שם:ספיר כינוי בתפוז:sapirh19 מאיפה אני באה : איפה שהוא קרוב לפ"ת.. איך אני מגיעה : (אולי עוד אנשים באים באותו דרך ותיפגשו אותם ברכבת/אוטובוס/וואטאוור) באוטובוס.. מה תילבשו כי שנזהה -עדיף להוסיף תמונה!)אני לא יודעת מה אני אלבש.. אני לא בטוחה שאני באה בגלל שלהורים שלי יש יום נישואים באותו יום ואנחנו נוסעים ככה שאני יראה כבר :/
שם: מריאנה כינוי: cowgirl ms מאיפה: מהבסיס... מה אלבש?... חחחח מי יודע.... אל תדאגו, אני כבר אזהה אתכן... וזה לא 100% שאני באה... יכולים להפיל עליי איזו משימת צילום משום מקום. ואם אבוא, אביא מצלמה
שם: טלי. כינוי בתפוז: tali44. מאיפה אני באה: מחולון. אם אני מגיעה: נכון לעכשיו בטוח שכן. (אבל מי יודע מה יכול לקרות ברגע האחרון) מה תילבשו: אין לי מושג.......!!!
שם: נעם. כינוי בתפוז: NoAmItA ChAn מאיפה אני באה : ת"א. איך אני מגיעה : (אולי עוד אנשים באים באותו דרך ותיפגשו אותם ברכבת/אוטובוס/וואטאוור) אוטובוס של 5 דקות XD; מה תילבשו כי שנזהה -עדיף להוסיף תמונה!) ג'ינס ואולי גם חולצה שחורה.
מאיפה אני באה : מרמת גן איך אני מגיעה : (אולי עוד אנשים באים באותו דרך ותיפגשו אותם ברכבת/אוטובוס/וואטאוור) באוטובוס... קו 60 למתעניינות.. מה תילבשו כי שנזהה -עדיף להוסיף תמונה!) מה שיבוא...
חמודה בטח שאני באה ! ושלא יהיה לך לא נעים להתקשר ! מצטערת בקשר למסן..אין לי כל כך זמן .. : ( עכשיו שאני חושבת על זה..כדי לי למלא- שם: חלי כינוי בתפוז: miss depp מאיפה אני באה : מת"א איך אני מגיעה : אממ..אוטובוס מה תילבשו :המ..קשה לי לומר עכשיו...
רציתי להביהיר משהו לכל החדשות בקשר למפגש ולחבילה זה ברור שאתן יכולות להשתתף אתן לא צריכות לשאול אפילו. כל מי שרוצה להשתתף בחבילה מוזמנת כמה שיותר יותר טוב! ואותו דבר בקשר למפגש כולכן מוזמנות למפגש אתן חלק מהפורום בדיוק כמו כל אחת פה.