שרשור מפגש2!

nitzan s

New member
אין בעיה! =]

אבל המכתב שתכתבי להם חשבתי שכאילו במפגש נחשוב ביחד על הניסוח ואז אחת הבנות תרשום את זה במחשב (כי הפעם זה כן צריך להיות רשמי...) ותדפיס את זה ובקשר לכסף אין לי בעיה שתביאו לי מאוחר יותר אבל אם את שולחת להם את המכתב הראשון אז צריך להביא גם לך כסף כי זה דיי יקר לשלוח מכתב לחו"ל (נראה לי...)

nitzan s

New member
אה אוקיי

אז צריך להביא לך כסף... חח אבל כמה? באמת שצריך לארגן את זה ולחלק שכולן יביאו וידעו כמה..

מכתב לא עולה כסף לשלוח.. רק הבול שזה 2 שקל

אתן רוצות להתארגן כל אחת עם 5 אג'?

LizStar

New member
ניסיתי לעקוב אחרי השירשולים שלכן...

וממש קשה לקרוא הכל כי יש מלא שירשורים
ורק עכשיו ראיתי שצריך להביא ת'מכתבים מוכנים
ויש לי בעיה עם האנגלית
ואנלא רוצה לבקש מההורים עזרה כי זה מביך
פאקקק...עכישו אני צריכה לעשות את זה עד יום חמישי

אממ.. את לא חייבת לעשות את זה עד יום חמישי

אפשר לשלוח בקובץ למי שתאסוף את המכתבים כי לא כולן יהיו במפגש וזה לא יהיה הוגן לא לתת להן להשתתף. אז יש לך עוד זמן

LizStar

New member
**שירשורים חחח....ובקשר למתנה שנוסיף לו..

לדעתי דגל ישראל קטן[כמו ששמיםע ל המכוניות ביום העצמאות] יהיה סבבה, כי תארו לעצמכם שכל אחת מביאה מתנה בגודל של מחזיק מפתחות[במקרה הטוב],ויהיו כאלה שירצו לשים את זה בקופסא,לא יהיה מספיק מקום... וגם לא נראלי שהוא ישב שעתיים לפתוח כל מתנה ולראות ממי זה, ודגל ישראל זה נחמד כדי שיזכור ממי זה :)

NoAmItA ChAn

New member
משהו קטן,

משהו סימלי. כמובן לא חושבה, אבל חשבתי שיהיה נחמד שכל אחת תביא משהו אישי. ובקשר לאיפה לשים את זה, זו לא בעיה כמובן. אפשר לקנות\למצוא קופסה יפה ולשים בה את כל הדברים+פתקית ממי זה ליד כל חפץ. ובקשר ל-"ברכות+אנחנו מברכות" - מישהי אמרה שהיא יכולה לקחת תמונות של ג'וני, לסדר אותן בסרטון ולרשום עליהם כיתוביות של ברכות כאלו. אז אפשר גם את זה וגם את זה.

SHaNINuSH55

New member
אהההההההההההההההההה

גם אני יכולה לעשות בכיף!! אני יעשה D: אני מתנדבת D: תסמכו עליי..
אבל זה יהיה אחרי שאני יחזור מתאילנד [גם ככה לא נראה לי שנקבל תשובה מהאמרגנים שלו או משו לפני שאני יחזור]

totit68

New member
כיףף לךך !!

תאמיני לי את תהני מכלל רגע בתאילנד !!!!!!!!!

SHaNINuSH55

New member
אממ..לעשות את הסירטון../images/Emo99.gif זה כייףףף

אממ בא לך להיות חמודה?! תתחברי למסן בקשההההה משעמם לי

NoAmItA ChAn

New member
אסור לי להיות על המחשב מ-10:00 ../images/Emo10.gif

אבל לפעמים כשלא שמים לב אני מחפפת

nitzan s

New member
|בעד|

אבל אני חושבת שגם את החבילה כדאי להתחיל במפגש הזה...

למעלה