../images/Emo45.gif אבל למה משו קטן מכל אחת??
אני לא חושבת גם שצריך דברים חומריים.. גם איפה נשים את כל הדברים? ומה הוא יעשה עם זה?? [את הברכות הוא קורא וזה.. אבל מה הוא יעשה נניח עם מחזיק מפתחות..? יזרוק את זה!! וחבל..] ואסור לשכוח שהחבילה לא בטוח תגיע אליו!!
אני לא חושבת שצריך להכניס משו כמו "מתנה" קטנה מכל אחת.. אם מישהי רוצה שתביא אני לא מחליטה בשביל כולן או משו כזה! למרות שאין לי מושג איפה תשימו את זה
אממ את הברכות אנחנו נביא כבר למפגש ונביא אותן למישהי שאצלה יהיו כל הברכות בינתיים גם אלה שלא יבואו שישלחו לה.. ואז תעשו עוד מפגש [אפילו יותר מצומצם] בשביל לכרוך את כל החבילה.. אני לא רוצה להתנדב להיות מי שתאסוף את הברכות מהסיבה הפשוטה שאני לא אהיה בארץ בשלושה שבועות שאחרי המפגש.. וזה די יתקע את כל התהליך! עכשיו אמי ואני הצענו את הרעיון לשלוח מכתבים לפני שליחת החבילה! אני אכתוב את המכתבים.. אבל אני בת 15 ועם כמה שהאנגלית שלי טובה.. כדאי שמישהי יותר גדולה תעזור או משו.. יש מתנדבות?? [אם לא אז לא אכפת לי לכתוב לבד..] וצריך מצלמת וידיאו.. מי יכולה להביא?? וד"א בסירטון יראו אותנו מברכות ולא ברכות ארוכות רק כמה מילים ולא חייב את כולן..כאילו מי שלא רוצה שלא תילחץ כי גם ככה אנחנו שולחות חוברת מלאה ברכות..
[אממ פשוט אין לי מושג למה התכוונת כשכתבת "עם ברכות+ אותנו מברכות"
] לדעתי אני לא יוכל להביא מצלמה כי אני טסה ארבעה ימים אח"כ לתאילנד!! תסיקו לבד עד כמה זה יהיה בעייתי בשבילי..
חחח ואם כבר מביאים מצלמת וידיאו.. אולי נצלם איזה סירטון כלשהו שנוכל להעלות ליוטיוב?? נחשוב כבר על רעיון אל דאגה
.. אבל בא לכן לעשות כזה דבר?