שרשור מפגש2!

פאני14

New member
עונה :)

שם: פאני כינוי בתפוז: פאני14 מאיפה אני באה : אור עקיבא איך אני מגיעה : רכבת מה תילבשו : ג'ינס קצר עד הברך עם חגורה וחולצה אדומה

sapirh19

New member
עונה..

שם:ספיר כינוי בתפוז:sapirh19 מאיפה אני באה : איפה שהוא קרוב לפ"ת.. איך אני מגיעה : (אולי עוד אנשים באים באותו דרך ותיפגשו אותם ברכבת/אוטובוס/וואטאוור) באוטובוס.. מה תילבשו :(כי שנזהה -עדיף להוסיף תמונה!)אני לא יודעת מה אני אלבש.. אני לא בטוחה שאני באה בגלל שלהורים שלי יש יום נישואים באותו יום ואנחנו נוסעים ככה שאני יראה כבר :/

cowgirl Ms

New member
אצטרף בערב....

שם: מריאנה כינוי: cowgirl ms מאיפה: מהבסיס... מה אלבש?... חחחח מי יודע.... אל תדאגו, אני כבר אזהה אתכן... וזה לא 100% שאני באה... יכולים להפיל עליי איזו משימת צילום משום מקום. ואם אבוא, אביא מצלמה :)

tali44

New member
עונה...

שם: טלי. כינוי בתפוז: tali44. מאיפה אני באה: מחולון. אם אני מגיעה: נכון לעכשיו בטוח שכן. (אבל מי יודע מה יכול לקרות ברגע האחרון) מה תילבשו: אין לי מושג.......!!!

NoAmItA ChAn

New member
אנוכי

שם: נעם. כינוי בתפוז: NoAmItA ChAn מאיפה אני באה : ת"א. איך אני מגיעה : (אולי עוד אנשים באים באותו דרך ותיפגשו אותם ברכבת/אוטובוס/וואטאוור) אוטובוס של 5 דקות XD; מה תילבשו :(כי שנזהה -עדיף להוסיף תמונה!) ג'ינס ואולי גם חולצה שחורה.

tali44

New member
../images/Emo41.gifוצריך לקבוע מקום שנפגש בו...../images/Emo41.gif

ליד הקולנוע, בשירותים, קומה ראשונה............

קומה שניה אם אני לא טועה..

מול המעליות לגג..XD אני כבר מומחית מכל המפגשים שהיו לי על הגג

SHaNINuSH55

New member
../images/Emo41.gifליד הקולנוע צד ימין../images/Emo41.gif

זה המקום שבו ניפגש.. שרון הציעה ואף אחת לא אמרה בוודאות שזה המקום מפגש אז אני אומרת
חחח [ואין לי שמץ איפה זה אבל אני אסתדר איכשהו
]

tali44

New member
אהה נראה לי שזה גם ליד חנות הדיסקים

"טוואר רקורדס". כי החנות ליד הקולנוע. OK אז שם.

את מכינה מדבקות?../images/Emo108.gif

שם: רינת כינוי בתפוז: DARK ANGEL RINAT
מאיפה אני באה : מרמת גן איך אני מגיעה : (אולי עוד אנשים באים באותו דרך ותיפגשו אותם ברכבת/אוטובוס/וואטאוור) באוטובוס... קו 60 למתעניינות.. מה תילבשו :(כי שנזהה -עדיף להוסיף תמונה!) מה שיבוא...

סתם רציתי לשאול, חלי באה??../images/Emo108.gif

אם את רואה פה ת'הודעה או משהו.. דברי איתי בבקשה.. לא נעים לי סתם להתקשר אלייך, ובמסן את לא ממש מחוברת.. אז דברי איתי עד המפגש.

miss depp

New member
רינתי :)

חמודה בטח שאני באה ! ושלא יהיה לך לא נעים להתקשר ! מצטערת בקשר למסן..אין לי כל כך זמן .. : ( עכשיו שאני חושבת על זה..כדי לי למלא- שם: חלי כינוי בתפוז: miss depp מאיפה אני באה : מת"א איך אני מגיעה : אממ..אוטובוס מה תילבשו :המ..קשה לי לומר עכשיו...

nitzan s

New member
הבהרה לכל החדשות!

רציתי להביהיר משהו לכל החדשות בקשר למפגש ולחבילה זה ברור שאתן יכולות להשתתף אתן לא צריכות לשאול אפילו. כל מי שרוצה להשתתף בחבילה מוזמנת כמה שיותר יותר טוב! ואותו דבר בקשר למפגש כולכן מוזמנות למפגש אתן חלק מהפורום בדיוק כמו כל אחת פה.

למעלה