שרשור מפגש

רווי93

New member
שרשור מפגש

כמה מגניב-פתחתי הודעה חדשה
לא משנה >< בכל מקרה , היה היום מפגש ואף אחת עוד לא פתחה שרשור... אז אממ תמונות\חוויות וכו' לפה
(מצטערת אם לא הייתי אמורה לפתוח
)

SHaNINuSH55

New member
היה כיייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

ומצחיק!!! וטעים
ולא נפגשנו בשירותים!! D: אין לי כוח לכתוב מגילה.. אבל היה ממש כיף..וצילמנו מלאאאא תמונות!!!! נעם צריכה להעביר.. וגם ניצן ולידר אמורה לשלוח לי ואני ישים פה =] אהה וניצן צילמה טיפה גם בוידיאו בדרך לסנטר חחח ומי שלא באה באמת הפסידה
קיצקיצ נהנתי מאד ושמחתי לפגוש אתכן שוב

LizStar

New member
לכל הבנות שהיו מפגש../images/Emo69.gif~

למי שצילמה אותי ולא הספקתי למחוק את התמונה,נא לא לעלות אותה לפה. תודה

LizStar

New member
היה נחמד ../images/Emo3.gif

אני מקווה שפעם הבאה יבואו יותר מ8 בנות

הילוליש

New member
איזה באסה שלא באתי!

אבל לא יכולתי לבוא!!!! היה לי יום מפוצץ!!!! סורי אם לא הייתי אמורה לכתוב פה... אבל באמת... ספרו איך היה??? וגם תראו את הסרטון של ג'וני על "צ'רלי בממלכת השוקולד" בסוף הצלחתי לשים את הקישור!!

tali44

New member
היה לי ממש כיף!! ../images/Emo6.gif

חחחחח הייתי בקושי 3 דקות במפגש הזה... אבל הייתי!! למי שלא מבין, באתי עם 2 חברות וניצן, רוי, הודיה ו2 חברות שלה היו בגג וראיתי אותם, ואז הלכתי עם 2 החברות שלי לטוואר רקורדס כי הם קנו דיסקים משם. (והתעכבנו שם קצת...) ואז עלינו למעלה ושתינו קולה + ממתקים והן פתחו את הדיסקים. ואז יצאנו לגג כי רצינו לראות שנייה סרטון ווידאו בפלאפון ואז ב- 1 ככה יצאתי לחפש אתכן בקניון ותיארתי לעצמי שאתן בולסות לבינתיים. ואכן ראיתי אתכן והפעם הצטרפו גם נעם ושני שבאה עם חברה שלה ואז דיברתי איתם איזה 2-3 דק' והייתי צריכה ללכת אז עפתי לי בדד. אז תעלו תמונות ותספרו איך היה אחרי שהלכתי ומה היה בערך...

למעלה