שהוא יידע על המעריצות שלו....לאדתת..אני יבשהה עכשיו

SHaNINuSH55

New member
../images/Emo45.gif

בטח שנשים
אחלה רעיון.. [האמת היא שכבר העלו אותו פעם]

SHaNINuSH55

New member
אבל לא אמרתי משו נגדך.. בסך הכל כתבתי שזה

אחלה רעיון.. וכתבתי שהעלו אותו פעם בגלל שאני יודעת שאת חדשה.. אין לך מה להעלב או לבקש סליחה..

SHaNINuSH55

New member
בואו נכין חוברת

ובחוברת יהיו ברכות.. מכל אחת מהבנות ברכה באנגלית[על עמוד אחד מקסימום כדי שלא יהיה יותר מדי] . מי שרוצה שתשים על כל עמוד הברכה שלה תמונה שלה. ובכריכה של החוברת כדאי לשים עיצוב שנעשה מתמונות של ג'וני [בפיינט שופ או פוטושופ..יש פה בנות שיודעות לעצב]ואפשר גם את דגל ישראל [כבר נמצא לו מקום מכובד בחוברת חח].. ואז בחוברת עצמה נשים ישר את הברכות, כי אם נעשה גם דף פותח וגם דף מסיים זה יהיה יותר מדי.. ועדיף דף מסיים ככה לא תהיה מישהי שהברכה שלה אחרונה! [לדעתי..] אחרי כל הברכות נעשה כמו דף סיכום [שבו נוכל לעשות כיס ולשים את הדיסק גם או שנשים את הדיסק בכיס בכריכה] ובסוף הדף הזה האחרון אחרי שנכתוב ממי החוברת בעצם.. כאילו מפורום תפוז[סתם דוגמה] נכתוב את החתימה של הפורום.. עכשיו צריך לבחור את החתימה גם..זה משו כזה בשביל הפורום
אני יודעת שזה לא השרשור לחתימה אבל בכל זאת צריך להזכיר את הנושא..
אני מניחה שלא כולן יסכימו עם הרעיון שלי אבל תמיד נוכל לשלב רעיונות

SHaNINuSH55

New member
וד"א שכחתי לציין שזה מורכב מרעיונות של כמה

בנות.. זה לא רק אני הצעתי!! פשוט צריך לגבש רעיון של הכל ביחד..

nitzan s

New member
אחלה רעיון!!

אהבתי כי ממש שילבת את כל הרעיונות שהיו ביחד וזה הכי טוב! =] כמו שאמרתי אני אביא דפים צבעוניים כדי לחלק לבנות הפורום במפגש כדי שהחוברת תיהיה צבעונית קצת (כי הכל לבן זה משעמם!) כמובן שכדי שיראו את מה שאתן כותבות אתן יכולות לכתוב על דף לבן ולהדביק על הדף הצבעוני ואתן יכולות לכתוב בכתב יד או מחשב כל אחת לפי מה שנוח לה אני יודעת שאני אכתוב בכתב יד כי זה יותר אישי ככה ויותר יפה (מחשב זה נראה לי מסמכי כזה...) בכל מקרה אחלה רעיון! =]

NoAmItA ChAn

New member
אני לא בטוחה אם כדאי דפים צבעוניים

כי יש מצב שלא יראו מה שכתבנו >; אבל בכל מקרה רעיון טוב! D:

nitzan s

New member
כן בגלל זה אמרתי

שנכתוב על דף לבן ונדביק את זה על הצבעוני. הצבעים זה רק כדי שהחוברת תיהיה צבעונית כזאת יותר שמחה...

למעלה